Профіль

flasher2015

flasher2015

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

А чому тут так багато кацапів?

  • 23.03.16, 15:16
Слід відрізняти поняття "росіянин", "москаль" і "кацап". Без історичних передумов, а в сучасній просто ситуації. 
Росіянин - це громадянин Росії. Нормальна людина, як і всі люди на планеті.
Москаль - жартівливе відношення українців до росіян.
Кацап - поняття, яке не має нічого спільного з національностями. Кацап - це фашист. Це - світогляд, який дозволяє вбивати людей за межами Росії. "Вот хохлы совсем распоясались, надо их поставить на место". Таке казати (просто думати) може тільки кацап. Тобто фашист типічний. Він, сидячи в своєму Мухосранську (або живучи в українській Одесі, це не принципово), навчився тільки одягати штани після того, як посрав. Але він мислить геополітичними мірками. Він будує Вєлікую Рассію і такий же вялікій русскій мір. От задницю забув підтерти, але будує щось. Для чувашів, башкирів і бурятів. Потому што він више нас. Чим він вищий за нас, не зрозуміло. Мовою? Ну ми їхню грубу мову вже вивчили всі, хотіли чи не хотіли. Я гарантирую, что владею русским языком лучше, чем любой засранец, влюбленный в русский мир. Я могу указать каждому "пидарасу" множество ошибок в каждом его предложении.
А може ми гігрші за них будовою тіла? Може, ми недорозвинуті якісь? Та ні, наші богатирі є чемпіонами світу серед найсильніших людей. Ми можемо таки впиздячити в рєпу. Що довела наша створена поспіхом за півроку армія.
А може ми відстаємо в прогресі? Науковому? Та ні, ніфіга. Наші АйТі спеціалісти займають першу позицію в світовому рейтингу (першу!, незмінно! вже багато років!), а у кацапів щороку падають ракети та інші супутники. Паде це все, бо у них совдепівські інженери вже вимерли, а нових вони не виростили. Вони 25 років хизувалися вялічієм, але не зробили нічого, щоб у них розвивалася освіта. Тупе дике плем'я з купою застарілого металобрухту і невмінням робити нічого нового.
А може ми культурою поступаємося їм? Ну там Кіркоров, Моісєєв і всяка інша умопомрачітєльна попса. Ну... У нас оперні театри були ще тоді, коли вони тільки вчилися лапті в'язати. Ну не міг ніяк селюк з берегів Єнісея прийти в центр Європи і нав'язувати там культуру. Він міг тільки винищити.
Винищити все: культуру, мову, традиції, людей... Людей! Їх було знищено у кількості десятків (!) мільйонів. Просто тому, що вони своєю манерою життя не вписувалися у суворий режим росіянського концтабору.

Різниця між Європою та Україною (справжня)

  • 17.03.16, 18:10
Мені довелося пожити ТАМ. Я там був нелегалом, з королевої Англії не цілувався, на жаль (чи на щастя). Але незалежно від того, що я там робив (а я там фігачив неподєцки на будовах), склалися певні враження:
1. В Європі ніколи і жоден митник не скаже тобі "Куди ти на*уй преш?". 
2. В Європі не вимикають світло на стовпах навіть, якщо це населений пункт з 10-ма одиницями населення. Тому там з розгону на автомобілі важко когось вбити. Світло світить, хулєра.
3. В Європі поліція не б'є тебе (ніколи) і не виводить насильно з приміщення, якщо ти сам не даш згоду. Я спостерігав, як 4 англійські полісмени півгодини вмовляли п'яного цигана вийти з приміщення банку. Мені було дуже незвично. Я б його бігом вивів, але тоді це була б не Англія. Це була б Україна. 

Блог

  • 17.03.16, 16:40
Добрийденьяолень