хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

22 серпня - Святого апостола Матія

  • 22.08.14, 19:55

22 серпня - Святого апостола Матія

Святий апостол Матій народився у Вифлеємі. Ще в ранньому дитинстві він почав вчити священні книжки і Закон Божий під управлінням Симеона. Конкретно завдяки йому Матій жив вимогливо по заповідях Божих.

Пройшло 30 років з тих пір, як Господь Ісус Христос народився від Діви Марії. Прийшов час і Він хрестився у Івана Христителя і явивши Себе світові, зібрав учнів-майбутніх апостолів і проповідував про наближення Царства Небесного, створюючи безліч чудес. Святий Матій, почувши Його науку, покинув мирські турботи і приєднався до Його вихованців і послідовників і скрізь слідував за Всевишнім, насолоджуючись бачити Бога. Ісус, знаючи всі гріхи людської душі, бачив чистоту Матія і обрав його в 70-ти апостолів. Після мук, воскресіння і вознесіння Господа, його взяли в число 12-ти апостолів, на місце Іуди-зрадника. І пізніше при Зісланні Святого Духа на апостолів, Матія був з ними. Після чого апостоли кидали жереб, кому в якій країні проповідувати Слово Боже.

Матію випала Іудея. Там він і трудився, відвідуючи всі містечка і села, щоб поширити звістку про спасіння світу через Ісуса Христа. Не побоювався він проповідувати і язичникам. Святе Письмо говорить, що Матій проповідував і в Ефіопії, де сильно постраждав: його волочили по землі, били, стругали тіло сталевими кігтями, палили вогнем. Але Дух Святий

Повна версія за адресою:
http://www.zarvanycia.cc.ua/articles/get/194/

Часткова версія:
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557/ ,
https://www.youtube.com/embed/iWfH--p6Zdc
2

Коментарі

122.08.14, 20:05

я глянув твої підписки вконтактах, а ти мать ше та грішниця

    223.08.14, 16:13Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    Не судіть і не судимі будете!