хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Літня прохолода у «Батьківській хаті»

  • 19.06.13, 15:19

Літні будні найкраще проводити подалі від міської метушні, серед величних лісових схилів або на березі теплого моря. Однак, якщо Ви затрималися у спекотному людному місті, не забудьте приділити трохи часу освіженню та релаксації в затінку. Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей відпочити від літньої спеки, забути про буденну суєту і насолодитися смаком освіжаючих фірмових напоїв!


Ми підготували для Вас смачні та корисні для здоров’я домашній квас, узвар та морс із журавлини. Освіжаючі та незамінні у спеку напої не тільки втамують спрагу, а й водночас заповнять втрату мікроелементів та нормалізують травлення.

Квасок у нас зі смаком родзинок. Лимончик додає йому пікантної кислуватості та неповторного аромату. Ковтаєш цей живильний напій, особливо у спеку, який не тільки приємний і смачний, а ще й тонізуючий і відчуваєш, приплив бадьорості та нової енергії.


Узвар Вам запропонують шоколадного кольору. Приготований без цукру, з натуральних  сухофруктів (груш, яблук, родзинок,чорносливу) напій є корисним як для діточок, так і для дорослих. Сушені груші та яблука завдяки значній кількості клітковини стимулюють травлення, виводять з організму важкі метали і токсини. Родзинки зміцнюють нервову систему, легені та  серце. Чорнослив сприяє спалюванню зайвих кілограмів, допомагає подолати стрес, поліпшує обмін вуглеводів.


Наш вітамінний морс із журавлини – густуватий і має яскраво-вишневий колір. У ньому безліч різноманітних смакових відтінків: є трішки терпкості, легенька кислинка і ще солодкувато-гіркуватий присмак. Морс – то вітамінний  коктейль, який не тільки освіжає, а й насичує  організм  такими важливими мікроелементи як фосфор, калій, кальцій, марганець, залізо, кобальт та йод. У великій кількості в ягодах містяться вітаміни C (30 мг) та P (0,1 мг), а також вітаміни B1 (0,03 мг) та B2 (0,02 мг).

Ці живильні напої мають стільки корисних властивостей, що й не перелічити! Та цього й не треба. Завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата»,відчуйте життєдайну силу  український напоїв. Літня прохолода чекає на Вас!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

 

0

Коментарі