Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Збірку поезій «Герої не вмирають» презентував поет Олег Побережн

  • 21.11.14, 19:48


Олег Побережний презентував збірку поезій «Герої не вмирають» присвячену подіям  «Майдану» та війні на сході України.

«Дуже хочу знову писати вірші про кохання» - каже автор книги… Однак оминути події які відбуваються в Україні останнім часом Олег, який так щиро любить свою землю – не зміг.

Самі вірші вражають не тільки гострим поетичним словом, але є також своєрідною «правдою життя». У  першій частині збірки автор зібрав власні вірші, які описують події  « Майдану Гідності», друга частина – поезія, присвячена героям, які ціною власного життя захищають Україну на Донбасі.

Вірші Олега Побережного стрімко облетіли і вінницьких школярів, звідки родом автор, і політиків та громадських активістів у столиці, і навіть побували на передовій у зоні АТО. Декілька сотень примірників своєї збірки автор подарував українським воїнам .

Слова відомого вірша Олега Побережного « А мене вбили на Майдані» вже стали піснею.

https://www.youtube.com/watch?v=s8Fds-g9BOM&list=UU_5I-7Yh_EmnU1rrRtkWO8w

«Герої не вмирають» - збірка, як особлива подяка поета, усім Героям за вільне життя, Маленька крапля у справу нашої спільної Перемоги над ворогом – сказав Олег Побережний з нагоди презентації збірки у  «Музеї української пропаганди».

https://www.youtube.com/watch?v=SOwcRZLsCs4&list=UU_5I-7Yh_EmnU1rrRtkWO8w

А ще Олег повідомив журналістів та друзів, що у найближчому часі збирається видати додатковий наклад збірки «Герої не вмирають»  та представити збірку широкому загалу читачів в різних регіонах України.

Вінницький поет та громадсько-політичний діяч дуже мріє разом з іншими митцями «Майдану» організувати тур на підтримку Національної Гвардії України. 

В Музеї Олег Побережний виступив і для програми "Подробиці" каналу Інтер - http://podrobnosti.ua/society/2014/11/21/1003953.html

Під час заходу в МУП, О.Побережний дав коментар російській службі Голосу Америки про Майдан -

http://www.golos-ameriki.ru/content/ukraine-maydan-anniversary/2528039.html

0

Коментарі