хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

sms 11 Пара



Ходили разом хлопець і дівчина. Анатолій після армії,  Марина  закінчувала школу. Любилися.
На день народження вона подарувала йому лотерею, "на щастя". На цей білет випала машина "Жигулі". Та раптом занервували батьки з обох сторін. Дивні люди. Особливо з боку дівчини. "А що, як він не діждеться, поки вона закінчить школу? Десь завіється. І наша останеться без машини..." Почалася обробка дівчини. Що їй казали, можна тільки здогадуватися, але після того вона завжди їздила з женихом, як додаток (уже ніхто не сумнівався) до інтер'єру автомобіля. Куди парубок - туди й вона треба чи не треба. Все частіше виникали сварки. І чим більше їздила машина, тим більше прив'ядало їхнє кохання. А здавалось би, радійте, дружіть, кохайтеся. Так де там!
Якось він їхав сам. Коли бачить: далеко попереду і майже на середині дороги знайома фігура з фігурою якогось хлопця. Зупинилися, мило поцілувалися, йдуть далі. Безсумнівно, це вона.
Криво посміхнувся. Розігнав машину й вимкнув мотор. Авто тихо під'їхало до пари й злегка штовхнуло під зади. Молоді злякано відскочили врізнобіч. Шофер вийшов з автомобіля, хляпнув дверцятами, кинув ключі на капот і сказав,трохи гостро, але й розчаровано глянувши у вічі: "На, забирай. Я вже накатався," - і пішов геть.
Отетерілий від незнання справи бойфренд поглядав то на Марину, то на машину й ключі, то на колишнього водія, про якого він нічого не знав досі.
2

Останні статті

Коментарі