Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Карпатський трамвай

Карпатський трамвай
Тривалість туру: 1 день
Вартість з особи: 175,00грн.
Екскурсії проводяться у четвер та в неділю.
Запрошуємо всіх бажаючих здійснити незабутню одноденну поїздку по старовинній вузькоколійної залізниці. Ви «з вітерцем» промчитеся по надзвичайно красивим просторах Карпатського краю, будете милуватися річкою Мізункою і Мізунськіми водоспадами, насолоджуватися прекрасним гірським повітрям, відвідайте справжню язичницьку древню пам'ятку - Скелі Довбуша та відомий на всій Україні Гошівський монастир. Всього за один день у Вас буде унікальна можливість познайомитися з культурою, традиціями, звичаями цього краю, а також з неймовірно смачною місцевою кухнею. 
Маршрут туру:
08:00 виїзд зі Львова — переїзд в с. Бубнище, огляд Скель Довбуша — переїзд в с. Вигода, обід, пересадка на Карпатський трамвай — переїзд у с. Гошів, огляд Гошівського монастиря — 21:30 повернення у Львів.
Колія, по якій Ви будете мандрувати Карпатським трамвайчиком, є 2 рази вужчою за звичну нам залізничну колію. Вона була основана 1860 році і в ті часи слугувала як сполучення між Бойківщиною і Австро-Угорщиною для перевезення деревини. 
Ваша прогулянка старовинною залізницею буде тривати близько чотирьох годин, на протязі яких Ви будете милуватись місцевою природою, річкою Мізункою та каскадами Мізунських водоспадів. Також у Вас буде можливість скуштувати цілющої мінеральної води Горянка та справжнього карпатського чаю.
 
Скелі Довбуша розташовані у селі Бубнище Івано-Франківської області і серед мальовничої природи є пам'яткою природи державного значення. У давньоруські часи скелі слугували сторожовими укріпленнями.
Названі скелі на честь Олекси Довбуша — одного з найвідоміших ватажків опришків (учасників народно-визвольної війни на Західній Україні проти феодально-кріпосницького гніту у XVI – XIX ст.). 
 
Гошівський Монастир знаходиться на Ясній Горі в Карпатах, у селі Гошів Івано-Франківської області і є однією з найвідоміших святинь на Західні Україні. Саме тут, у церкві Преображення, знаходиться чудотворна ікона Божої Матері. Всі, хто забажає, зможуть піднятись вгору по Хресній дорозі.
 
Додаткова інформація
Вартість екскурсії — 175,00грн з особи.
У вартість ключено:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • постійний супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійний супровід у музеях;
  • страхування від нещасного випадку під час поїздки. 
    У вартість не включено:
  • вхідні квитки у музеї;
  • проїзд на Карпатському трамваї (50,00грн з особи);
  • харчування. 
    Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 
    Бронювання екскурсії "Карпатський трамвай"
    Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
        (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
         (097) 465 4 420     (063) 186 0 696
  • Приєднатися до події

    0

    Коментарі