Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Історія моєї дружби. Початок

  • 29.12.21, 16:17
     У когось залишились кореша ще зі школи? У мене так. В моєму житті є такі друзяки, які не загубилися на життєвому шляху, всі роки вони поруч, пам'ятають мене ще з підлітковими прищами на лобі і, сподіваюся, побачать, як я старію, а я побачу, як старіють вони.
     Почну... В десятому класі до нас прийшли двоє з іншої школи. Вона - стильна штучка з білосніжним довгим волоссям. Він - стильна штучка... і теж з довгим волоссям, правда з русявим. Йшов 1992 - 1993 рік. Якраз в цьому році, на нас молодих і гарячих, тяжкою ношею впала свобода. В школі відмінили форму, дозволили дівчатам носити юбки-йолочки під турецькі светри, а хлопцям штани піраміди під ті самі матьйогозаногу турецькі светри. Взуті майже всі були у високі румунські кросівки з дермантіну. З прикрас на дівчатах колечка змійки і пластмасові яскраві сережки. На голові сумашедший начос і вибілена таблетками гідропериту чолка.
     Я, до речі, тоді, як мені пам'ятається,  не дуже мріяла і про турецький светр, і про юбку-йолочку, мої батьки не возили товари на Польщу і не привозили звідти цих скарбів. З речей "от кутюр" у мене були лише джинси і джинсова куртка. А!!!! трохи не забула про чорні замшеві ботфорти! Якщо подивитись на ту мене в 15-16 теперішніми очима, то вдягалась я досить непогано. Я завжди вміла прикрашати речі, дякувати богу і батькам, руки вже тоді у мене були не з сраки. Я щось шила, щось перешивала, десь щось дошивала або вишивала, десь відрізала зайве. Але я трохи відійшла від теми...
     З того часу, як двоє новачків прийшли до нашого класу, життя моє змінилося на 180*. Ми майже одразу відчули, що ми банда і у всіх нас попереду багато цікавого. Пишу зараз і на душі розливається тепло від гарних спогадів, від наших з ними пригод і від того, що ми троє не могли не зустрітися, без них в моєму житті було би не так весело і гарно, знаю це на 100%. 
     Два останні роки у школі, 10-й і 11-й клас були просто казкою. Я не знаю, як ми примудрилися закінчити їх без трійок, але якось примудрилися, навчання всім давалося легко. Він робив за мене французьку, вона за нього історію, я за неї алгебру і геометрію. Ми на раз-два могли збрехати, що нас визвали в організаторську для підготовки до КВН, а самі йшли до когось додому пити чай. Потім ми верталися, як ні в чому не бувало, на уроки... або не верталися. 
     У нас завжди були ідеї. Якось ми всі вирішили бігати зранку. Я встала в 6.00, нап'ялила спортівки і кросівки... Але коли ми зустрілися, то вирішили нікуди не бігти, а йти їсти до мене рибний пиріг. Ясно, що на перші уроки ми вже не пішли. Так ми "бігали" не раз. Батьки наші йшли на роботу, а ми збиралися разом, слухали музичку і курили на балконі молдавський LM.
     За те, що наш кореш був завжди в дівочій компанії, хлопці намагалися його тролити. Але ми могли перегризти горло кому хочеш, тому швидко все зійшло на нівець. 
     Тоді тільки почали говорити про геїв і якось пов'язати це з нашим дружбаном нам в голову не приходило. Ми просто знали, що він кращий з усіх пацанів, він самий кльовий і стильний, він ніколи не дозволить собі нас образити і обізвати, але він завжди скаже, що зелені тіні то перебор і накаже їх змити нахер. Або тицьне на облізлий лак на твоїх нігтях і скривиться так, що це в твоєму житті буде остання подібна ганьба. Навіть тепер, коли я йду на зустріч з ним десь в кафе, то готуюся так, як до першого побачення. Перед ним я не можу бути з непофарбованним корінням, або без макіяжу. Він, звісно, вже нічого не скаже про тіні і не ткне пальцем на мій лак, але я знаю, що він січе всі дрібниці, а я маю не підвести.
     Вже в 10-му класі, майже одразу в нашу трійку вклинився ще один наш однокласник, він по вуха закохався в нашу подружку, але совість не дозволяла йому прогулювати уроки і обманювати батьків, тому часу втрьох ми проводили достатньо. Четвертого зайвого ми майже не відчували.
    Школа закінчилася. Відгулявся випускний. Життя розкинуло нас по різних технікумах-інститутах, але це зовсім не означало, що ми забули один одного.
     Від першої зустрічі пройшло вже 29 років, а ми все ще маємо, що розказати один одному. До речі, так склалося, що ми і тепер живемо в одному місті, просто воно за 450 км від того першого, де ми здружилися і жили раніше. Я вийшла в Броварах заміж, а коли у моїх друзяк з'явилися гроші на покупки власного житла, то в якому саме пригороді Києва його купувати сумнівів не виникало, бо там же живе Олька... тобто я. 
     Тому, якщо хтось мені каже, що дружба недовговічна, або дружби не буває, то я тихо посміхаюся і знаю, що цим людям просто не пощастило так, як мені.

Фоткі не мої. Просто, щоб нагадати, яка була мода.



Далі буде, якщо треба.

15%, 2 голоси

38%, 5 голосів

38%, 5 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
19

Коментарі

Гість: Лунница

129.12.21, 17:01

Завидую белой завистью)

    229.12.21, 17:20

    У меня тоже остались друзья из школы. Веселое время было! Сейчас встречаемся. Я у них главный оракул
    Все, что им нагадала - всё сбылось.

      329.12.21, 17:25Відповідь на 1 від Гість: Лунница

      Завидую белой завистью)Вони у мене класні. Люблю їх безмежно.

        Гість: Лунница

        429.12.21, 17:27Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

        Не всем удается пронести дружбу через года.

          529.12.21, 17:31Відповідь на 2 від Hagal

          У меня тоже остались друзья из школы. Веселое время было! Сейчас встречаемся. Я у них главный оракул
          Все, что им нагадала - всё сбылось.
          Ці двоє ті люди, які дихають зі мною однаково.

            629.12.21, 17:34Відповідь на 4 від Гість: Лунница

            Не всем удается пронести дружбу через года.Це правда. Протягом життя нові друзі з'являлись і зникали, а ці завжди були, навіть якщо не бачились роками.

              729.12.21, 17:36

                829.12.21, 17:41

                школа то ацтой, я тогда дрочив несамовито і думав шо кіньчати то -1 гот жизні.....
                друге діло інстітут, єкзаміни, сесія...

                  929.12.21, 17:46Відповідь на 2 від Hagal

                  У меня тоже остались друзья из школы. Веселое время было! Сейчас встречаемся. Я у них главный оракул
                  Все, что им нагадала - всё сбылось.
                  та нечитай ті мухині томні васпамінанія, тоді баби поділялись на 2 категоріє, на *діжурок* і ті шо недають...вод і фся любоффь!

                    1029.12.21, 17:48

                    у мене був світер бойс спізджений у поляків і штани *мальвіни*....ми тоді тродили польські стоянки і збирали пусті жєстяні банки від піва

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна