хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

А чому тут так багато кацапів?

  • 23.03.16, 15:16
Слід відрізняти поняття "росіянин", "москаль" і "кацап". Без історичних передумов, а в сучасній просто ситуації. 
Росіянин - це громадянин Росії. Нормальна людина, як і всі люди на планеті.
Москаль - жартівливе відношення українців до росіян.
Кацап - поняття, яке не має нічого спільного з національностями. Кацап - це фашист. Це - світогляд, який дозволяє вбивати людей за межами Росії. "Вот хохлы совсем распоясались, надо их поставить на место". Таке казати (просто думати) може тільки кацап. Тобто фашист типічний. Він, сидячи в своєму Мухосранську (або живучи в українській Одесі, це не принципово), навчився тільки одягати штани після того, як посрав. Але він мислить геополітичними мірками. Він будує Вєлікую Рассію і такий же вялікій русскій мір. От задницю забув підтерти, але будує щось. Для чувашів, башкирів і бурятів. Потому што він више нас. Чим він вищий за нас, не зрозуміло. Мовою? Ну ми їхню грубу мову вже вивчили всі, хотіли чи не хотіли. Я гарантирую, что владею русским языком лучше, чем любой засранец, влюбленный в русский мир. Я могу указать каждому "пидарасу" множество ошибок в каждом его предложении.
А може ми гігрші за них будовою тіла? Може, ми недорозвинуті якісь? Та ні, наші богатирі є чемпіонами світу серед найсильніших людей. Ми можемо таки впиздячити в рєпу. Що довела наша створена поспіхом за півроку армія.
А може ми відстаємо в прогресі? Науковому? Та ні, ніфіга. Наші АйТі спеціалісти займають першу позицію в світовому рейтингу (першу!, незмінно! вже багато років!), а у кацапів щороку падають ракети та інші супутники. Паде це все, бо у них совдепівські інженери вже вимерли, а нових вони не виростили. Вони 25 років хизувалися вялічієм, але не зробили нічого, щоб у них розвивалася освіта. Тупе дике плем'я з купою застарілого металобрухту і невмінням робити нічого нового.
А може ми культурою поступаємося їм? Ну там Кіркоров, Моісєєв і всяка інша умопомрачітєльна попса. Ну... У нас оперні театри були ще тоді, коли вони тільки вчилися лапті в'язати. Ну не міг ніяк селюк з берегів Єнісея прийти в центр Європи і нав'язувати там культуру. Він міг тільки винищити.
Винищити все: культуру, мову, традиції, людей... Людей! Їх було знищено у кількості десятків (!) мільйонів. Просто тому, що вони своєю манерою життя не вписувалися у суворий режим росіянського концтабору.
18

Коментарі

Гість: ИзяШнобельман

123.03.16, 16:07

    Гість: Урі

    223.03.16, 16:24

    Зустрічав в мережі кацапів, які розказували, що вся територія Турції окупована турками, і насправді належить Росії, як наслідувачці Візантійської імперії, і ще прийде час, коли вони повернуть собі своє.

      323.03.16, 16:31

      хз...и да и нет... придурков везде хватает, как их не назови

        Гість: омограф

        423.03.16, 17:19

        "...селюк с берегов Енисея..." - класс. Стишок вспомнился, жаль автор неизвестен...
        На крутом берегу Енисея
        Люди горькую пьют, не косея,
        А,хлебнув первача,
        Бьют друг друга сплеча -
        Есть здоровые силы в Расее!

          523.03.16, 18:12

          Наші АйТі спеціалісти займають першу позицію в світовому рейтингу (першу!, незмінно! вже багато років!)Підтверджую, як заангажована не перше десятиріччя в цій області, особа Взагалі, написано дещо максималістично, але в цілому вірно

            623.03.16, 19:13

            Кацап - поняття, яке не має нічого спільного з національностями. Кацап - це фашист.---в точку

              723.03.16, 19:42

              Май же усе сподобалось. Ось тільки уточнюю- москаль це прислужник московского царя, його холоп.

                823.03.16, 21:27

                  923.03.16, 23:15

                  Реінкарнація фашизму на новому витку спіралі - КАЦАПІЗМ.