Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

«Вчи граючи» - базовий курс з програмування для наймолодших

Жодна галузь людської діяльності не зазнає такого стрімкого розвитку, як інформаційні технології. Саме вони покликані збільшити ефективність та зручність використання різноманітних видів інформації і з того часу зазнали такого глобального поширення, що зараз уже важко уявити життя сучасної людини без них.

Саме тому ми вважаємо за необхідне навчати дітей комп’ютернії грамотності з молодшого шкільного віку, бо саме в такому віці людина сприймає інформацію найпродуктивніше. Навчальний центр DDL пропонує найбільш ефективну систему додаткового навчання IT-технологіям. Базуючись на досвіді наших викладачів та матеріалах українських, європейський і американських навчальних закладів, ми створили унікальні авторські програми з IT-освіти, адаптовані навіть для малечі.

Тож, якщо вашій дитині 8-12 років, вона може годинами сидіти за комп’ютером або планшетом та обожнює все, що пов’язано з IT-технологіями, пропонуємо вам звернути увагу на нашу навчальну програму «Вчи граючи» - базовий курс з програмування для наймолодших. Ми поєднали ігрову форму навчання із отриманням базових знань та навичок програмування – таким чином дитина зможе легко долучитися до основ цієї феноменальної науки, а її перші кроки до створення власного цифрового контенту стануть захоплюючими та неймовірно цікавими. Розроблений нами сучасний підхід щодо методики викладання та гнучка модульна система допоможуть вашій дитині розвиватися швидше і ефективніше в сфері комп’ютерних технологій і, можливо, навіть обрати в майбутньому для себе затребувану професію програміста. Під час навчання діти знайомляться з новими для них поняттями та застосовують їх на практиці, й вже на першому занятті створюють власну гру на комп’ютері чи додаток для смартфону.

Майбутнє за IT-технологіями, згодні? Тоді долучайте вашу малечу до цікавого світу програмування за допомогою нашої пізнавальної гри! Більше інформації за посиланням: http://www.ddlaboratory.pro/kurs-game- dev/

Design & Development laboratory

Київ, просп. Маяковського, 1В

0673900088 (viber)

0443909820

http://www.ddlaboratory.pro


0

Коментарі