Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

2+2: легенди про суперскарби

  • 16.05.17, 03:48


zolotoy_slitok_sssr_30_gramm

Тонна золота коштує десь 65 мільйонів доларів. А якщо на кону 4 тонни? Чи десять?! А між тим, в Україні можна знайти подібний скарб! Вірніше, суперскарб!

Вийшло так, що весела команда часопису “Музеї України” давно вважається найбільш поінформованою у сфері пошуку саме суперскарбів, слідами яких ми багато разів йшли як в різних областях України, так і за кордоном. Більше того, саме від нас широкий загал почув неймовірні історії, які миттєво стали легендами, про золото, діаманти, таємні схованки, танки-сейфи, конвої…

З деякими тими розповідями ми пройшли чи не всі основні телеканали, знялися у багатьох програмах, фільмах, які з успіхом транслюються і досі.

Скарби і їх пошуки – вічна тема!

Тож коли зателефонував талановитий журналіст каналу 2+2 Микола Різник з проханням про консультацію і зйомки в програмі “Цілком таємно” – не вагалися.

З якоюсь ностальгією зазирнув на старий сайт Музею слідопитів, погортав архіви. Колись реально долучилися до романтики захопливих мандрів, розкопок…

За кілька днів на сайті 2+2 виник анонс, а потім і програма, яку можна назвати гарним документальним фільмом, який буде транслюватися багато років.

“Територію України вважають найбільшою європейською скарбницею. Тим часом вітчизняні політики на найвищому рівні ламають голову над тим, як наповнити бюджет. А стати казково багатим за мить – це не міф і не легенда, це невигадані історії українців.

6788054Команда проекту “Цілком таємно” вирушає на пошуки справжніх скарбів і розповість, де в Україні заховано тонни дорогоцінних металів”.

https://www.youtube.com/watch?v=rdCzISL8wF4&feature=youtu.be

13901379_556736137861369_4408659442995958079_nКоманда проекту “Цілком таємно” швидко зійшлася з командою часописом “Музеї України”.

Ведучий Микола Різник, поспілкувавшись зі старими пошуківцями, побігавши з металодетектором відразу “захворів” пошуком. Канал вирішив продовжити цю резонансну тему.

80edb-46517364

Можливо, в якійсь експедиції щось і вдасться знайти… Особливо, коли знаєш, що шукати і приблизно де…

Між іншим, такі пригоди, зйомки, мандри, а потім фільми дуже позитивно впливають на втомлених від кризи і війни людей.

Починаєш вірити, що тут все залежить лише від тебе. І фарту.

Комусь колись пощастить!

Успіхів!

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

 

zolotoy_slitok_sssr_30_gramm

0

Коментарі