Будівельник та пістолет.

  • 27.02.20, 21:35
Будівельник та пістолет.
.
Якось прийшов я на роботу ( на об'єкт, євроремонт квартири на вул. Басейна, Київ, там де Голда Меїр, прем'єр-міністр Ізраїлю колись жила), і давай перевдягатсь в робу.
.
А поряд перевдягається інший робітник, гіпсова ліпнина його спеціальність. Не знаю, як називається ця професія. Нехай буде - "гіпсовий ліпильник". 
.
Вішалки немає, на підлозі розстелений великий шмат плівки, - туди і складають одежу кожен на свою купку. Пилу в цій кімнаті немає, та і взагалі пилу поки що немає.
.
- І я мимоволі бачу це, як він перевдягається.
.
Кладе на плівку на підлозі куртку свою трохи збоку, кладе пістолет в кобурі наплічній...
.
Чи підплічній ( теж не знаю, вам видніше). 
Макаров на вигляд. ПМ. Дуло (розмір отвору) діаметр стволу стандарт. не зменьшений. Бойовий. Звичайний ментівський чи армійський. як вам завгодно. Потім ще й дозвіл показав. Нелегальний. Часи такі були.
.
Тоді кладе кофту на плануєму свою купку, зверху штани ( джинси), перекладає на штани кобуру з пістолетом, накриває усе це курткою.
.
Я, звичайно, не те щоб у шоці, - але здивований. Подивившись повністю складання купи, типу вже ж слушний момент, людина вже вільна,- задаю питання - 
- "Нахрена тобі - пістолет"???!!!
.
У сенсі - навіщо ти прийшов на роботу з пістолетом і взагалі, навіщо ти,- будівельник, ходиш з пістолетом?? На роботу.
.
.
Відповідає - "Сьогодні аванс дадуть". 2200 доларів.
Йому. Домовленість видно в нього така з прорабом.
Від такої суми я теж здивувався. Я тоді заробляв десь 500 доларів в місяць - і це було гарно дуже. А тут тільки аванс.
Я тоді побачив цей аванс, вони особливо не ховались, да, 2200 доларів. І це тільки - аванс. Скільки взагалі цей ліпильник заробляв у місяць - гадки не маю - але напевно тисяч шість доларів. В одній квартирі.
Ліпнину з гіпсу він лив сам, ніяких заводських заготовок чи спаси боже пінополіуретанових чи яких там - як зараз.. 
.
І люди платили за це  - гроші. Серйозні гроші. Не забуваймо, що виконроб мав на цьому ще свій навар відсотків десь 20-ть. Тобто у ліпнину вкладалось десь 8-13 тис. доларів. 
В одну тільки - гіпсову ліпнину. Обрамлення півколом верхів вікон, стельова ліпнина, розетки стельові під люстри, напівколони коридору та обрамлення їх.
.
Розуміємо, що не свої вони кровні гроші вкладали, а воровані. Вкрадені. В вас. Українців. І звичайно ж вони були - усі росіяни.
.
Це було давно, 2003-ій рік. І замовник ( виконання робіт в його квартирі) - директор. Ректор. Деякого інституту. Не скажу - якого. Він вже давно небіжчик - а квартира е. Нащадки використають як ім треба.
.
.
- Ну я все ж здивувався, кажу, - "Не така вже і велика сума, ці 2200 доларів, щоби заради цього приходити на роботу з пістолетом". 
А він каже - "Ага, а якогось разу я йшов, глуха вулиця, і вийшли четверо назустріч - і пограбували мене"...Обідно було. Відтоді купив пістолет, дістав нелегально дозвіл, і коли треба ( доведеться сьогодні, наприклад)  гроші нести в кишені,- завжди беру з собою пістолет.
.
На що я акуратно (і доречно))) запитав його  і порекомендував водночас - 
1) "А ти його взагалі встигнеш дістати, якщо конфлікт зблизька йде"
2) І пістолет не врятує, якщо по голові неочікувано ззаду дадуть...)))
3) І що може не потрібно ходити з грошима у кишені на глухих вулицях. І взагалі їхати додому або на таксі, або з приятелем йти додому разом у цей день...
.
- На це він мені відповів що приятелів в нього - немає. А які є - тим не варто довіряти. І що глухих вулиць не минути. І знайомого з машиною в нього теж немає, нікого він наймати не збирається, і взагалі - що таксі - це дорого...)))) Надіється Тільки На Себе. 
Ось Він Такий - Є - і він сам за себе відповідає ( намагається) і сам справляється з обставинами. Так - Звик. і Пістолет - допоможе.
а таксі - дорого.
.
Я З Цього зробив Вірний Висновок ще тоді, і він мільйон раз підтвердився, - що до кого Гроші вагоном йдуть - вони насправді тупі.
Просто гроші до них липнуть - везучі - а до життя ці люди - малопристосовані.
Те саме, наприклад, із минулим прокурором Пшонкою. Грошей несуть мішками - але ти сам - придурок - і починаєш чудити. З Цезарем себе порівнювати і картини з себе малювати в подобі цезаря...
.
Це як вагон решітчатий - він для завантаження зерна не пристосований - але в нього сиплять і сиплять зерно...він везе якось.
.
Алогічність. Зрозуміло давно Одне - е Люди - яким фартить з грошима.
 І це Ніяк не пов'язане з його професійними чи Розумовими здібностями.
І говірка, - "Якщо ти такий розумний, - то чого ти - бідний", - це дебільна говірка.
Ніяк не відповідаюча - Дійсності.
.
В Житті діють абсолютно Не сумісні енергії - одна дає сама собі гроші кому треба - а друга сама собі дає Розум кому треба. І ці дві течії не перетинаються.
.
- Ще каже ( казав)  - менти ( тоді - міліція) за 100 метрів бачать ( чудом), що куртка відтопирюється, - і кобура випирає видно, - і аж біжать до нього. Затримати. Але він показує дозвіл - і вони заспокоюються і відпускають. І що його вже чотири рази так ловили за рік.
.
.
Ось така Історія, розмова про яку тривала п'ять хвилин, - а щоб розповісти про це - я вже годину друкую...І три рази у Гуглі шукав інформацію. Ну ще мої Розмисли час забрав.
.
Просту історію Розповісти - пів-години друкувати...
.
І буде прочитань - 20-ть, коментів -7-м....
як же ж важко передавати Досвід....в тексті...в інтернеті...юрінда якась. краще розповісти Комусь швиденько. Колезі, брату, батькам. Хто послухає. Пару хвилин...І на Цьому вся твоя передача знань ( цим десяти - ну нехай двадцяти) людям)) - закінчиться...
.
А що? Спробуйте й Ви - Так. Пишіть! Тільки - толково! Почитаємо.
.
.
Ось така - Історія. "Звичайний" будівельник та Пістолет.

