Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Афера по-ірпінськи: колишній секретар міської ради відібрав дитс

  • 09.01.15, 16:51

2 січня, журналісти та правозахисники прийшли на засідання Київського окружного адміністративного суду для висвітлення чергової корупційної схеми. В Ірпені знайшлись корупціонери, які  заробляють в місяць 500000 тисяч гривень на дитячому садку.

Побудований і введений в експлуатацію дитячий садок по вул. Суворова, 1-ш є найбільш знаковим новим проектом Ірпеня. Проте лише деякі сім’ї можуть дозволити щомісяця платити 4500 гривень за перебування своєї дитини в дитячому садку «Фортеця». На даний момент група аферистів на чолі з колишнім секретарем Ірпінської міської ради Ігорем Вишняковим захопила приміщення цього дитячого дошкільного закладу.

Наскільки далі піде це самопроголошене керівництво дитсадку, покаже час. Хоча поведінка юриста позивача Герасимчука Олексія Анатолійовича та судді Балаклицького показала своє ставлення до верховенства Закону  в державі. Юрист одразу заявив, що за 3 дні не мав часу ознайомитись з матеріалами справи, тому попросив перенести слухання на наступний раз. Суддя підтримав його клопотання. Стає зрозумілим, що керівництво, яке заробляє більше півмільйона гривень на дитячому садку, до останнього робить спроби подовжити своє незаконне перебування на займаних посадах. Роль клоуна юриста зовсім не бентежила.

Засідання почалось з того, що суддя прокоментував замовний сюжет ТСН «чесного» каналу 1+1. Проте сьогодні журналісти розібрались, в чому насправді полягає конфлікт.

Людям, які купували квартири в ЖК «Суворов», ЖК «Київський» і ЖК «Бурштиновий» обіцяли, що дитячий садок «Фортеця» буде комунальний, і, відповідно, ціна послуг з догляду за дитиною в ньому буде комунального рівня.

Справжні власники садка спробували заборонити комерційне використання приміщення, що їм належить, і почати процедуру передачі садка в комунальну власність, як планувалося спочатку.

Однак, нинішнє керівництво дошкільного закладу в особі пана Вишнякова Ігоря Анатолійовича не зраділо перспективі передачі садка громаді Ірпеня.

Мешканці ЖК «Суворов» і найближчих кварталів неодноразово піднімали це питання. Ця обіцянка записана в рішенні сесії депутатів міської ради Ірпеня про виділення землі під садок «Фортеця».

На прохання мешканців цих житлових кварталів на засіданні був присутній депутат Ірпінської міської ради, який заявив, що мер та влада міста знають, наскільки складна ситуація з дитячими дошкільними установами в Ірпені та просять об’єктивного розгляду справи.

Нагадаємо, що в 2012 році компанії ПП «БілдГруппМенежмент», «ЕвразіяБудТрейд» і приватні інвестори при будівництві ЖК «Суворов», ЖК «Київський» і ЖК «Бурштиновий» взяли зобов’язання побудувати дитячий садок та передати його в комунальну власність. Це б дало можливість молодим сім’ям в Ірпені віддати своїх дітей до дитячого закладу без тисячних витрат для сімейного бюджету.

Віка Кам’янецька, 

«Громадський нагляд

http://gromnaglyad.com.ua/afera-po-irpinski-kolishnij-sekretar-misko%D1%97-radi-vidibrav-ditsad/
0

Коментарі