Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

www.zarvanycia.cc.ua 4 березня згадується святий Лев, єпископ Ка

  • 04.03.16, 20:50

www.zarvanycia.cc.ua 4 березня згадується святий Лев, єпископ Катанський

Святий Лев був народжений в 720 у місті Равенна що в Італії. Юнаком він став одним із монахів бенедектинського чину. Єпископ міста Реджіо на ім’я Кирило побачивши якй добрий і чесний характер в юнака вирішив поставити його своїм помічником та висвятив його в архидиякони. У віці 45 років він стає єпископом міста Катани, що в Сицилії і прославився там великою щедрістю в допомозі вдовам, сиротам та бідним і немічним людям.
Відомо про довге протистояння єпископа з одним чарівником, якого звали Іліодор .
Цей чарівник раніше був добрим християнином та проте зовсім скоро розпочав займатися чарами. За це його засудили до смерти та він якимось чином зник з місця під час його ж страти. Та за деякий час він знову повернувся до Катани і єпископ вирішив вмовити його покинути магію і повернутись до віри християнської та ніякі вмовляння єпископа на нього не впливали.
Одного разу під час християнського свята Лев правив святу Літургію, було дуже багато людей і в цей час до храму зайшов Іліодор і почав чарувати так що деякі люди почали тупати ногами як коні і гарчали як звірі а другі реготали без упину.
Лев побачивши що коїть чарівник став на коліна перед престолом і почав щиро молитися а помолившись вийшов з вівтару та огорнув чарівника по шиї своїм омофором, а згодом вивів його з церкви.
Навколо них позбиралось багато людей і Лев сказав людям щоб назбирали багато дров для розведення ватри.Люди виконали його прохання і єпископ який все ще тримав чарівника увійшов з ним разом в палаюче вогнище і стояв з ним доти поки чародій не згорів зовсім. Коли чарівник згорів святий єпископ Лев вийшов з вогнища зовсім не пошкоджений і продовжив вести святу Літургію.
Помер святий 20 лютого 789 року у віці 69 років у місті Катани.
Відомо що в день його поховання відбулося чудо повязане з однією жінкою в якої були постійні кровотечі.Вона доторкнулась до його домовини і відразу була зцілена.
Мощі святого знаходяться в Римі.

Святий Лев, єпископ Катанський:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
2

Коментарі

15.03.16, 08:06