Хрущев - поляк. Во дела...Как относиться к истории?

  • 23.02.20, 14:28
Вот как относится к истории ( к науке), если выясняется со временем, что -
.
что Хрущёв - поляк.
.
а Горбачев - украинец...
.
а Брежнев - тоже поляк.
.
.
мы все знали, знали многое, а оказывается - оно всё - не так. 
Миллионы выводов сделаны, умные речи говорены...что вот, мол, интернационализм и уважение к национальностям в СССР было, и вот Управляли ж украинцы нами ( русскими), хрущёв и брежнев украинцы ж...
и т.д.
А оказывается - никакие они не украинцы...
.
.
Вот как относиться к истории...
.
.Это не история - а какая-то одна болтовня. Что кому выгодно - то и лепят.
Получается слышишь историка или активиста или депутата, - или форумчанина любого - если употребляет исторические примеры - сразу надо посылать его нахер.
.
а как же быть с историей Древнего Рима или наполеоновской?? Или лжива только российская история? что не удивительно. миллионы раз лгала.
.
Тогда надо ПОЛНОСТЬЮ перечеркнуть Каждое слово - сказанное российским историком. И упаси боже не слушать их ни одного слова. 
Пусть пишет кто ( кто? немцы?) им правдивую историю. Про них. 
Напишут - тогда поговорим.
.
а пока - нахрен эту историю.
.
И опять же - а когда будут Чёткие факты? Когда точно станет Известно - Всем - что Хрущёв - поляк.
.
что Брежнев - поляк. А Горбачёв - украинец.

Що за астрологічна фігура? 108+108+144

Створилась фігура, Півтораквинтиль, Півтораквинтиль, Біквинтиль.
.
108+108+144 = 360.
.
Програма Zet 9 не знає такої фігури, справа в підказках не показує...
В Інтернеті інформації такої, як Називається дана фігура - НЕМАЄ.
Як це - так? я що, нову фігуру винайшов? Не може бути такого.
-Точніше, де найти назву її??
.
Була в неділю, 09.02.2020 з 10.00 до 13.00.

Найбагатші Люди Землі Майбутнього. Поради мультитрильонерам!!!

