хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Українським передовим частинам гостро не вистачає солдатів???

  • 08.02.24, 12:25
ніби все таки не вистачає ПІДГОТОВЛЕНИХ бійців...

але ЯК з інвалідів різних груп збирались готувати бійців??


і при чому тут мобілізація, коли цілий полк відмовляється воювати??

4

Коментарі

18.02.24, 15:32

по чесному. до війни влаштувався на роботу електрикомонтером лінейщіком. в цій галузі я був новачок. мене оприділили в бригаду до хлопців. основною нашою роботою було чістить лінії. обрізати дерава які своїм гілям залазили до проводів. усувати поскодження в наслідок падіння дерев. а також потроху шло оновлення ліній. міняли старі опори, провода. ще догляд за бензо пилками та їх обслуговування. за рік роботи з хлопцями, я в них навчівся всього що вміли вони. потім мене відправили на навчання. списав зошит на сорок листів. в общем про те як кораблі бороздят небесні простори. навчання шло десядь днів. і що я зрозумів. що працюючі з хлопцями я перейняв і навчівся всьому що треба, а на курсах це так для галочки.

    28.02.24, 16:40Відповідь на 1 від Kanivskyi

    колись я був "записався" на комп'ютерні курси і за платив $100 - також зрозумів, що ВСЕ потрібне я знав і вмів)) але на війні потрібно знати і вміти БІЛЬШЕ ніж все))

      38.02.24, 17:07Відповідь на 2 від технік Лео

      колись я був "записався" на комп'ютерні курси і за платив $100 - також зрозумів, що ВСЕ потрібне я знав і вмів)) але на війні потрібно знати і вміти БІЛЬШЕ ніж все))наприклад нас, а іменно взвод розвідки вчили і курсанти і досвідчені специ. та коли опинились на нулю все це непригодилося. питання. Чому так?

        48.02.24, 18:59

        Об этом знают даже в Вашингтоне.
        И начался Мальчиш-Кибальчиш по-украински.
        В Украине насчитывается 156 тысяч военных пенсионеров в возрасте до 60 лет, которые нигде не работают и не служат в ВСУ.

        Об этом на своей странице в Facebook сообщила глава парламентского комитета по вопросам соцполитики и защиты прав ветеранов Галина Третьякова.

        Так а кто, если не они?

          58.02.24, 19:18

          Теперь будем играть Староиндийскую защиту.

          "Я призначив генерал-полковника Сирського Головнокомандувачем Збройних сил України", – зазначив Зеленський.

          Він вважає, що Сирський – найбільш досвідчений український командувач.

          "Він має успішний досвід захисту – провів Київську оборонну операцію. Він має також і успішний досвід наступу – Харківської визвольної операції… 2024 рік може стати успішним для України лише за умови ефективних змін в основі нашої оборони, якою є Збройні сили України", – резюмував президент.

            68.02.24, 19:23

            Полицаи не готовы стать лютыми.
            Но ведь и войны ещё нет.

            Жители Космача Ивано-Франковской области вышли на улицу в знак протеста против мобилизации и попытались помешать военкому.

            Видео инцидента появилось в соцсетях.

            На кадрах толпа женщин окружила сотрудника ТЦК, не давая ему забрать в армию их мужчин. Судя по ролику, на стихийный протест вышли не меньше трех десятков женщин.

            "Позвоните президенту и скажите, что у нас война не объявлена!" - заявила при этом одна из женщин.

              79.02.24, 00:07Відповідь на 5 від The Martian

              Теперь будем играть Староиндийскую защиту.
              "Я призначив генерал-полковника Сирського Головнокомандувачем Збройних сил України", – зазначив Зеленський.
              Він вважає, що Сирський – найбільш досвідчений український командувач.
              "Він має успішний досвід захисту – провів Київську оборонну операцію. Він має також і успішний досвід наступу – Харківської визвольної операції… 2024 рік може стати успішним для України лише за умови ефективних змін в основі нашої оборони, якою є Збройні сили України", – резюмував президент.
              Сирський не останнім буде))

                89.02.24, 00:09Відповідь на 6 від The Martian

                Полицаи не готовы стать лютыми. Но ведь и войны ещё нет. Жители Космача Ивано-Франковской области вышли на улицу в знак протеста против мобилизации и попытались помешать военкому. Видео инцидента появилось в соцсетях.
                На кадрах толпа женщин окружила сотрудника ТЦК, не давая ему забрать в армию их мужчин. Судя по ролику, на стихийный протест вышли не меньше трех десятков женщин. "Позвоните президенту и скажите, что у нас война не объявлена!" - заявила при этом одна из женщин.
                истерику и истерию ещё никто не смог отменить)) а войну и не будут объявлять)) войны объявляют только в кино))

                  99.02.24, 09:12Відповідь на 8 від технік Лео

                  .истерику и истерию ещё никто не смог отменить)) а войну и не будут объявлять)) войны объявляют только в кино)) причём тут кино, конечно можно и без объявлений войны и объявить что- то другое, но объявление войны юридическая, дипломатическая процедура в международном праве и международной политике .. другое дело что Украина не самостоятельное государство , зависит от многих и многого и делать такие конкретные действия не будет..
                  а может это хитрость такая)

                    109.02.24, 10:29Відповідь на 9 від _ vs_

                    .истерику и истерию ещё никто не смог отменить)) а войну и не будут объявлять)) войны объявляют только в кино)) причём тут кино, конечно можно и без объявлений войны и объявить что- то другое, но объявление войны юридическая, дипломатическая процедура в международном праве и международной политике .. другое дело что Украина не самостоятельное государство , зависит от многих и многого и делать такие конкретные действия не будет.. а может это хитрость такая)таке писати може лише довбодятел)) ЯК можна об'явити війну, коли на тебе напили і НЕ об'явили війну?? тобто, тут ХТО першим об'явить війну - той і агресор)) це ВЖЕ навіть їжачкам зрозуміло..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна