хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

4 складові незабутнього весілля в CHOICE

Шукаєте місце для весілля? Ми знайшли його для вас!

Досвідчені банкет-менеджери, вправні кухарі та кондитери ресторану CHOICE з року в рік влаштовують розкішні банкети у найрізноманітніших варіаціях.

Ресторанний комплекс CHOICE відновлює прийом бронювань весільних дат. Чому вам варто обрати саме наш заклад, розповідаємо далі.

Атмосфера та умови 

Коли CHOICE пропонує весілля на будь-який смак — це не перебільшення. Сучасний комплекс на Лівому березі пропонує розміщення на двох поверхах, в одному з п’яти різних за стилем і місткістю залів. За бажанням наречених, для урочистостей закриють весь ресторан, або організують виїзну церемонію на літньому майданчику закладу. 

Інтер’єр обставлений зі смаком і турботою про затишок гостей. Професійне світлове та звукове обладнання, неодноразово випробуване зірками українського шоубізу, збільшує можливості розважальної програми. Для запрошених артистів і DJ є сцена й техніка, для показу love story — проектори та численні екрани. 

Ваше бажання — закон 

Багаторічний досвід організації свят, вечірок і банкетів навчив працівників CHOICE прислухатися до всіх побажань наречених. Ініціативна команда буде поруч з перших днів планування заходу та допоможе скласти сценарій, прикрасити залу, розмістити столи та розробити святкове меню. Також CHOICE надає контакти досвідчених ведучих, фотографів, відеооператорів і декораторів, а для маленьких гостей весілля запрошує няню та аніматорів. 

Меню на будь-який смак 

Від холодних закусок до витончених десертів — весільне меню CHOICE викличе фурор у запрошених. Нареченим пропонують готове банкетне меню зі страв, що справляють найсильніше гастрономічне та естетичне враження. За бажанням меню можна скласти самостійно, поміж ароматних страв із грилю хоспер, фуршетного, вегетаріанського, а також дитячого меню. 

За попередньою домовленістю кондитери CHOICE приготують унікальний весільний торт. Власний бар закладу пропонує вина, міцні та безалкогольні напої на будь-який смак. 

Ідеальне співвідношення ціни та якості

Ресторанний комплекс CHOICE на Лівому березі Києва пропонує найвищі стандарти обслуговування з турботою про фінанси замовника. Заклад організує весілля будь-якого масштабу: від грандіозного банкету на 100 осіб до святкового обіду в колі рідних та друзів. 

CHOICE знаходиться в менш ніж півгодині їзди від центру Києва та мальовничих краєвидів на березі Дніпра, які підходять для фотосесії. Ресторан має власну велику парковку, де вистачить місця для автівок усіх запрошених. 

Дізнайтеся більше про можливості організації весілля в CHOICE на сайті закладу https://thechoice.kiev.ua/, або отримайте всю необхідну інформацію за номером 0676504555. 

 

Ресторан-караоке CHOICE

вул. Братиславська, 52

+38 (067) 650 45 55

https://thechoice.kiev.ua/uk

0

Коментарі