Матеріальний Світ - Шкури, Криси (щурі), Іуди. 
Збирачі грошей До Купи Любими Шляхами. Саме так влаштований Матеріальний Світ - і ніяк інакше.
Тільки такі люди Зможуть накопити назбирати у калитку ( гаманець) саме ці суми..
.
 Мультитрильонери доларові.
.
.
Уточнення на Сьогодні (2020) - Поки що Одна Людина на землі має більше трильону доларів у Власності на рахунках (грошей США, единих в Усьомі Світі) - Це путін Володимир Володимирович, президент країни росія, - має 2 трлн. доларів, але хоч це і найбагатша Людина у Світі ( 2008-2020) - але це не трильонер, це всього 2, а не багато).
.
Трильонєрів доларових  - Не Існує. І слова Такого - не існує. В Гугл - немає. - Мультитриліонер. Але - Колись Будуть. Поради для них - 
Що має Бути в доларових трильонерів:
.
.
- Гарна Їжа (дорога люба тілу і серцю (форель - райське м'ясо, лосось, стерлядь, ікра чорна та червона, печінка тріски (спробуй,- рай), трюфель, стейк, грудинка копчена). 
Ще можна додати: коров'ячий творог мілкозмелений ( типу дитячого сирку зараз - це молоковиробні країни - це Греція, Франція, Нідерланди, Україна), картопля тільки з східноевропейської землі (Україна, Білорусь), солодощі тільки з турецького регіону. 
.
Рис тільки Середняазія. 
Ніяких китаїв та в'єтнамів та іранів.
.
Масло вершкове - теж Тільки Схід Европи. Українське, російське з тієї частини що біля україни. Вологда і не далі.
.
Каша. - усі країни світу. Навперемін.
.
Все це вирощене на екологічних землях екологічними шляхами. Як Колись було. І приготовлена страва руками повара.
Тільки - Він - і - Йому.
 Як і колись - було. Тисячоліттями.
.
 Супермашини скоростні і зручні сидіти в них і управління Чітке на дорозі на швидкості.
.
Дорогий Будинок Твій. Площа 40 тис. кв.м.
Двір -  фонтани, басейни, парк, площадь для ігр величезна ( 25 га, неважливо, що це - гольф, армійські ігри).
.
Свіжа шкірою і нігтями жінка твоя, молоденька (16-22 роки, не більше).
Пересування на відстані - вільне швидкісне - вертольот твій або літак краще середній). Про свій БТР або джип або Мерседес- Майбах броньований відносно ( проти гранатомету) - це дрібниці. Звичайно маю.
.
Що ще?
Ще потрібно жінок не одна, а 18-ть. Молодиць. З немаленькими цицьками. З середніми. В сторону більших. У сенсі великих цицьок - але не дуже великих.
.
Літаків -три - ( і вертольотів три). Але потрібна Небезпека - Тобто якось купити ППО десяти країн. Щоби тебе не збили випадково. А Дали - Гарантію. Заплатити ім. Усім генерал-полковникам ППО ( протиповітряної оборони) країн, де ти будеш літати хоч і поряд - усім дати налом у кишеню наперед на 10-ть років. Кожному - по -різному. Зобов'язати його - смертю.
якщо тебе збили - його вбили.
.
.
.

Есстественно ( звичайно, природньо) це Все ( богатство) так просто - не здобувається.
Окрім того, щоби бути шкурою та крисою, та іудою - ще потрібно мати -
.
Розвідку. Власний розвідвідділ на рівні середньої держави.
.
.
та ще треба мати відділ самобезпеки. великий. 
Контролюючий орган всередині служб.

Як купити квартиру у місті. Аналіз та поради нащадкам.

Щоби купити квартиру. Купити квартиру у місті. Купити квартиру у великому місті. 
.
- "Щоб купити квартиру в Києві на даний час площею 46,6 кв.м потрібно витратити 944 200 гривен"... 
.
Тобто, потрібен Мільйон.
.
Нормальну квартиру, з новими нормальними трубами та електрикою, не з піноблоку в таунхаусах примістя, а - Сучасну стандартну квартиру в новому будинку з рівними перегородками та рівною штукатуркою в середині міста на стандартних вулицях (не в промзоні бувшій химічній чи діючій).
 Трахатись та відпочивати після дня.
Розмножуватись - спокійно.
 І до роботи - не далеко. Не з Броварів чи Вишневого чи Ірпіня на роботу в середину Києва їхати кожен день обом. Це наприклад. ( маршрутка, метро, маршрутка).
.
А - квартира у місті і основі. Робота - у місті. Місто - велике. Живи і радій.
.
- "Віддай Мільйон". - Факт. (їснуюча дійсність).
.
Ну так - 

- Нічого дивного. Житло Завжди було - дороге.
.
Дороге воно й в усьому Світі. а тим більше - у місті. а тим більше - добре житло в основі міста. Стандартним - бути. Справжнім. Киянином. (чи вінничанином там, але там усе вдвічі меньше, стаття про основи життя , але все ж про київ). Про житло у великому місті. Житло - квартира власна - дороге.
.
Бо воно дає змогу (мати комунальні послуги - не роблячи руками нічого для проживання - і мати задешево) - Розмножуватись!!!
.
Тепер розглянемо суму, 1 млн. грн. Це - не багато...)))
.
Двом молодим людям (сім'ї) та їх батькам (4-є людини) потрібно Зібрати цю суму. 
Чоловік заробляє більше, тобто жінка = Х, чоловік= 1.5 Х.
Тепер батьки - 
У батьків чоловікових та жінчиних не одна дитина, а найчастіше дві. Тобто на 4-ох старих припадає 4-е дітей. Тобто "один батько ( це батько чи мати - не важливо) може допомогти одній дитині".
Батько живе не сам, тобто з доходів своїх він може виділяти не більше 25% свого доходу.
Доходи в нього меньші - ніж в молодої дитини. Нехай будуть такі як і в жінки чоловікової, - тобто =Х.  Тепер з Х виділяємо 25-20% = Х/5, або 0.2Х
.
До женитьби його дитини він вже назбирає грошей дитині на квартиру. Збирати буде десь 10-ть років.
10-ть років до видання сина, та 10 років - після його одруження. Тобто = двічи.
.
Беремо цей період, 10 років від створення, сім'ю - Чоловік 1.5Х+ жінка Х + батько (0.2на2=0.4Х) = 3Х.
Жінка зараз часто заробляє 6 тис. грн. (Х)
Тобто дохід сім'ї буде 6на3= 18 тис. грн.
.
З 18-ти тисяч місячного сімейного доходу (чоловік 10 тис., жінка 6 тис., 1тис. батько дає з ощадкнижки кожен місяць, 1 тис. батько дає зі своїх щомісячних доходів зараз) сім'я буде витрачати ( і на дітей) десь... десь...хай 14-ть. А 4 тис. - відкладати.
На книжку. На майбутню квартиру.
.
а ще бабусі та дідусі (8 чол.) можуть допомагати....
.
Тобто - скоріше за все буде відкладатись 5 тис. грн.
При цьому сім'я має жити безкоштовно (десь) і мати 2-е дітей.
Отже, 5 тис.на 12міс. =60 тис.
1000000/60000= +-17-ть років....
.
Через 17-ть років маєш старшу дитину вже 16-ть років, меньшу дитину 12-ть років, половину дідів, працюючих ще батьків, проживши 17-ть років "десь" сам ( з сім'єю) безкоштовно.
Чесно без напрягів працюєш ти та жінка, встигаєш і працювати і дітей ростити.
Отримуєш накінець квартиру без меблів.
Тобі 40-к років.
.
як бачимо - без жорсткої економії в сім'ї, та без підробіток забираючих здоров'я, та без спадкування від дідуся хоч якоїсь суми - 
важко виходить.
дак так і при Союзі було...15-ть років десь щось якось - отримуєш квартиру.
або іпотека. як в капсвіті. Квартира - зараз - а закінчиш виплачувати гроші через тих самих 20-ть років.
.
Ось така ціна за квартиру.
.
 = 20-ть років спокійної праці усіх разом. Усієї Родини.
.
.
І так Було - і Так - Буде. і в усьому світі. потрібно розуміти це. 
і ніяк - інакше. при нормальних розкладах.
.
А починаючи з 34-х років Чоловік починає відкладати щось на квартиру своїм вже дітям.
.
продовження.
.
Щоби виправити цю картину,- 
 і тоді строк отримання квартири сім'єю зменьшиться з 20-ти років до 10-ти, 7-ми, 5-ти, -а то і 3-х. а то і - зразу - подарунок при одруженні...або й - до одруження.

 - ПОРАДА ВАМ, нащадки землі - Потрібно:
.
1) Усім ( дідусю, бабусі, батьку, матері, самому чоловікові та жінці) - робити Зверхроботу. ( в тому числі -десь уїхати в командіровку добровільну - без жінки, без нормальних умов, дітей не бачачи і не обнімаючи руками, не Жити - а заробляти). Або - й - Вдома.Зверхробота.
 Фактаж однаковий  - Недосипати, хворим на роботу йти, вкалувати, робити на відповідальних нервових роботах - портити паскудити Здоров'я - Набагато менше прожити самому. (на 10-40-к років). Або командировка або вдома теж саме - потрібно робити зверхроботу. Влаштуватись на дві роботи водночас. Або на Основній роботі робити - Зверхроботу.
.
2) Красти.
Вступати в ризик. Із законом. Портити карму дітям і душу собі. Портити мораль собі, сім'ї, дітям. Портити здоров'я.  Набагато менше прожити самому. (на 10-40-к років). З ризиком потрапити у в'язницю - і всі заробітки вийдуть впусту майже.
.
продовж.
3) Режим Жорсткої економії Усім. Все Життя.
- Їсти одні макарони, одну картоплю, одну тюльку, одне куряче м'ясо дешеве, одні вкрадені консерви. Ходити в простій несуразній одежі та взутті по 25-ть років не міняючи. ( так євреї і роблять - зате дітей на платне навчання влаштовують). І так завжди робили усі - командировочні - економили жорстко у поїздці ( наприклад, перебуваючи за кордоном усі роки при СРСР, - і це вірно в них виходило). Чи під час вахти у Сибір чи Індію. За це віддається Частка Життя Свого - без жінки без дітей без батьків трахав негритоску і получав десять прививок шприцом  всередину себе - від малярії, від гнусів, від сифілісу, Спіду, від жари, від холоду, від росіянок, від полячок, від Чужини короче. Смерть пускав всередину себе. Смерть тих країн в себе та смерть прививок у руку.
.
- Ніяких розваг та іграшок. Ніяких. 
- Використання у повсякденному побуті бувших у вжитку чужих минулих речей ( старих, немодних, пильних, обшарпаних, вонючих).
При витратах грошей сильний торг за кожний карбованець.
.
4) Приниження моральне - себе осознане. 
Начальнику - лизати сраку ( це дає гроші). Підкладати жінку та дочку під начальника для догоди йому ( секс та шутки) ( це дає гроші). 
В компаніях вести себе скромно, своє не поширювати, не звеличувати, не нести - а жити та їсти за рахунок інших.
Бажано мати - землячество, кумовство, але не мати - національності, історії.
Не мати хоббі. Мати дешеві речі ( які визивають співчуття у інших до вас, і бажання хоч трохи вам допомогти якось).
.
Тоді - Буде Результат. Перевірено Історією Людства! хто читає - сам має такі самі докази. Усі Про Це - Знають. тільки не пишуть і не формулюють. нащадкам. чогось.
.
.
Тобто - потрібно Обертати Себе і всі Свої - в Сіре. В Сірий колір.
Ламати мораль, рід, щастя, вільний час, саморозуміння - і ростити крисенят. 
Щуренят. 
.
так і роблять - мільони людей. Таке Життя...
І Тода, да, цей строк (20-ть років) зменьшується - Кратно.
Цей строк зменьшиться з 20-ти до - мінус п'яти.
І Так - Живемо. Живуть...
.
.
- інші вибирають "благородні чесні мученія" і витрату часу - все одно 20-ть років...
.
.
Інакше з цих двох варіантів - Ніяк. Це - Шляхи Людини. Розвиток Людства йшов цима двома шляхами - так ціна і сформувалась. Ціна - Виправдана. Справедлива. яка б там собівартість побудови житла не була - ціна за прилічне Житло добре складається з напрацьованого поняття про - це. Про здобування Людиною - грошей. Яким шляхом. Швидко - погано, повільно - довго.
.
Дороге - Житло. І Так Було - і буде.

