Профіль

puidra

puidra

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

ггг

  • 17.11.14, 10:47
Если вы будете потакать заблуждениям своего тела, оно даже может попытаться само завести ребенка.

чік

  • 17.11.14, 10:38
большинство мыслей не ведет ни к какому решению или пониманию, которое бы было применимо в реальном мире. Мы просто поднимаем вихри пыли. Одна мысль всегда ведет к другой, но следить за их ходом — это как собирать случайно растущие цветы

щоб я написав собі минулорічному

  • 06.09.14, 22:34
дансер, не повіриш. В житті справді є місце для дивних і несподіваних речей.

Ти все вірно робиш. Тільки мало. Хіба що можеш дістати десь наперед солдатську каску. Побільше касок! І не тільки їх. ХЗ як пояснити.

Нову роботу шукати не варто. Правда не можу сказати, що було б робити доречніше. Навіщо. Та ти б все одно не повірив.

Ти ледь не полетиш у Бразилію, перестанеш дивитись трансляції матчів і знову станеш грати у футбол! Це ахуєнно! Але далеко не найдивніше, що трапиться за рік.

Десь через тиждень ти потрапиш на найнеймовірніші гриби в своєму житті. Люди будуть казати, що коли так в горах природа родить, то до суворої зими. Пиздьож. То до чогось іншого.

такоє

  • 24.05.14, 10:38
Існують такі речі, які не говорять, не пояснюють, всіляко уникають. І навпаки, є такі, про які нагадують, на яких акцентують і які прививають. Як відбираються одні від інших, неясно. Але доводиться постійно мати справу з чимось таким, що при прискіпливішому погляді видається не таким важливим, яким його видають. 

Розвиток суспільства – це розвиток того, що це суспільство вибрало. Відповідно, успішність того чи іншого суспільства – результат правильності чи неправильності такого вибору. 

20те століття – час масштабних соціальних експериментів. Суспільство вивчало закони, за якими воно функціонує. Часом ціна такого навчання була надзвичайно високою. Чомусь суспільство не цінує знання, яке отримало. Ми хочемо далі випробовувати соціальні моделі, які показали себе неефективними. Ми ведемось на пропаганду. Читаємо ботів. Слухаємо популістів. Віримо політикам.

Через років 100 про такі способи політичної боротьби як зовнішня реклама чи дебати на телебаченні будуть писати наукові роботи на кшталт тих, які про хрестові походи.

Ми самі себе ведемо назад. Ми не розбірливі в тому, що ми слухаємо, спостерігаємо. Безпідставно вважаємо, що живемо вперед.

лицемірство

  • 15.05.14, 17:58
це слухати на роботі месів етек, а вдома ваенгу

людина

  • 31.03.14, 23:02
складається з того, що вона вибрала. зріла людина

einstein

  • 14.03.14, 22:09
Свідомість, одного разу розширена отриманим досвідом, ніколи не звузиться до колишніх розмірів

софокл

  • 04.02.14, 09:21
Люди не хотят, чтобы ими управляли. Они хотят, чтобы их вели вперед.

31_01

  • 31.01.14, 15:55
якщо вам здається, що ви щось розумієте, але ви не можете це пояснити простими словами, насправді ви не розумієте

пафосне

  • 30.12.13, 14:03

1 рухатись на схід

2 продовжувати пекти

3 ігнорувати професійних політиків

4 генерувати ідеї

5 міняти дискурс

6 все тільки починається