Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Зігріваючі коктейлі в GOODMAN

Стейк-хаус GOODMAN запрошує спробувати нові гарячі коктейлі. Ми не обмежилися звичним глінтвейном: ароматні зігріваючі напої представлені в декількох варіаціях на будь-який смак.

Неодмінно спробуйте глінтвейн на основі білого вина зі свіжими ягодами. Цей гарячий напій ніжно огорне вас своїм теплом, ніби теплою ковдрою, а підігріте вино приємно розслабить, знімаючи стрес і втому.

Поціновувачі терпких смаків гідно оцінять наш фруктово-ягідний пунш. Будьте впевнені, аромат гарячого пуншу обов’язково подарує вам передріздвяний настрій.

Подбав GOODMAN і про тих , хто за кермом: в зимовому меню стейк-хаусу представлені фірмові чаї. Вас чекають імбирно-цитрусовий чай і трав'яний чай зі свіжими ягодами.

Також серед безалкогольних зігріваючих новинок - гарячий м'ятний шоколад з ванільним морозивом. Смак м'ятної прохолоди та пристрасного гарячого шоколаду, гармонійно доповненого м'якою подушкою ванільного морозива, безумовно, зігріє своїм теплом і ніжністю!

Навіть сама зимова погода подарує задоволення, якщо замовити в GOODMAN пряний і ароматний гарячий коктейль: відразу ж зігрієтеся і миттєво піднімете настрій!

Гарячі коктейлі в стейк-хаусі GOODMAN - для тих , хто любить погарячіше!

GOODMAN – GOOD Cocktails
0

Коментарі