Слов'яни жили - колом. Споконвіку.

  • 08.02.20, 10:09

Мій винахід складається у тому, що глянувши на карту, я зрозумів, - що слов'яни Завжди жили - колом.
.
У визначеному - колі.
.
Де споконвіку з'явилися. Там - і жили.
.
про це Ніде не написано - тільки один я про це - здогадався. Ось - ділюся. Зацініть. не тільки з вами, форумчанами, ділюся. Ділюся зі Всім Світом. напишу ще на деяких сайтах пізніше. Вважаю - це чіткий Фактаж.
який повинен поширитись у Знаннях Людства і вивчаємий Наукою. Повністю.

.
І трималися - кола. Свого первісного проживання. І нікуди не лазили по іншим країнам, не бродили, не переміщувались з місця на місце. Не захвачували інших країн.
.
в інших землях виникали - інші народи.
.
А слов'яни сиділи Завжди собі ( на своїй богом даній землі))).
.
Не лазили слов'яни ні на Кавказ, ні в Італію, ні в Германію, ні в Прибалтику дальню, ні в Турцію, ні в росію.
.
Як з'явилися трипільцями 30 тис. років тому Саме - тут. Розширилися - колом, і так і - сидять.
.
.
і ви це більш-менш - Знаєте.
 - Що Литва - це західні слов'яни. і завжди були ними. І були у складі Речі Посполитої, бо рідні. 
А За колом - Латвія - вже не слов'яни. і ніколи слов'янами не були. бо - інші люди. Німецькі люди. Балти.
.
- Що росія, росіяни - НІЯКІ НЕ СЛОВ'ЯНИ. Не лізли туди слов'яни. Там ліса та болота, гнила земля в росії. І географічно та по назвам це все - видно. Були пара передових отрядів, щось там захватили, дань брали. Нарожали трохи дітей там. Але Основна маса слов'ян туда не пішла, і жити там не збиралась і не хотіла. І не була. Там свій - народ. Угро-фіно мовний ( угрофіни - це мовне поняття - такого народу не існує, це група народів - не слов'ян, зі Своїм вимовлянням слів історичним), чужий нам, слов'янам.
.
Що Австрія - хоч і у колі - але там слов'яни не жили. Пуста земля була.
.
Що Югослави жили там споконвіку, потім перестали, але у 6-му столітті знов почали там саме жити.
.
Що Західні землі Польщі та Чехії - які поза колом - ніколи там слов'яни і не жили. І це не їх землі.
.
Що схід України - за Донецьком - теж ніколи слов'янськими не були - і через це і зараз така ситуація.
.
Що всередині слов'янського кола жили сторонні люди - Даки ( молдовано-румино-угорсько-западенці україни) - які слов'янами ніколи не були. Ось таке виключення, да. 
Нинішні западенські українці - ніяки не слов'яни. Але історично склалось, що всередині нашого кола. От і стали українцями, бо близькі до середини.
.
Решту ви самі все по карті знаєте і бачите.
.
Коло - Слов'ян. 
.
Спокон віку.
.
були трипільці, десь у 0-му році поступово стали - слов'яни. Так і живуть. кругом. В колі. Колом.
.

