Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Родинний вікенд у еко-ресторані «Батьківська хата»


Настало довгоочікуване літо – час відпочинку, яскравого сонця і просто гарного настрою! Час для того, щоб усією родиною вибратися за місто, насититися енергією живої природи та поласувати найсмачнішим шашличком, відбірними овочами і фруктами. 


Якщо ви хочете внести розмаїття у буденний розпорядок свого життя, у невимушеній атмосфері провести час з рідними та друзями, вирушайте до еко-ресторану «Батьківська хата». 
Тут, у «Батьківській хаті», чудово розуміють, наскільки важливо, аби спільний відпочинок батьків та дітей був незабутнім, щоб малюкам було весело і цікаво, щоб вони не нудилися і достатньо бували на свіжому повітрі. 


Поки ви будете насолоджуватися смачним обідом та спілкуванням з друзями, аніматори із задоволенням займуть ваших дітей цікавими іграми, караоке, конкурсами та іншими розвагами. 


Тому батьки можуть бути абсолютно спокійні за своїх чад. Крім цього, еко-ресторан «Батьківська хата» приготував для малечі неймовірні сюрпризи – яскраві дитячі гірки, пісочниці, гойдалки – малечі буде де розважитися від душі.

 
А поки дітлахи веселяться, на столах уже смачно пахкотять страви справжньої української кухні! Меню в «Батьківській хаті» настільки різноманітне, що навіть найвибагливіший і найдосвідченіший гість знайде для себе щось особливе – легкий овочевий салат або теплий салат з качкою, шашлик з телятини або скумбрію на грилі, торт «Медовик горіховий» або шоколадний фондан з морозивом. Також на вас чекають холодні та гарячі закуски з риби, м'яса, широкий асортимент оригінальних салатів, найніжніших десертів, неймовірне мангал-меню і, звичайно, фірмові страви від господаря закладу – Михайла Поплавського.

У еко-ресторані  «Батьківська хата» завжди дбають про те, щоб ваш родинний відпочинок був ідеальним, даруючи і вам, і малечі незабутні враження.


Еко-ресторан «Батьківська хата» – смак родинних традицій!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від

м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, 

(044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

0

Коментарі