хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Толкова Система Життя. Толкова Система взаємодій груп. Україна.

  • 28.11.19, 18:00
Толкова Система. Як потрібно будувувати відносини - в Системі. Разумна Система.
.
Е напрацьована Людством Толкова Система Відносин елементів системи між собою.
Працююча. Є вона - Єдина у різних варіантах. 
А є - не працюючі системи.
.
Розглянемо систему Прораб - Робітник.
В кожного е Свої Інтереси. Це двоє елементів, які у зв'язці. Але кожен намагається тягнути у Свою Сторону.
.Але.
- Толкова Система Буде Працювати лише тоді - коли прораб буде розуміти робітника.
- Що працювати - важко. Що хочеться робити - не особливо доброякісно. Що за кожен відступ від основної праці - зміни - хочеться грошей за напруження неочікуване. Нестандартне. Що хочеться грошей - як найбільше - при невеликому зростанні продуктивності. Що хочеться - стабільності - і одночасно - зростання доходів.
Що потрібно поважати працівника. Що потрібно знати - чим він живе.
Що Потрібно Прислухатись до думки - працівника! Особливо Тоді - Коли працівник - правий.
.
Те саме повинно бути і у - Працівника. Працівник повинен поважати моральну втому прораба, розуміти - скільки тому доводиться крутитись і що таке - розмови з замовником і що таке - здати об'єкт. Це - не просто. Щоби Замовник не помітив - те що не бажано - і помітив і оцінив - те що дійсно - добре і буде надовго.
.
Потрібно Розуміти Обом Свої Ролі у Житті - що задача Прораба заробити свої проценти на різниці в сметі - по матеріалам реально купленим і по ціні - яку заплатить замовник, і по різниці в ціні за виконані роботи - за що реально заплатить замовник - а що отримають реально наймані працівники.
Якщо прораб на зарплаті - то відношення вже - інше. Зарплату він - отримає гарантовано - але його задача, як гарного прораба - вижати максимум продуктивності з найманих працівників.
.
ГОЛОВНЕ - Задача Прораба - Заробити собі Гроші - роблячи свою організаційну роботу -- Вгодити Господарю. 
Здати роботу без втрат. І витрат з своєї кишені. Без незапланованих витрат. 
.
Вгодити господарю так - щоби і себе не принизити. Щоби і людей приведених з собою - не принизити ( вони ще можуть знадобитись. та і відомстити можуть - якщо принизити їх. тобто це - не бажано, не потрібно).
Але - Вгодити. Тим більше, якщо прораб - на Зарплаті. Він Гроші на Хліб Життя Отримує - від Даного Тимчасового - Господаря.
І він за свій Хліб - ( а це діточки ростуть, їдять хліб,  і задоволена грошима (хлібом купленим) заробленим роботою - жінка)  - багато кого напружить і надавить, - щоби краще все було результат.
.
І це - потрібно розуміти. І потрібно Відноситись Справедливо до Іншого - в Його Ролі!!! Ти ж завтра можеш опинитись в його ролі - і будеш робити те саме на його місці - Справедливо і Розумінням Його ролі у Житті на Планеті!!! І до Себе - теж - Справедливо! 
УСЕ ЖИТТЯ НА ПЛАНЕТІ ДУХОВНЕ І ПСИХІЧНЕ БУДУЄТЬСЯ НЕ НА ГРОШАХ - А НА РОЗУМНОМУ РОЗУМІ, ПРАВДІ І СПРАВЕДЛИВОСТІ!!! А Робота - це - БИТ.  І ТАМ це все - Працює НАРІВНІ З ГРОШИМА, НАРІВНІ З МАТЕРІАЛІЗМОМ СВІТУ!!!
.
 І ЩЕ потрібно розуміти - Що За Любий Перебір у Житті - Життя Карає. Це ж не я придумав, це видно у житті - прекрасно...
"Що Занадто - то не здрово", - говорить польська говірка. 
І Як Тільки Прораб у своії роботі почне перегинати палку, порушувати психологічні відносини Сталеної Толкової Системи, Розумного Відношення до роботи і до найманих працівників - усе одразу почне йти не туди. Зламуватись місцями.
.
- мабуть, - малозрозуміло пишу? Не - Найкраще? Не доношу думку? Потрібно переписати?
