хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

У Трускавці встановили ялинку, змонтовану із 90 зрубаних дерев.

  • 02.01.08, 12:12
Великий металевий стовбур, пофарбований у зелений колір, з трубками, у які вставляються... живі дерева. Далі, згідно оприлюдненої інформації, на цьогорічну ялинку затрачено десять тисяч гривень залучених коштів. Закуплено 100 великих червоних куль і 20 червоних гірлянд по десять метрів кожна. І ще одне, просто вражаюче, число – для встановлення цієї ялинки зі Східниці привезено 90 смерічок.
Матінко рідна! Після такого ті керівники міст, які перед Новим роком зрубують одну велику ялину, виглядають справжніми друзями природи. 90 дерев..!
Хочете читати далі? Прошу дуже: http://courier.pr.vc/
0

Коментарі

12.01.08, 12:26

а в Киеве знаешь сколько елок ушло на сооружение основной? Их вырубают гектарами, но уже принят закон и их будут заменять искуственными со следующего года, так что защитники природы могут радоваться

    Гість: Ogin

    22.01.08, 13:12Відповідь на 1 від KillingSpree

      Гість: До свиданья

      32.01.08, 16:20Відповідь на 1 від KillingSpree

        42.01.08, 17:31

          анонім

          53.01.08, 11:37

          А ви шановний писарчук, перед тим як шкарябати свої пости поміркуйте - скільки дітей приходячи до новорічної ялинки будуть посміхатися і радіти тому що вони можуть побачити цю красу? Якщо ви вважаєте себе захисником ялинок то чому ви не кажете що люди яки ставлять ялинки в своєму домі - погані? Врешті ялинка в центрі міста це щастя для тих родин які не можуть поставити ялинку в себе вдома! І на останок - скажіть а у вас в дома стоїть ялинка?

            64.01.08, 17:21Відповідь на 5 від анонім

            А ви шановний писарчук, перед тим як шкарябати свої пости поміркуйте - скільки дітей приходячи до новорічної ялинки будуть посміхатися і радіти тому що вони можуть побачити цю красу? Якщо ви вважаєте себе захисником ялинок то чому ви не кажете що люди яки ставлять ялинки в своєму домі - погані? Врешті ялинка в центрі міста це щастя для тих родин які не можуть поставити ялинку в себе вдома! І на останок - скажіть а у вас в дома стоїть ялинка?У мене вдома ялиночка є. Але вона - це одне деревце, зрубане в такому місці, що там воно навряд, чи виросло б: сонця мало. Я привіз собі цю манюсіньку ялиночку від батьків з Карпат.

              анонім

              711.01.08, 00:30Відповідь на 6 від ПравДИВО

              та... а от тепер представте скільки народу не може встановити собі ялинку, тому що в нього нема "батьків з Карпат" ?
              можу сказати тільки одне - казати що встановив ялинку в громадському місці і при цьому вирубав аж 90 ялинок влада(яка, як я розумію вам не подобається...) поступила дуже погано - ну це просто образливо... образливо насам перед до тих дітей які бачать ялинку тільки на головній площі...
              поміркуйте над цим...
              і подумайте - чи смогли б ви сказати все те що ві написали дітям яки бавляться біля ялиночки???

                Гість: maricm

                823.09.08, 17:14Відповідь на 7 від анонім

                Оскільки щороку приходиться ставити ялинку, можна нашкрябати містам гроші на великі штучні ялинки! Якщо ж використовуєте такі, тоді на замін потрібно висаджувати нові дерева, але цього не робиться!