хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

НВП«Екосервіс» проти інформаційного шахрайства!

  • 07.02.17, 08:12

77788899Громадський комітет «Захист екологічних реформ» висловлює глибоку стурбованість діями деяких так званих «антикорупціонерів», що маскуються під гучним брендом. Відповідне звернення вони розіслали активістам і ЗМІ. Активісти привертають увагу до перешкод реалізації природоохоронних проектів  НВП "Екосервіс" .

Ще не повністю зрозуміла мотивація дій від Стопкорупції, але є факт безпідставних звинувачень і брехні, сподіваємось, що несвідомої. Нагадуємо, що НВП "Екосервіс" разом з багатьма громадськими організаціями, відстоює права киян на водойми, займається порятунком захаращених водойм і створенню біля них публічних просторів. Має відповідний і унікальний кейс досягнень в своїй галузі та відкрито запрошує екологів до співпраці.

Однак, наприкінці грудня 2016 року,  представники Стопкорупції разом із Сергієм Медяником, прибули на озеро Миколайчик, де займались чорним піаром, провокаційно звинувачуючи  у протиправності відродження водойм.

77788899Треба прояснити ситуацію, щоб київську спільноту не вводили в оману.
Враховуючи складний економічний стан в країні, проблеми бюджетного фінансування м. Києва, на потребу та вимогу мешканців і громадських організацій,  щодо проблемного і незадовільного екологічного стану водойм м. Києва та їх прибережних територій, ТОВ «НВП «Екосервіс», спільно з небайдужими громадянами та благодійниками, громадськими організаціями, постійно проводить ряд заходів: суботники, арт-толоки, благодійні акції з прибирання прибережних територій, зариблення окремих водойм та вивезення сміття.

Мета діяльності підприємства полягає у порятунку та відродженні водойм, прибирання від несанкціонованого сміття, висадження трави та дерев для створення рекреаційних зон для відпочинку населення.
Товариство з обмеженою відповідальністю «НВП «Екосервіс» реагуючи на численні та неодноразові звернення громади та громадських організацій щодо проблемного і незадовільного санітарно-екологічного стану водойми затоки Миколайчик, виявило змогу та бажання виступити у якості інвестора та виконавця природоохоронних заходів для покращення гідрологічного режиму та екологічного стану водойми.

За участю представників КП «Плесо», Управління водних ресурсів у м. Києві та Київській області, громади та громадських організацій було проведено обстеження прибережної території та водойми затоки Миколайчик у Голосіївському районі м. Києва.
В результаті обстеження виявлено, що прибережна територія заросла болотною рослинністю, мають місце скупчення несанкціонованих сміттєзвалищ, русло водойми мілководне, заболочене, замулене наносами, береги руйнуються.

За результатами обстеження встановлено, що водойму не можна використовувати в рекреаційних цілях для відпочинку населення.

З метою забезпечення виконання Загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року, що затверджена Законом України від 24 травна 2012 року № 4836-VI, Товариство уклало з Державним підприємством «Укрводсервіс» інвестиційний договір, де виступило в якості інвестора та виконавця природоохоронних заходів для покращення екологічного стану водойми та благоустрою прибережних захисних смуг.
Метою договору є порятунок від повного знищення водойми та відновлення її рекреаційної спроможності без залучення бюджетних коштів. Унікальність даного проекту полягає в тому, що вперше в Україні природоохоронні заходи проводяться відповідно до положень Директиви 2000/60/ЄС Європейського парламенту.

Управління водних ресурсів у м. Києві та Київській області схвалило робочий проект з поліпшення технічного і екологічного стану та благоустрою водойми затоки Миколайчик у Голосіївському районі м. Києва.
Метою робочого проекту є покращення гідрологічного режиму та екологічного стану водойми затоки Миколайчик та благоустрій прилеглої території, шляхом виконання природоохоронних заходів з розчистки водойми.
Проектом передбачено здійснити заходи з розчистки водойми, облаштування прибережних захисних смуг, висадки дерев та газону (створення парку).

Ідея Товариства щодо порятунку водойми затоки Миколайчик реалізується за підтримки громади та громадських організацій: «Еко-Громада», «Асоціація органів самоорганізації населення міста Києва», громадської координаційної ради «Голосієво-південь» та «Корчувате – наш дім».
Твердження щодо незаконності діяльності товариства на водоймі затоки Миколайчик є безпідставними!
Адже, єдиною ціллю товариства є порятунок водойми, її збереження, відновлення та покращення для вільного використання громадян!

Однак, провокації, та явно замовлені кимось інтернет-публікації продовжуються!

Громадський комітет «Захист екологічних реформ» висловлює моральну підтримку екологічним активістам, та застерігає журналістів від поширення недостовірних інформаційних матеріалів!

0

Коментарі