та наче - нормально. Але потрібно - чіткіше.
.
Так само - і Найманий Працівник. Робітник. Якщо є Повага до Прораба, Розуміння праці - Прораба, якщо зауваження - виставляемі Прорабу - розумні - якщо він до них - Прислухається. І хоч щось - робить. Виправляє себе і Обстановку.
Якщо прораб з розумінням відноситься до слабкощів робітника - Але Стимулює на Покращення таки.
Якщо робітник розуміє роль прораба також на цій Планеті, і які в того - задачі - і чому він себе так - поводиться - 
І Якщо Прораб Здатен Слухати - і Виправлятись. Нехай - Зразу. Нехай - Не Зразу. Але - чує - і Корєгуеться. І - збільшить кількість грошей. Або - зменшить. Але - або полегкість у стані дій. Але - більш- менш - Справедливість. Яку обидва - більш-менш - Розуміють. Однаково розуміють. При різниці сприйняття про саму справедливість - люди швидко розходяться якнайдалі один від одного.
Якщо Працівник усе це - Розуміє - і прораб попався такий самий - теж те саме - однаково і вірно - розуміючий, - То тоді і у робітника майже усе - буде - добре.
.
Ця Сама Система Працює - Усюди У Житті.
 Наприклад, - народ - влада.
.
Тобто, потрібно розуміння Ролі у Житті твоєї групи - і Одночасно Розуміння Ролі у Житті і іхньому і Твому - Їхньої Групи.
- і - Взаємний Напряг кожної групи - іншою. Добровільний напряг. Взаєморозуміючий.
.
Розумні - Вимоги!!! З Обох Сторін Повинні Бути Тільки Розумні Вимоги!!!
Потрібно Розумно Вимагати - щось з іншої Групи!
Тільки Розумні вимоги. Для цього потрібно - Знати - що таке - розумні вимоги - і які твої вимоги - розумні - аякінерозумні.
А Знати це - це вже ти маєш Мати - Розум.
.
і розуміти і про ролі, і про життя, і про насилля, і про гроші, і про силу грошей, і про недоліки людей, і про малозмінність людини, але і про еволюцію,  і про цинізм, і куди - йдемо, і вже краще, і від чого важко збутись, і про рефлекси, і гени,  і дуже багато вже тверезо розуміти про життя.
.
Короче, розумний робітник, який Дуже багато Знає не тільки по професії, але і - про Життя, і все гарно уклав в свій мозок - і не ображений на Життя, а просто - щасливий - 
Завжди знайде і нормальні, толкові, системні, (напрацьовані не тільки ним, але і Людством - бо у інших теж - так) - Відносини з Роботодавцем.
.
Роботодавець - трохи вдаліший за вдачею, - ніж Працівник. Це Головна Основа Життя.
Але це ніяк не означає - що йому набагато легше - ніж підлеглому. Він так само - крутиться. Працює. І про щось - мріє. Щоби того, що він Зараз має - Не мати - а Мати Ще Краще!!!
.
Ось що Таке - Толкова Система. 
.
Яка - при толковому взаємокорегуванні хоч час від часу - Буде Завжди - Працювати.
При порушенні Діячем - Системи - буде поступовий обвал його оточення..і його - самого. Самі знаєте. 
.
Одна з Головних Умов Існування Толкової Системи - не тільки наявність здоровго розуму і широти сприйняття і тверезого сприйняття Життя і опиту, - 
а і Висування протилежній Групі Тільки Здравих Справедливих - Вимог! Тільки - Таких!!!!
Розумних!!! вимог.
.
- а що ми зараз спостерігаємо в державі, наприклад? - Нерозумні вимоги від народу до Влади. Необгрунтовані. Не аргументовані. Одні крики психічні душі, часто - не вірні.
Народна Анархія.
А Влада - навпаки - не сильно ( слабко) прислухається ні до нерозумних, ні до - розумних. Гне щось потихеньку - своє. Так Система - Працювати - НЕ буде.
.
А є - Толкова Система. В ній Кожен Повинен Вести себе - Розумно і Справедливо! Тоді і система - працює на взаємовідносинах.
.
.
Толкова Система взаємовідносин - Завжди Працює!.
.
якщо не дійшло, чого ж вона - Толкова - прочитай ще раз. Може, - дійде)))

