хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Як впоратися з помстою екс-бойфренда??

  • 22.02.17, 13:52

Мстиві риси характеру найчастіше мають жінки. У дружбі або в стосунках з партнером, часто слабка стать любить показувати свої кігтики і додати трохи солі на рану кривдникові. Але не тільки жінки здатні на таке, а й чоловіки, коли їх почуття сильно зачеплені.

Іноді через чоловічий помсти, жінкам важко продовжити своє життя. Постійні переслідування, погрози, капості перетворюють її життя на справжнє пекло. Постійне відчуття злості й образи часом штовхають чоловіка на неадекватні вчинки.

Які можуть бути причини помсти з боку чоловіка? Розглянемо варіант помсти після розриву відносин жінки з чоловіком, в яких випадках він може псувати життя колишньої:

1. Коли жінка успішніша ніж її колишній. Так! не тільки чоловіки в нашому світі можуть досягати успіху, але і жінка в сучасному світі може бути незалежною і мати більш високий статус ніж її колишній партнер. Чоловік сказитьсяз, коли жінка кидає його саме з тієї причини, що не хоче його постійно витягати з ями невдах. Це одна з найзначніших причин, коли чоловік мстить колишньої. Причина заздрості.

2. Розрив відносин на поганий ноті. Некоректна поведінка жінки автоматично змушує надалі проявляти свою помсту з боку чоловіка. Він ображений і кинутий, тому йде в наступ для знищення свого кривдника.

3. Зрада. Зрада це найпоширеніша причина розриву відносин. Якщо нерозуміння між партнерами можна пережити, тоді зраду далеко не кожен прощає. Особливо прокидається почуття помсти, коли жінка змінила в статусі відносин. Чоловік відчуває себе приниженим. Але бувають випадки, коли деякі чоловіки дізнавшись про швидку зміну партнера після розриву, томувін не замислюючись починає свої атаки. Особливо, в тих випадках, коли почуття чоловіка ще не згасли до неї.В першу чергу потрібно зібрати всі емоції в кулак і повністю ігнорувати не зовсім адекватні вчинки колишнього. Бувають ситуації, коли екс-бойфренд може закотити спектакль на вулиці або в колі її друзів. Чоловік може оскверняти жінку, розповідаючи спільним знайомим неприємні подробиці їхнього особистого життя, виставляючи її в непристойному світлі.

Єдине, що допоможе йому забути про вас це ігнорування і ні в якому разі, не потрібно наступати в самозахист. Це призводить до затяжного конфлікту. Коли чоловік зрозуміє, що вам абсолютно байдужі його атаки, йому це стане не цікавим і він продовжить своє життя, але тільки вже без вас.

1

Коментарі

122.02.17, 14:37

Тому, щоб не було такого негативного досвіду потрібно віддавти належне значення вибору саме цієї "другої половинки" з якою дійсн був би і в радості і вгорі, адже ще як писав П.Мирний :"Життя прожить - не поле перейти"! По цій темі є одна притча, сенс її звучить приблзн так,що запитали одну родину, які вже були похилого віку,який секрет таких довгих, міцних, побудованих на повазі один до одного стосунків? А подружжя відповіло :"Ми народились в той час, коли поломані речі ремонтували, а не викидували"!

    222.02.17, 14:49Відповідь на 1 від Myroslava24

    ути пути!

      322.02.17, 15:08Відповідь на 1 від Myroslava24

      А есть еще такой анекдот
      Спросили у мужа на золотой свадьбе: "И что, ни разу не было желания развестись или уйти?" "Нет, такого желания не было... а вот убить было..."

        422.02.17, 15:12Відповідь на 3 від игорка

          522.02.17, 15:17Відповідь на 3 від игорка

          А есть еще такой анекдот
          Спросили у мужа на золотой свадьбе: "И что, ни разу не было желания развестись или уйти?" "Нет, такого желания не было... а вот убить было..."

            622.02.17, 16:59

            Ви жінка? У вас проблеми з колишнім?
            Ви хочете про це поговорити?

              Гість: petit caporal

              722.02.17, 17:07Відповідь на 6 від Syrena27

              Ви жінка? У вас проблеми з колишнім?
              Ви хочете про це поговорити?
              в ньог був бойфренд. активний. надірвав йому сфінктер. тепер автор хоче помститись. шо тут неясного, Лєнка

                822.02.17, 17:11Відповідь на 7 від Гість: petit caporal

                по тише мышь)не торохти много!

                  Гість: petit caporal

                  922.02.17, 17:34Відповідь на 8 від Толяша26

                  какая ты агрессивная..мне это нравится в женщинах

                    1022.02.17, 17:44Відповідь на 9 від Гість: petit caporal

                    долго думал!)дыбил)и придумал!)!молодец мама конфетку даст!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна