Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Анастасія - супермодель з Майдану

  • 22.10.14, 20:16

Спалахнула зірка нової української супермоделі Анастасії. Її фотосесія від відомої фотохудожниці Катерини Крючкової стали справжнім відкриттям. Журнал "Музеї України" поспілкувався з новою зіркою.

-В минулому році, у листопаді, я навчалася в КНЕУ на магістра, і добре пам'ятаю свій перший похід на Майдан з великою кількістю студентів... Ми несли на Майдан, що мали - їжу, медикаменти, приносили навіть підручники... - написала Анастасія.

Ночували на Майдані лише з однією думкою, аби наша влада почула знедолених студентів, що дійсно бажають кращого життя для своєї неньки України!!!

Ми щодня сподівалися, а що може нас сьогодні почують?! Але, влада ніби не звертала на нас уваги, тільки намагалась будь-яким чином нас звідти прибрати, та чим більше влада робила боляче Майдану - тим більше щоразу на Майдані з'являлося людей, в серцях яких оживало кохання до України!

Події Майдану - одні із найважливіших кроків мого життя...

Журналісти зможуть поговорити з Катериною Крючковою та моделлю Анастасією на офіційній презентації в Музеї української пропаганди при часпописі "Музеї України" на столичній Троєщині. Повідомимо!

Прес-служба МУП

0

Коментарі