.

Ютуб Цензура коментів. Серйозно взявся за справу він.

  • 02.02.20, 23:45
Хах. Ютуб серйозно взявся за Цензуру.
Жодне слово неформативне (підкреслене червоною стрічкою), наприклад - жиди, рабсіяни, робсіяни.....написане в коментарі - 
не проходить))). Видаляється увесь коментар через 2 секунди!!!))) Нічого не повідомляючи про це...)))
Ставиш лайк. Свому коментарю. Через дві секунди - знімаєш лайк ( видаляєш свій лайк, стає не синім а сірим) - і знов - ставиш ( якби заново) - А він ВЖЕ НЕ СТАВИТЬСЯ!!!))) - пише - "невідома помилка"...
Це Означає))) - що твій ВЕСЬ коментар вже - видалений!!! за дві секунди!!!)) - роботом. Ютуба.
В телефоні це чітко видно. Мова - про перегляд Ютуба з телефону. На ноутбуці ( компьютері) - так зразу - чітко - не зрозумієш. 
.
.
Тобто, Ютуб вважає слово рабсіяни - некоректним...Оманним, не відповідаючим дійсності, Істині, брехливим, і головне - Образливим.
.
.
ну що ж. Слово укрохахли теж наче образливе. І укралиїнці теж наче - образа. Що украли?
 Какли взагалі - та наче і не образливе. Ну какли. Нехай обзиваються. Наче ми на все - серем. Ну критикуємо щось, буває. Ну не все ж ми - серемо. 
І взагалі - найкращі критики у Світі - це німці і японці. 
Ну дак вони паралельно найкращі у Світі і - працівники. Механічної роботи.
.
.
так що як би НАС Хто не обзивав та оскорбляв - це не сильна правда. це так собі, края. відносність. У українців НЄМАЄ НЕДОЛІКІВ. Окрім одного - холопскості. Це - правда. Ну так - склалось. Історією. 
У нас є - контрзасіб - козаки. Українці. Що рвали іноді всіх і вся. І таки встановлювали більш-меньш повагу до свого народу, до кожного - себе.
До поваги себе і - гордості. Самоповаги. Кожного кролика-селянина.
Рано чи пізно - але було. Кожної особистості.
.
кожне селянин українець поступово розумів - що він е - Людина. Більш-меньш - Сильна відносно. Має - Право на Своє - Я.
.
.
у жидів та росіян ніколи такого Такого не було - І не буде.
це унікальні два народи, які колективні всередині себе - там Я - нівелюють в колективне, знищують тих,- хто дуже я.
.
.
І в них - Дійсно Багато Недоліків. І з них Дійсно Можна - Прозиватись.
Оскорбляти іх, Ображати. Це всі роблять до - них.
І це - Норма!
бо вони це  - не здатні Чути. Образи. В них немає - Совісті та Нервів.
Вони спокійно відносяться до критики і не сприймають Образи аж ніяк - бо в голові - Повітря.
а в жидів - Вода.
.
Образи їм - як з гуся вода. Бо вони не здатні бачити себе - зі сторони.
Ніколи.
і тим більше розкритикувати себе. Навіть якщо один хтось там найдеться критикан, типу Кестнер, Ходос ( жидів) чи Салтиков-Щедрін - решта цю критику - пропускає через вуха аж бігом. В одне вухо влетіло - в інше вилетіло.
.
.
вони і самі - знають, що іх треба - ображати. 
.
Так Навіщо Ютуб портить їм картину життя?? Почав захищати їх хитро та підло, ображаючи оманою пристойних громадян...
.
Видаляє коменти - де е слово - жид, рабсіянин...
.
.
Це - анормальність світу та анормальність бізнесмедіакомпанії.
закінчиться ненормальність - погано. Як і завжди з ненормальностями світу.
.
А треба - не так!!! Треба - Дозволити! І - Збільшити! в розумних рамках.
(Образи цих двох унікальних явищ - народів).

.
.


Фашизм - це архетип Смерті. Ситуація в Україні.

