Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Київ ВДНГ - 2015

Вперше відвідати виставку досягнень народного господарства мені випало влітку 1986 року. Незважаючи на аварію на Чорнобильській атомній електростанції, не пам'ятаю, щоб була якась паніка - Київ жив своїм столичним життям, люди як і сьогодні юрбами гасали туди-сюди, у ритмі великого міста. Мені, як справжньому провінціалу все це було досить цікаво спостерігати, все вражало. Виставкові зали були заповнені різноманітними експонатами, пануюча тоді там атмосфера наповнювала почуттям поваги і гордості. Мені тоді було неповних 15 літ...

Звичайно, сплило досить таки багато часу, але досі ще залишки архітектурних витворів вражають уяву своїм розмахом, помпезністю, хоча це вже минуле, це вже історія, яка стала особисто для мене згадкою про ранню юність і чорнобильську трагедію.

Що ж зараз цікавого є на ВДНГ ? Це таке місце, куди легко вибратися на прогулянку з дітьми, для різноманітності, подивитися експонати мінералів та археологічніх знахідок, деякі з них, у тому числі навіть уламки метеорита, можна потримати своїми руками. А неподалік за дуже демократичну ціну ми подивилися через мікроскопи на мушку дрозофілу, блоху, інфузорію, та на інших дрібних істот. Шкода, що мені не вдалося зробити фотографії мобільним телефоном через окуляр мікроскопа - було кілька спроб, але марно.

Кілька моїх фотографій, зроблених 4 липня 2015 року, можна побачити, клікнувши по фото нижче цього тексту. Правда фотограф з мене не дуже добрий, але фотографій немало наклацав.




1

Коментарі