Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Волонтери «Кухні барикад»

  • 12.03.15, 16:14

Україна має знати тих, кому небайдуже! Отже! Це не розповідь про чергову волонтерську групу. Не деталізований опис діяльності. Не піар, для приватних облич. Цей пост – неймовірна подяка за велетенський вклад в спільну справу!
 Це низький уклін за безрозмірну душу! Це глибока повага за те, що не опускаєте рук! Хочу познайомити вас з неймовірними чарівницями, які оселились в церкві «Вознесіння Господнього» м.Львова!
 І хоч дівчата називають дату свого «об`єднання»- січень цього року, та історія цієї неймовірної «сім`ї» розпочалась за часів «Революції Гідності».
 Ще минулої зими, коли стояли блок – пости, Ігор Сайко організував в капличці «Кухню барикад». Кожного дня і кожної ночі, туди приходили на допомогу ті, хто переймався людьми, що патрулювали наше місто! Таким чином, в нашому житті з`явились ті, кого ми по праву називали «рідними»! Революція скінчилась…розгорнулась війна! Та жоден з «членів сім`ї» не залишився осторонь загальнонаціональної біди!
Розпочалося все з елементарного – дівочого – пошиття кікімор та маск-сіток. Ну хто міг подумати тоді, що «прекрасна стать» може в подальшому вибирати розгрузки, без інструкцій закупляти медикаменти чи розбиратись в воєнному споряджені? Як виявилось, для Української жінки немає нічого неможливого). А потім як закрутилось!
 «Перший пішов»! В якийсь момент Наталя Ребро і Юрій Садига прийняли рішення везти допомогу особисто! Звичайно, що маскувального матеріалу було надто мало, зважаючи на потреби армії! Та дівчат це не зламало – з кожним днем вони знаходили все нові та нові виходи на отримання допомоги! Об`єднували навколо себе однодумців, вивчали нагальні потреби, та, як професійні нишпорки, знаходили все, що було у списках, переданих бійцями! Так і відродилася в січні рідна «Кухня барикад».
 А потім знайомство з незрівнянною Вікторією Мірошниченко, та новий рівень волонтерства! На сьогоднішній день, ці «тендітні створіння» допомагають забезпечувати найнеобхіднішим найгарячіші точки зони АТО! Шалені бджілки Ліда Шаповалова, Анастасія Кмець, Надія Карнаух, Оля Вірт, Оля Мельнарович та багато інших, щодня тягнуть на своїх плечах те, що не кожен чоловік зможе витримати (і повірте, це і в буквальному смислі), адже сумлінне «ТРЕБА ДІСТАТИ», коли надходять чергові потреби, давно вже перетворило їх зі звичних жінок на міцний тил.
 На сьогоднішній день, цими чарівницями, створена справжня «Корпорація добра», в якій відчуваєш себе частиною чогось дуже великого! В якій завжди тепло! В якій кожен неодмінно «рідний»! Ставайте частиною нашої великої сім`ї «Кухня барикад»!
 «Щоб повірити в добро, треба почати його робити!»
https://www.facebook.com/groups/1420958861480448/?fref=ts
0

Коментарі