  • 24.01.20, 20:28
Фашизм - це архетип Смерті. І проти нього в людей виробився Новий інстинкт!
.
Це саме - архетип, старий тип, тому що це хоча наче і недавно було, але це вже - минуле. 
Це вже не може ніяк статися - знову! Тоді рівень розвитку людського розуму був набагато нижчий, ніж зараз.
Наши бабусі та дідусі  (того часу, часу виникнення та поширення фашизму) по критичності розуму та маттю зверхзнань були тупіші, ніж іхні діти пізніше,- і набагато тупіші, ніж ми (іх онуки, сучасні) зараз. Ніж Рівень Людських Знань - Зараз. На Сьогодення.
.
Побачивши наслідки існування фашизму, людству стало зрозуміло, - що цей режим, ця ідеологія Обов'язково приводить до Смерті великі маси невинних людей.
Пересвідчились по-факту, так би мовити. І людство - чітко зрозуміло. Зробило виснувки.
Тобто,- це типовий грамотний науковий експеримент був проведений по вивченню маловідомої речі. На практиці.
.
Те, що до таких самих наслідків ( до смерті великих мас народу) приводить і побудова іншого схожого ідеологічного режиму,-комунізму, - Людство (маючи мільони фактів) чогось Чітко ще не зрозуміло.
.
Так ось, Людство на основі набутих знань запам'ятало, що радіація - це смерть від променевої хвороби, і що фашизм - це теж - смерть.
.
Страх перед смертю - це інстинкт. Отже, на основі знань в людей на Планеті за короткий час виник новий інстинкт - Страх перед фашизмом.
.
Людина, почувши слово - фашист, фашизм, - починає відчувати ознаки наближення власної смерті - погане самопочуття, ноги відмовляються працювати, запаморочення, сбій серцевого ритму, нудоту, блювоту, корчі, неприємні відчуття на шкіряному покрові та в районі соняшного сплетіння (нервового центру організму), та психічну паніку.
Починається намагання - з великими зусиллями, не зважаючи на неприємні відчуття  (які мішають рухатись та адекватно сприймати дійсність), - врятуватись від цього стану можливого наступання нездоров'я та можливої смерті.
Починає діяти інстинкт самозбереження. Саморятування. 
Людина намагається віддалитися від об'єкту фашизму. Викинути його з голови.
Людина намагається і віддалити від себе об'ект фашизму і власними силами.
Віддалити від себе якнайдалі смертельно небезпечний об'єкт, відсуваючи його від себе силою. Або й взагалі, - просто знищивши об'єкт. Затоптавши ногами, наприклад.
.
.
Саме цим пояснюється наприклад подія 2014-го рокув Донбасі, коли місцева жінка-лікар била ногами впавшого на сходах переходу студента, який ніс державний флаг країни.
.
Жінка витратила увесь свій мозок, щоби вижити в соціумі, щоби заробити грошей на їжу і на існування, та на підримування соціальних зв'язків з іншими та свого соціального стану. Велика частка розумових здібностей ушла також на налагодження відносин з протилежною статтю та на виховання дітей. Розуму не залишилось - залишились тільки приховані інстинкти. Інстинкти - які людину не підводять, вони - вірні.
 Уперше побачивши перед своїми очима зблизька флаг тієї країни, де вона особливо не задумуючись, живе все життя, це було ії - дивно і неочікувано. Невідоме відчуття.
Зрозумівши, що це - маловідома річ, - з'явився інстинкт самозбереження.
З'явилось бажання відійти подалі від невідомої речі. З бажанням знищити, затоптати небезпеку, але краще поки що, - поки немає прямої загрози - відійти.
.
Але тут ввімкнулись рештки мозку, і з'явилась деяка часткова інформація, шматки знань. Можливо, ці знання хтось якраз і освіжив нещодавно, на днях - Інформація про те, - що
.
державний флаг країни тієї де ти живеш не задумуючись вже років 20-ть- це флаг прийнятий та одобрений не нею, і не тими людьми які ії оточують тисячами навколо в сьогоденні ії, - а це чужий ії флаг. Прийнятий місцевими людьми, які живуть тут здавна та іх нащадками -поколіннями сильними духом і розумом, совістю та спільництвом ( розумінням один одного з напівслова - нацією).
І що вона зі своїм десятитисячним оточенням, своїм сталим світоглядом - чужа на цій землі і в цій державі.
Але ж люди так влаштовані - що де б ми не зупинились надовго - ми починаємо не вважати себе чужими там - і починаємо вважати це - своїм. Власністю.
.
От і жінка, вважала цей підземний перехід, ці сходи у ньому - своїми. І побачивши чужий, не відповідний своїй душі флаг - Загрозою собі.
Плюс мала рештки знань, що цей флаг зв'язаний історично з якоюсь там допомогою фашизму, з співпрацею з фашизмом. А значить - причетним до Смерті!!!
.
Спрацьовує інстинкт - Жовто-блакитний флаг прийшов - ось йде мимо молодик, обмотався флагом, притворяється мирним, - але насправді це йде Смерть, яка хоче Тебе вбити!!!
.
Не дамся!!! І жінка валить студента на сходинки і починає його гамселити ногами. Затоптувати. Знищувати нападаючи якби на неї небезпеку. Знищувати небезпеку, яка ніби то нападає на нєї!!!
Флаг України - це Смерть конкретно - ій (цій жінці). Вона так - відчуває. І відчуває інстинктом - вірно!
бо вона - так. і саме - там. і щось було - а щось - настало. Неочікувано ще й. І щось було непізнане але звичне - а стало раптом частково зрозуміле і небезпечне. 
Людина мало здатна підкорюватись Природі ( можливо, якби таке було, люди і не вижили б і не перемогли тваринний світ кількістю та розумом), так що різко почалася природня боротьба за своє, шкурнє, (аби вижити Любим Шляхом, навіть гублячи частку розуму або тіла)  хоча і примітивномисляче назараз. Але - почалось!
Спрацювали два інстинкти одночасно - інстинкт самозбереження ( який, оказується, корегується з часом настанням нових знань!!!) та інстинкт страху смерті.
.
Пост можна було б розділити на окремі знаннєві лекції...- Що таке - інстинкт. Що таке - державний флаг. Що таке - нація. Що таке - відчуття власності. Що таке - не можеш підібрати слово і видумуєш вставляєш якесь підходяще. Що таке - вбивство. Що таке - не вистачає розуму в деяких розуміти прості речі. Що таке - відносини. Що таке - підкорення. Що таке - еміграція. Що таке - предки. Що таке - завойовуння нового та поширення. Що таке - Людина. Що таке - смерть від голоду. Що таке - вижити. Що таке - матеріалізм. Що таке - Душа. Що таке - Смерть. Що таке - Майбутнє. Що таке - біг в нікуди.
Намішав усе разом по типу, я знаю, значить і ви знаєте. Без оспорень, що десь щось може і не так.
Головне. 
Фашизм - це "Новий" архетип, на який в кожної людини виробився - інстинкт! Інстинкт самозахисту! 
Частка внутрішнього інстинкту самозбереження людини складається з самозахисту від фашизму  - механічних нами мало осознаваємих дій, першобутних, напівмавп'ячих.
Не розум захищає від фашизму - а інстинкт самозбереження!!!...
.
- правильно роблять лугандонці, що бьються на смерть проти людей України.
- і правильно роблять українці, що бьються насмерть проти прийшлих людей.
В таких випадках - Завжди Війна.
.
Бо в українців порушений інстинкт проти фашизму. Слабо вироблений чогось. Недовихований, недоформований.  Українці відкидають можливість фашизму - Розумом. А не - Інстинктом.
.
А в лугандонців Інстинкт Добре Сформований. Інстинкт проти фашизму. І це - Добре.
 Але в них слаборозвинутий - Розум. 
Вони не здатні володіти - Розумом. І це вже багато хто - зрозумів. Зате інстинкт в них - Здоровий, справно працює.
От і зійшлися дві групи - взаємно не розуміючих одна одну

