Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Володимир-Волинському музеї виставка відомих польських журналі

  • 15.02.15, 20:31


Вкотре сусідня Польща демонструє солідарність з українським народом.

Відчайдушна боротьба українців за свої права знайшла підтримку та прояви поваги в усіх без винятку європейських країнах, однак саме сусідні поляки чи не найбільше реально допомагали нам на протязі останнього буремного року. Особливо це відчували жителі, прикордонних з Польщею областей  - Волині та Львівщини.

Наближається рік відтоді як на вулиці Інститутській у Києві під час протестів було розстріляно понад 100 активістів, які прагнули жити у вільній демократичній європейській державі.

Хочеться згадати проте, як польські журналісти у минулорічні зимові дні своїми репортажами не просто висвітлювали події на Майдані Незалежності, а й використовуючи статус міжнародних кореспондентів захищали деяких протестантів від побиття працівниками беркуту.

І сьогодні сусідня Польща активно допомагає Україні. Гуманітарні вантажі, швидкі допомоги, лікування воїнів учасників АТО у своїх шпиталях, активна міжнародна діяльність.

У цей час у Володимир-Волинському історичному музеї  відбувається унікальна виставка  «Україна. Революція Гідності», у якій події українських протестів виражені світлинами відомих польських журналістів Піотра Аполінарського, Павла Боболовіча, Констянтина Чаваги, Рафала Дзенцьоловського, Войцеха Янковського та інших.

Виставка організована Міністерством закордонних справ Польщі за ініціативи Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку Кшиштофа Савіцкі та за підтримки Польського фонду «Свобода та демократія».

Підтримали такі ініціативи сусідньої держави відомі володимир-волинці  Сергій Шишкін, Констянтин Зінкевич, молодий співак Олександр Стемковський  та інші.

Виставка вже побувала У Луцьку, Тернополі, Острозі та Дубні.

0

Коментарі