хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

www.zarvanycia.cc.ua 22 березня споминаємо 40 мучеників Севастій

  • 13.04.16, 20:50

www.zarvanycia.cc.ua 22 березня споминаємо 40 мучеників Севастійських.

Всі ці сорок мучеників походили із Кападокії( зараз територія Туреччини). На той час вони стояли у складі римських військ у місті Севастії , аж тут їх воєначальник на ім’я Агрікола дізнавшись, що вони є християнами забажав від них щоб вон принесли жертви його поганським божкам. Та воїни-християни відмовились від жертвоприношення і за те їх всіх помістили в озеро геть покрите кригою. На березі ж розпалили вогнище, щоб коли хоть один зрадник віри християнської вийшов з озера загрівся б.
В озері було надто зимно та воїни терпіли, проте все ж таки один зрадив віру і кинувся грітися до вогнища та відразу ж помер.
Один сторож, з тих, що мали дивитися за воїнами аби вон не втекли посеред ночі, побачив що з неба до воїнів спускаються ангели з гарними вінцями, він розбудив решту сторожів і сказав їм, що відтепер він є також християнном і пішов до воїнів у озеро.
На ранок воєначальник з іншими прийшли до озера та побачили, що воїни ті не лише не померли але й розігрілись трохи. Це розізлило Агрікола і він наказав їм перебити ноги та кинути до вогнища. Обпалені кістки святих мучеників згодом були викинуті у ріку, та все ж деякі таємні християни змогли зберегти частини мощей цих святих.

Споминаємо 40 мучеників Севастійських:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
0

Коментарі