1

Коментарі

128.11.19, 18:30

написано сложно...мягко говоря...
но ответ дан давно - Христианский Монархизм с Правильным Массовым Дворянством...(элитарность только для Родовой аристократии .. по историческим признакам..)
работа-зарплата - правильно решается системой зарплата+бонусы(особая тема)

    228.11.19, 18:59Відповідь на 1 від atttonikam

    написано сложно...мягко говоря...
    но ответ дан давно - Христианский Монархизм с Правильным Массовым Дворянством...(элитарность только для Родовой аристократии .. по историческим признакам..)
    работа-зарплата - правильно решается системой зарплата+бонусы(особая тема)
    шо ти мелеш, русня. Кажи чесно - ти готовий віддати сраку царю. Ось і вся твоя суть. Очко. Московия.
    В Нормальних відносинах Людей Планети ніхто своє очко нікому не віддає. А е - змагання інтересів. За = Життя. За дітей. За - Перемогу думки. Грошових. Моральних. тобі це - генно не взнати.

      328.11.19, 19:03Відповідь на 1 від atttonikam

      не в очку - діло. а кожен росіянин думає тільки про одно - про своє очко. А Люди не живуть - очком. Взагалі 0 ніколи очко на думку не приходить. Змагаються - Правдою, Душами, Мордою, Тілом. Смертю. Дітьми змагаються. Майбутнім. Грошима.
      лише ви русня - очком.

        428.11.19, 19:07Відповідь на 1 від atttonikam

        Толкова Система не пропонує тобі продати очко....
        Толкова Система каже - не тільки очко, але і душа, тіло, обличчя, морда, око, щелепа, руки, ноги, - все буде в Людини - Ціле.
        Якщо Поставити Себе - Класно, Розумно, Чітко, Справедливо - і інший теж - так. Буде спор усього за розуміння правильноті поведінки Ролі у Суспільстві.
        але тоді напівлюдині це ніколи не взнати. бо росіянин.

          528.11.19, 19:26Відповідь на 4 від Лоївськ

          то что ты проповедуеш это власть сильного...то есть власть зверя...
          ещё точнее ты проповедуеш власть сатаны... ибо сила (по твоему) в разуме!!!... а разум был дан человеку не Богом а сатаной...а ты этого не знал.... и не понимал ...то знай теперь !!!
          сатана-люцифер-свет неущий-свет знания... для твоего незнания

            628.11.19, 20:17

            В одной из буддийских стран есть обычай излечивать умалишённых: их изолировали и им приносили еду только немые и когда сумасшедший осознавал что он сумасшедший, то его выпускали. Попробуй, постарайся признать себя таковым и я поверю в то, что ты пишешь.ти що, - Прикалуешся? Ясна річ - я зрозумузійшовший. Якщо До Людей Не Доходе - про що я - Говорю.
            але це - лише на 40%.
            На 60-т % відсотків-то - до вас - Доходить. Те, що я - Пишу. Отже, Скільки б я не признавався зрозумузійшовшим чесно. Ви самі Мені Кажет - Що це - НЕ Так. Ви - мене чуєте.

              728.11.19, 20:21

              прикол у тому - що ще й на українській мові - чуєте...а мені важкувато передавати Розумні думки людям не тільки по Життю, а ще й на укрмові....)))
              Але це - не показник. Дякую, що - прочитали. Якби Зрозуміли - не мене - а Земні Думки Людства - отоб мені було трохи спокійніше.
              А якби Зробили ще й що - Правильно - то і годі. Синька рибка ви безмозгла.

                828.11.19, 20:27

                В одной из буддийских стран есть обычай излечивать умалишённых: их изолировали и им приносили еду только немые и когда сумасшедший осознавал что он сумасшедший, то его выпускали. Попробуй, постарайся признать себя таковым и я поверю в то, что ты пишешь.а конкретно тобі, синька безмозгла рибка, ти не вірно мислиш - тобі не потрібно визнання мною себе - сумасшедшим. ти просто керуєшся чужою думкою-говіркою. і для тебе я - не повинен і не збираюсь в чомусь признаватись. добре, я признався - ти почала мені - вірити. І -Що? Я - Признаюсь. І -Що?. ти думаєш твій мозок окремий мені потрібен??)))
                так що не мели глупощів. скоріше за все - якраз ти - хвора на голову і росіянка. що ведуться на чужі тупі "мудрощі".
                Сама - Мозок вмикай. НЕ слухай мудрощів чужих. але якщо ти - росі - не спас

                  928.11.19, 20:34

                  Я ж не хочу еффекту і не вимагаю цього - Усі Баби України - Увіруйте в Мене!!!
                  я просто пишу - щоби ви самі мозок - ввімкнули - і жили - краще. І Чоловіки - теж щоби мозок - увімкнули. Що Таке - Система Роботи, Система Держави. Система- Взаємовідносин. Бо Чоловіки цим - займаються. В Здобуванні - грошей. В Державі. В - Роботі. Краща Система- краще - взаєморозуміння - толковіші гроші. Не Більші обов'язково - а толковіші. А коли - толковіші - то зазвичай - і більші.
                  а мене просто можна - поважати віддалено. от і все. без пам'ятників рабі нахману чи кому. там.