хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Не літайте літаками. НІКОЛИ!!! не літайте.

  • 30.09.20, 20:22
Не літайте літаками. Це - смертельно небезпечно.
.
.
Доки авіакомпанії не забезпечать Найжорсткіший Контроль за своїм видом заробітку - Літати Не Можна Категорично. А вони Це Ніколи - Не зроблять.
.
Ось гляньте - катастрофа Боїнг 737 max під Аддис-Абебою - 
.
Командир воздушного судна (КВС) — 29-летний Яред Гетачеу. 
- став самым молодым КВС в Ethiopian Airlines.
Второй пилот — 2Катастрофа Boeing 737 под Аддис-Абебой5-летний Ахмед Нур Мохаммод Нур. Неопытный пилот. Налетал 361 час...
.
.
До самого молодого пілота помічником ставлять взагалі неопитного нуля.
.
Авіакомпанія Знала - що робила? Знала. І так Вони - Весь час.
.
.
ви в деталі не вникаєте і не чуєте і не розумієте? за десяток років прочитав Детально сотню розслідувань авіакастроф. Це - не випадковості. там усе - Системно. Заточено. небезпечно писати навіть))
.
.
А що вони роблять УСІ в Світі з паливом для літака? Або наливають повненний, роблять з нього бочку повну керосину, що вибухає по максимуму - щоб з'економити і не купляти (дозаправляти у місці прильоту, бо там паливо дорожче на пару центів, а йому ще летіти назад.). Дома заправимо...
.
Або навпаки - недоливають паливо - і лети на мінімумі - бо так більше вантажу влізе. А чуть що не так - а немає палива-то...Економлять Весь час і на усьому - копійки. І клали вони на надійність техніки і на ваше життя.
.
Жоден не дає гарантії жорсткої. Долітають літаки Тільки на Шансі і везінні.
.
.
Не можна літати з цими ризикувачами життів чужих і своїх.
.
.
краще поїздом потягом не спіша. там шансів доїхати - більше. Загинути шансів - мало. В катастрофах на з/д гине дуже мало, треба ще постаратися щоб там загинути. Гине максимум 40 на весь состав.
І в Турцію теж можна потягом доїхати. Подорож буде цікава. Дві пересадки. А ще краще - в ніяку Турцію Туреччину не їхати - а сидіти вдома спокійно. Відпочивати. Живим.
.
Не літайте літаками Ніколи! вони не дають гарантії. вони там мутять весь час - як би меньше пілотам платити, молодих дурачків поставити подешовці, де б центи зекономити, як на грані знов долетіти.
.
.
не можна - літати. якщо ви - розумна Людина.
.
.
п.с. все, що міг, то підказав нам. що мав сказати - сказав. а ви Літайте далі втричі більше).

3

Коментарі

130.09.20, 22:07

з такими настановами збанкрутує вся авіація світу

    24.10.20, 20:05

    з такими настановами шанс більше залишитися Живим. Не треба - не слухайте. синька дешева рибка.

      36.10.20, 20:34Відповідь на 1 від Lulu

      Старий анекдот- У Швейцарії зняли екіпаж українського літака за підозрою у п`янстві. Коли почалися розбірки пілоти заявили що вони тверезими на цьому літаку ніколи б не злетіли СТРАШНО!

        46.10.20, 20:42Відповідь на 1 від Lulu

        У 90-ті зарплати на прокорм не вистачало, то ми пололи "гектари" у колгоспі. Якось приїжджаємо на свій пай, а там серед наших соняшників стоїть(чи сидить) вертоліт. Два пілоти у промаслених куртках копирсаються у механізмі. Ми беремося за поліття, бо часу обмаль. Один з пілотів підходить до мене, привітався, і питає чи немає часом у мене в машині проволоки. Знайшлася у мене потрібна їм річ - електроповід АС (алюмінієвий зі стальним осердям) . Вони були неймовірно раді! Прикрутили там щось і злетіли ! Правда соняшники трохи поклали гвинтом.

          57.10.20, 11:07Відповідь на 3 від Nikolka

          Старий анекдот- У Швейцарії зняли екіпаж українського літака за підозрою у п`янстві. Коли почалися розбірки пілоти заявили що вони тверезими на цьому літаку ніколи б не злетіли СТРАШНО!

            67.10.20, 11:08Відповідь на 4 від Nikolka

            У 90-ті зарплати на прокорм не вистачало, то ми пололи "гектари" у колгоспі. Якось приїжджаємо на свій пай, а там серед наших соняшників стоїть(чи сидить) вертоліт. Два пілоти у промаслених куртках копирсаються у механізмі. Ми беремося за поліття, бо часу обмаль. Один з пілотів підходить до мене, привітався, і питає чи немає часом у мене в машині проволоки. Знайшлася у мене потрібна їм річ - електроповід АС (алюмінієвий зі стальним осердям) . Вони були неймовірно раді! Прикрутили там щось і злетіли ! Правда соняшники трохи поклали гвинтом.Цікава історія. Чому вона досі не викладена у Вашому блозі?