хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

ТЦК погрожують мерам міст від імені Зеленського

  • 12.02.24, 20:49
хто б сумнівався, на кого все звалюватимуть))

1

Коментарі

112.02.24, 21:16

Божи ж ти мій! Яке ж паскудство! А цікаво, ті, хто любить постити про "плахіє ваєнкамати", це саме будуть робити, коли прийдуть воєнкомати кацапські гребти м'ясо на відвоювання "істарічєскіх расійскіх зємєль в Польше"?

    212.02.24, 21:28Відповідь на 1 від rutzit

    Божи ж ти мій! Яке ж паскудство! А цікаво, ті, хто любить постити про "плахіє ваєнкамати", це саме будуть робити, коли прийдуть воєнкомати кацапські гребти м'ясо на відвоювання "істарічєскіх расійскіх зємєль в Польше"?а звідки така інформація про "прийдуть воєнкомати кацапські" ??.. Ти щось знаєш?? від кого??

      312.02.24, 21:34Відповідь на 1 від rutzit

      взагалі-то ти - довбо#об.. або провокатор.. скоріше - провокатор-довбо#об..

        412.02.24, 21:35Відповідь на 2 від технік Лео

        Божи ж ти мій! Яке ж паскудство! А цікаво, ті, хто любить постити про "плахіє ваєнкамати", це саме будуть робити, коли прийдуть воєнкомати кацапські гребти м'ясо на відвоювання "істарічєскіх расійскіх зємєль в Польше"?а звідки така інформація про "прийдуть воєнкомати кацапські" ??.. Ти щось знаєш?? від кого??

        Звичайно не прийдуть, ті, кого встигли мобілізувати раніше - вони ж безсмертні і мають служити до перемоги, правда, диванна бубочка?

          512.02.24, 22:09

          Політика така річ, що не розпитує про сумніви.
          Є посада, і є відповідальність.

            612.02.24, 22:22Відповідь на 4 від rutzit

            Божи ж ти мій! Яке ж паскудство! А цікаво, ті, хто любить постити про "плахіє ваєнкамати", це саме будуть робити, коли прийдуть воєнкомати кацапські гребти м'ясо на відвоювання "істарічєскіх расійскіх зємєль в Польше"?а звідки така інформація про "прийдуть воєнкомати кацапські" ??.. Ти щось знаєш?? від кого??Звичайно не прийдуть, ті, кого встигли мобілізувати раніше - вони ж безсмертні і мають служити до перемоги, правда, диванна бубочка?

              712.02.24, 22:29Відповідь на 5 від Саблін

              Політика така річ, що не розпитує про сумніви. Є посада, і є відповідальність.і що ти таке кажеш?? )) ніби також марсіанин)) чи любитель грати коня.. політика така річ, котра унормовує відсутність відповідальності і породжує відчуття безвідповідальності.. тцк - не існують, як юридична особа, не підчиняються президентам)) а підчиняються саме військовим)) а військові БУДУТЬ відповідати у той чи інший спосіб, скільки би собі нагород і чеснот не приписали, як це і відбувається постійно у демократичних країнах. заховай свою саблю собі, нехай не кажу куди.

                813.02.24, 05:23Відповідь на 7 від технік Лео

                Я щось казав про президента?
                Я запитую, для чого тцк, і хто саме повинен нести відповідальність за діі тцк, які не для прикраси і мають функціі? А з іншого чомусь "не існують як юридичні особи". Військових багато, але кожен відповідає за щось конкретне.
                А якщо тцк порушують якісь правила, то що треба робити?
                У підсумку не зрозуміло що воно таке.

                  913.02.24, 05:38Відповідь на 8 від Саблін

                  Якщо зовсім просто, то погрози тцк від імені президента (і взагалі погрози тцк, що саме вважати погрозами), це порушення правил, чи ні? Якщо не передбачуване нормами та правилами, але й не заборона, то за що притягувати?
                  Я не знайомий з нормами тцк.

                    1013.02.24, 06:08Відповідь на 2 від технік Лео

                    Мабуть мали на увазі нові оккуповані территоріі (теоретично у близькому майбутньому, якщо не буде "екстренних засобів".
                    Але я про те, чи буде чим озброювати (маю на увазі насамперед техніку та боєприпаси) нових мобілізованих, чи буде на що утримувати?
                    Бо як казав Наполеон, для війни потрібні гроші, гроші, і ще гроші. Ото таке.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна