Безкарні злочини

  • 16.06.18, 12:23

Світлина від Ingwar  Berk.

Коли злочини залишаються без покарання, злочинці активізуються.

Беззуба державна політика стосовно колаборантів веде до нових проявів коляборації з ворогом, просуненню ворожої агентури по наших теренах.

Ось явний приклад. Маленький, на побутовому рівні. Але - красномовніший за обстріли наших сел та міст.

Турбаза в Шепілово. Сепарський танк на дитячому майданчику. Свіжа фарба, доглянутий. Гарненький напис на цьому танку. В нормальній правовій державі начальника турбази вже допитували б слідчі за ворожу пропаганду. Це якби громадяни самі б не повісили начальника поруч з тим танком.

У нас же - нульова реакція від спецслужб.

ЗА ЯКИЙ ХУЙ ТІ СПЄЦСЛУЖБІСТИ ОДЕРЖУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ?

Як податкосплатник я маю право спитати в них за це. А як громадянин України я мушу знайти винного і покарати, якщо ті, хто має цим займатися за фахом, "не помічають" злочину. Може, нахуй нам потрібні "правоохоронці"-посібники окупанта?

ЖКХ

  • 14.06.18, 19:16
Помните фильм "Брюс Всемогущий" с Джимом Керри? Так вот, работники ЖКХ круче! дети, жкх, квартира, коммунальщики, прикол, россия, юмор
Зачем тратить деньги на борьбу с сосульками зимой, когда они весной сами таят? дети, жкх, квартира, коммунальщики, прикол, россия, юмор

69 лет без воды - это еще цветочки. Автору следующего фото придется терпеть 9 веков дети, жкх, квартира, коммунальщики, прикол, россия, юмор

Вам тоже этот люк напоминает вулкан? дети, жкх, квартира, коммунальщики, прикол, россия, юмор



Звідкіля буряти на Дамбасі

  • 09.06.18, 19:37
Світлина від Ingwar  Berk.

Як ви, звісно, розумієте, кремлєботи втирають нам, що #наукраінєідьотгражданскаявайна - і ось я тому приводжу стовідсоткового доказу! Після цього, панове, не пиздіть, будь ласка, що буряти не мають ніякого відношення до дамбаської національності!!!

Готуймо хвилю війни в срашці

  • 09.06.18, 08:44
Світлина від Фошызда Луганського.


Я тут відправляю п'ятірку своїх фанатів-підлеглих на ЧС-2018, тож начуваймося, як там щось рвоне. Вибухівка вже завезена, залишилося хіба що встановити. Инструктаж проводиться. Повезуть кілька візиток Яроша та коробку цукерок "Рошен", аби американські фундатори акції були певні, що біндьорами гроші не пропиті.