хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Хіт-парад від МАУП: найпопулярніші спеціальності 2017 року


Які спеціальності стали найбільш затребуваними в цьому навчальному році, і чому саме їх обирає українська молодь

Навчальний рік добігає кінця, переважна більшість абітурієнтів вже визначилася із своїм вибором, а отже саме час підбивати підсумки. З цієї нагоди МАУП створив рейтинг найпопулярніших спеціальностей 2017-го року. Хітами цього року стали три спеціальності, що мають найбільший попит серед абітурієнтів. Очолює список «Публічне адміністрування» – саме на неї цьогорічний набір студентів є найбільшим. До списку найзатребуваніших професій стрімко увірвалась новинка 2017-го року – «Фармація, промислова фармація». І завершує трійку лідерів спеціальність «Міжнародне право», котра вже другий рік поспіль користується особливою популярністю серед студентів МАУП.

Не дивно, що саме ці спеціальності так припали до душі нашим студентам. «Публічне адміністрування» зазвичай обирає амбітна молодь, що мріє зробити свій вагомий внесок у розвиток країни і систему державного управління. Навички з цієї спеціальності – це унікальна можливість подальшого кар'єрного зростання для молодих фахівців, що хочуть працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування. Під час навчання майбутні управлінці дізнаються про принципи і механізми публічного управління, опановують методи формування, моніторингу та контролю за прийняттям управлінських рішень на державному, регіональному та місцевому рівнях. На наших випускників чекає робота у Національному агентстві України з питань державної служби, Комітетах Верховної Ради України, Київській міській державній адміністрації, Державних районних адміністраціях, Пенсійному фонді України, Національній Академії управління при Президенті України, у різноманітних банківських установах та страхових компаніях.

Абітурієнтам, що бажають пов’язати своє життя з медициною, набувають вищу освіту зі спеціальності «Фармація, промислова фармація». Під час навчання майбутні фахівці з фармації оволодівають основами фармакології, отримують навички технології ліків та вчаться застосовувати інноваційні методи фармацевтичного управління. Професійна та практична підготовка проводиться у сучасних хімічних лабораторіях, анатомічних та патофізіологічних кабінетах, у спеціалізованих аудиторіях навчальної аптеки. Після отримання диплому випускники мають право працювати в лікувальних та оздоровчих закладах, аптечних мережах та аптеках, представництвах зарубіжних фармацевтичних компаній, оптових фармацевтичних фірмах та на фармацевтичних заводах і фабриках.

Широкі закордонні горизонти чекають на студентів, що навчаються за спеціальністю «Міжнародне право», де окрім соціально-гуманітраних та професійно-орієнтованих юридичних дисциплін, вивчають дві іноземні мови (обов’язкову англійську та другу іноземну – на вибір). Після випуску з Академії фахівці з Міжнародного права зможуть обійняти посади в органах державної влади і місцевого самоврядування, в посольствах, політичних партіях, міжнародних громадських організаціях, комерційних структурах, що працюють у сфері зовнішньополітичної діяльності.

Тож, якщо ви хочете бути впевнені у своєму майбутньому, мати постійну роботу, належні умови праці й стабільний дохід, тоді ми запрошуємо вас на навчання до МАУП! Ми допоможе вам обрати правильний шлях та втілити свої мрії в реальність!

Телефон приймальної комісії:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі