Дрогобицькі міліціянти забрали життя двох дітей із одної сім'ї.

  • 02.01.08, 19:11
Десятого жовтня йому виповнилося 19 років. Малесеньке, худесеньке, зріст 160-162 сантиметри, не більше, вага 47 кілограмів. Знаю це точно, бо за тиждень до убивства він зважувався у нас вдома. Вадік навчався у 15-ому училищі. Ця дитина знала горе. Батько від них відмовився. Мама самотужки виховувала чотирьох дітей. Там страшенна бідося у сім’ї. Дитина сама заробляла гроші - і на одяг, і на взуття. У тій сім’ї так було поставлено. Якщо позичали у мами гроші, то віддавали їй. Біля труни мама говорила з любов’ю і болем: “Ти мені ще десять гривень винен”...
- Я вам скажу чесно: цього взагалі не можу зрозуміти. Є свідки, з якими я безпосередньо розмовляла, вони тут на базарі працюють. Вони їхали у мікроавтобусі, побачили швидку допомогу на тому місці, де Вадима убили. У їхнього сина був такий самий светр. Уявляєте їхній стан? Вони вискочили з машини і підбігли до швидкої. Побачили, що це інший хлопець. Вадік захрипів і замовк. Ніхто більше не лежав на снігу, міліціонери стояли. Міліціонерів у швидку не посадили, ніхто для них іншої швидкої не викликав. Якщо у когось із них була черепно-мозкова травма, то він би так просто не стояв, а принаймні прихилився би до чогось. І той батько каже до міліціонера: “Що ж ти наробив? Якби це була моя дитина, я б тебе убив”. А міліціонер відповідає: “А що, краще, якби нашого вбили?”. То що, виходить, усіх підряд убивати треба?
Повністю на http://courier.pr.vc/statti/milicija.html

Чим жиди від бандерівців відрізняються?

  • 02.01.08, 17:36
Відповідь. Бандерівці обрізи ззаду носять, а жиди спереду.
***
– Вуйку Стефане, вуйку Стефане! Що то ви робите?! Навіщо ви берізку рубаєте? Така струнка, молоденька, так око зеленими листочками милувала, а ви її геть!
– Ой, сусіде, й не кажіть, в самого серце кров'ю обливається, але мушу те зробити – прийдуть москалі, побачать берізку і скажуть: "Вот ісконно русскій пєйзаж!"
***
У стаpого бандеpівця питають:
– Діду, патpони є?
– Hема, хлопці.
– Діду, а пістолет є?
– Hема, хлопці.
– А кулемет є?
– А ось чого нема, того нема!
***
Чорним морем пливе американський есмінець. Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовтоблакитним прапором. Поки американці заходяться шукати по довідниках, чий же це прапор, що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець. В капітанській рубці відбувається розмова:
– Петре, а ти впевнений, що то були москалі ?
– Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi?

У Трускавці встановили ялинку, змонтовану із 90 зрубаних дерев.

  • 02.01.08, 12:12
Великий металевий стовбур, пофарбований у зелений колір, з трубками, у які вставляються... живі дерева. Далі, згідно оприлюдненої інформації, на цьогорічну ялинку затрачено десять тисяч гривень залучених коштів. Закуплено 100 великих червоних куль і 20 червоних гірлянд по десять метрів кожна. І ще одне, просто вражаюче, число – для встановлення цієї ялинки зі Східниці привезено 90 смерічок.
Матінко рідна! Після такого ті керівники міст, які перед Новим роком зрубують одну велику ялину, виглядають справжніми друзями природи. 90 дерев..!
Хочете читати далі? Прошу дуже: http://courier.pr.vc/

Базар можна влаштувати будь-де. Навіть... у духовному центрі

  • 02.01.08, 10:45
Відвідати Центр душпастирства молоді спонукала поширена серед громадськості міста інформація про "своєрідну" роботу цього закладу: там можна виорендувати приміщення для проведення весіль чи навіть ярмарку одягу та взуття. Підтвердженням останнього були розклеєні у місті афіші, що сповіщали про такий "захід". Навідавшись на один із таких ярмарків, розмовляю з його працівниками. - Розклеєні у місті рекламки сповіщають, що тут проходить "Універсальна виставка-ярмарок".
Сторінки:
1
2
попередня
наступна