Відносини птахів та тварин та людей при створенні пари. Сім'ї.

  • 17.01.20, 15:12
.
Птахи в своїй більшості розмножуються парами. Створюють пару для розмноження. Яка живе - разом. Тримаються одне одного. До часу підростання нащадків.
.
Так само і Більшість тварин.
.
Не потрібно розглядати про усілякі виключення, наприклад свійських птахів або інших виключень, типу збоченських зозуль.
.
Більшість видів птахів та тварин на планеті, перед вирощуванням нащадків, - створюють тимчасову пару. 
Нащадків підрощують - обидва. Або самець годує самицю - доки вона сидить на яйцях, або міняються при догляді за нащадками.
Після підрощування нащадків (не до дорослого стану) пари найчастіше - розпадаються.
.
Але я головне хочу показати - як саме створюється пара. Птахів. Голубів, наприклад.
.
1) Самець Періодично весь рік пристає до всіх самиць, Просто потрахатись, які тільки попадають йому на око, - як тільки йому стукне у голову (закортить). Іноді залицяння дають результат, в більшості випадків - ні.
Але в більшості випадків Саме весною - (інстинкт Природи) - 
він починає приставати дуже крепко. Тільки - до однієї. Тільки до - неї.
Як він її визначає? Що це саме - вона. Як він ії - рознюхує? 
Видно - бачить, що вона слабка проти нього. Бачить, що вона саме перед ним, ось таким - не встоїть. Бачить - що оту другу - не перемогти, не вмовити, не соблазнити - а ось цю - можна. Вийде.
Бо вона якась - розгублена. З'їла щось не те, та помре скоро, чи пронос її мучить, чи глисти, він не знає - бачить одне явно - ії, от саме ії точно можна соблазнити. Точне вийде трахнути. Бо вона слабка якась, - ведеться.
Буде - сексперемога гарантована. Це - самця окриляє, вдохновляє,  він подвоює зусилля. Просинається інстинкт хижака. Хижака - переможця.
- і "клює" на цю вшиву замучену кицьку. потеряшку. Растеряшу мізки і стійкість природню.
Не вибирає найсильнішу, найгордішу самицю - і за нею ухажувати, НІ. А вибирає саму дохлу, ТУ, що не сможе його відбити, послати його подалі з його ухажіваніями..
.
Тобто вибирає - Найслабшу. В кожного - своя потеряша - відповідна його рівню сили.
.
Найсильніші, найкрутіші, найгарніші самки, відповідно, - залишаються незайманими. Бездітними. Без продовження роду.
.
.
2) Що робить самиця голуба, коли до до неї починати приставати стабільно ( настойчіво) чогось один, постійний ухажёр?
По-перше - вона Тікає, - скільки може. Перелітає з місця на місце. Тікає з поля зору його, з очей. 
Це гарний прийомчик - він дозволяє ....
.
редактую.