Oktoberfest у Києві — де випити крафту, як не в Punkraft
- 15.09.21, 12:34
Легендарний Oktoberfest родом із Мюнхена вже незабаром нестиметься повсюди, ми так за ним скучили… Адже минулоріч заходи переважно скасовувалися.
У 2021 ж Октоберфесту бути, і у флагманському барі крафтового пива Punkraft зокрема!
Флагманом крафту в столиці Punkraft називається не дарма. Тут 24 крани розливного пива, дві третини з яких відводиться під локального виробника, а третина — під краще з кращого імпорту. Варто лише придивитися до холодильних камер у барі, і ви залишитеся враженими розмаїттям сортів у пляшках і банках — понад 180, і вони постійно оновлюються. Ротація стосується і кранів: щотижня по четвергах ставлять новеньке.
Oktoberfest у Punkraft розпочинається 18 вересня. Це буде непересічний захід, себто не просто свято пива, елів, лагерів і всіляких стаутів. Так, по сортах вам тут підкажуть і розкажуть, але основна фішка закладу в тому, що пива стільки, що за один вечір ви можете потішити себе фруктовим або томатним гозе, ледь втримати стріху від поєднання хмелю зі смаком лакриці чи ароматом ванілі, а як наважитеся, то розділіть із друзями одну пляшку пива на всіх, втім якогось визначного — досить дорогого, імпортного, ексклюзивного. Punkraft — це заклад, куди приходять за враженнями, де пиво смакують і дегустують, а ще поєднують із фантастичними стравами від Шефа закладу Романа Руденко.
Чим планують вразити гостей Oktoberfest у Punkraft? Оскільки свято походить із Мюнхена, то родзинкою меню від Шефа Руденко стають мюнхенські ковбаски. Куряче м’ясо в їх основі заграє особливими барвами — спеції та майстерність кухаря мають значення. Так само важливо, що стане фоном, гарніром до страви. Звісно ж, це тушкована капуста! За авторським рецептом Романа Руденко. Переповідати смак не має сенсу — варто завітати і скуштувати.
Мюнхенські ковбаски з капустою за фірмовим рецептом Шефа в ексклюзивній подачі опиняються на вашому столі за 20 хвилин з моменту замовлення. Вага — 300 грам. Вартість — 185 гривень.
Крім того, заклад славиться меню згідно найліпших традицій барної культури. Шеф старанно працює над тим, щоби гості щоразу відкривали для себе нові смаки, зокрема, й згідно всіх правил фудпейрингу, надзвичайного поєднання страв із напоями. Бургери, тако, стейки, розмаїття холодних і гарячих закусок, що так просто їсти безпосередньо руками. Мінімум виделок, just finger food, тому що це історія про свободу, невимушеність і руйнування стереотипів.
Welcome to Punkraft!
Oktoberfest тут стартує 18 вересня і триватиме до 5 жовтня.
+38 (050) 4240024
Коментарі