хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

www.zarvanycia.cc.ua Святий священномученик Євтих

  • 05.09.16, 21:57

www.zarvanycia.cc.ua Святий священномученик Євтих народився у Святій Землі, в місті Севастополь. Якось почув поучення святого Івана Богослова і увірував у Господа Ісуса Христа, ставши учнем святого Івана.

Він покинув свій дім і родину та й пішов услід за святим Іваном Богословом, черпаючи у нього знання і віру, ревно поборюючи бісівські спокуси та зростаючи у Божій благодаті.

Святий Євтих багато трудився на поширення Христової віри як апостол Христа.

Згодом його висвятили на єпископа і він багато подорожував по світі, проповідуючи Слово Боже та терплячи різні випробування, гоніння і багато страждав за Ісуса Христа.

За поширення християнства язичники посадили Євтиха в темницю та й довго морили його голодом, але Господь в дивний спосіб посилав йому поживу з неба. Тоді святого піддавали тортурам і різали його тіло, але Євтих мужньо витерпів страждання, а від його понівеченого тіла виходив дуже приємний запах мира.

Після цього вороги Христової віри розклали вогонь і хотіли спалити святого, однак із неба полився дощ з градом і погасив полум'я, а святий залишився неушкодженим і прославляв Господа.
Його кинули у клітку до лева на розтерзання, однак лев ходив повз святого сумирно неначе овечкаі і шкоди йому не вчинив, а відкрив пащу і прославив людським голосом Бога, що навело великий жах на невірних ідолопоклонників, які це бачили.

Ще багато різних страждань та випробувань випало на долю святого Євтиха, однак він не зрадив Господа, залишаючись вірним Йому аж до смерті.

За яких саме обставин загинув святий, - точно невідомо. З передання дізнаємося, що йому було відрубно голову мечем.

Так святий Євтих переставився до Христа, та залічений до лику святих.

http://www.zarvanycia.cc.ua/ ,
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557 
https://www.youtube.com/embed/MjTLiWHyL38
1

Коментарі