Служба Інквізиції повідомляє Urbi et Orbis

  • 16.06.19, 00:28
[Приєднана картинка][Приєднана картинка]Сьогодні, коли зачиняв хвіртку, то мене без будь-якого оголошення війни вкусила хижа оса. Після дослідження місця злочину, було виявлено свіже гніздо ос у фазі будування. Служба Інквізиції спрацювала блискавично, бо розслідування злочину та винесення вироку відбулося на протязі однієї хвилини. За давніми традиціями Ордену гніздо розбіників та крилатих агресорів було спалене разом із мешканцями. Також Служба Інквізиції дійшла висновку, що в даному...

Читати далі...

Роттердам+ і мародер

  • 14.06.19, 06:57
[Приєднана картинка]

Яка там падлюка "втомлена війною"?

  • 13.06.19, 11:38
Вчора, близько опівночі, окупанти гасили 152-ми по селу Боровське під Северськодонецьком, поблизу Лисичанська. Приходи стрілен було дуже добре чути в Лисичанську, Видно й спалахи вибухів. Таким чином окупант відповідає на кучмовську пропозицію "припинити вогонь у відповідь", яку кучмо озвучило з дозволу Великого приЗЕдента Зеленського. Про жертви чи руйнування поки що нічого не відомо, тож сподіватимемось що їх нема. Село Боровське знаходиться на лівому березі Сіверського Дінця і...

Читати далі...

ЗЕкоМанда розпалює антисемитизм!

  • 12.06.19, 17:27
[Приєднана картинка]

Засідання ЗЕкоМанди

  • 12.06.19, 10:11
[Приєднана картинка]

Актори та УБД

  • 10.06.19, 00:28
Навіть поганий актор може отримати УБД за хуйово зіграну роль[Приєднана картинка]

Як мокшанє готують "щьчі"

  • 09.06.19, 18:34
[Приєднана картинка]Ну, мабуть настав час для оприлюднення рецепту національної мокшанської хавки, що її називають "щьчі". Одразу хочу попередити читача, що все те, де присутні картопля та спеції (окрім цибулі та часнику) - то є не "щьчі", а капусняк. Для приготування щьчєй перш за все потрібна "русская пєчь", бо щьчі не стільки варяться, скільки томляться в печі. До великого чугунку кидається кілька шматків солонини (рецепт її було оприлюднено вище)...

Читати далі...

Як мокшанє готують солонину

  • 08.06.19, 23:47
[Приєднана картинка]Як мокшанє готують солонину (підгледено у Мордовії році так у 1983-му) Одразу ж прошу вибачення перед читачами за те, що змушений дати опис приготування солонини тубільними звичаєвими засобами зі свині. Але сподіваюся, що мокшанські свині до наших мають дуже віддалене відношення, бо ті свині більше схожі на собак (довгоногі, прудкі - бардзо вшисткі - та шар сала на них дуже рідко перевищує два пальці). З корови солонина виготовляється так саме. отже, береться...

Читати далі...