Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Архимед виноват во всем!

В изобретении атомной бомбы виноват Архимед - именно он придумал усеченный икосаэдр, который был использован для создания обжимного заряда. Впрочем, футболисты украли эту идею для мяча.

Світлина від Ingwar  Berk.
Світлина від Ingwar  Berk.
0

Коментарі

120.01.18, 15:17

Лишь бы крайних найти

    220.01.18, 15:30Відповідь на 1 від Адель*

    Лишь бы крайних найтибез крайніх - ну ніяк. тим більш, що архімед дійсно винний - його ж ніхто за язика не тягнув, коли він вигадав оту жахливу композицію

      320.01.18, 15:47Відповідь на 2 від BlackPR

      Лишь бы крайних найтибез крайніх - ну ніяк. тим більш, що архімед дійсно винний - його ж ніхто за язика не тягнув, коли він вигадав оту жахливу композиціюОн же не думал, что человечество использует эти знания во зло самим себе и планете? Мы чудим, а потом пытаемся снять с себя вину, отличный выход - моя хата з краю, я нічого не знаю.

        420.01.18, 19:09Відповідь на 3 від Адель*

        Лишь бы крайних найтибез крайніх - ну ніяк. тим більш, що архімед дійсно винний - його ж ніхто за язика не тягнув, коли він вигадав оту жахливу композиціюОн же не думал, что человечество использует эти знания во зло самим себе и планете? Мы чудим, а потом пытаемся снять с себя вину, отличный выход - моя хата з краю, я нічого не знаю.я - ЗНАЮ!!! головне те, що я цю хєрню не вигадував. Мойого матірного лексікону на таке поняття б не вистачило. це треба бути асом дванадцятиповерхового мату, щоби вигадати таке слово.