Репітери GSM - Ретранслятори - Підсилювачі зв'язку

 
Репітер - повторювач і підсилювач сигналів стільникового зв'язку, призначений для локального розширення її зони покриття. Являє собою складне активне радіоелектронний пристрій, що функціонують в комплекті з антенами і радіочастотними кабелями. 


Репітери GSM самостійно застосовуються користувачами мережі та їх застосування не вимагає участі або погоджень операторів стільникового зв'язку. 

Використання GSM репітера доцільно в двох випадках: для отримання стабільного зв'язку в місцях зі слабким прийомом (наприклад у сільській місцевості) та для розповсюдження покриття стільникового зв'язку на приміщення або території екрановані від стільникового зв'язку рельєфом місцевості або будівельними конструкціями.

У першому випадку ефект досягається в основному завдяки високому розташуванню донорной антени та її спрямованості, а в другому випадку вирішальну роль відіграє розташування сервісної антени в прямої видимості стільникових телефонів абонентів. 

Застосування репітерів є основним способом забезпечення стільникового зв'язку наприклад: в приміщенні нежитлового фонду на так званому цокольному поверсі, що часто орендують під офіс або нижній рівень торговельного центру, . Як правило, репітери діляться на однодіапазонні, наприклад: GSM-900, дводіапазонні, наприклад: GSM-900 та GSM-1800,  або  GSM-1800 / CDMA. та навіть трьхдіапазонні які можуть крім GSM підсилювати ще й 2100МГц 

Додатковою особливістю застосування репітерів є зниження рівня випромінювання абонентських телефонних апаратів, що зменшує їх негативний вплив на здоров'я, підвищує тривалість роботи без підзарядки і знижує наводки на інші радіоелектронні системи; остання обставина є основною причиною застосування репітерів GSM в пасажирських літаках.

Принцип роботи Репітера
 
Репітер є двонаправленим підсилювачем, що зв'язує донорну (зовнішню) антену з сервісною (внутрішньою) антеною, одночасно з посиленням проводиться корекція форми сигналу. При цьому донорна антена приймає сигнали базової станції, репітер передає їх в посиленому вигляді на сервісну антену, сервісна антена передає на телефонний апарат абонента; та у зворотньому напрямку: сигнал апарату абонента приймається сервісною антеною, передається на GSM репитер та до донорної антени яка направляє сигнал до базової станції оператора. 

Для правильного функціонування репитера необхідно наявність професійної електромагнітної розв'язки між донорною і сервісніми (їх може буди декілька) антенами, для того що б не виник ефект самозбудження, коли сигнал від сервісної антени вловлюється донорной антеною, посилюється і знову подається на сервісну, циркулюючи таким чином по колу. Ефект аналогічний свисту в колонках при їх близькому розташуванні до мікрофона і призводить до глушіння сигналів стільникового зв'язку для всіх поруч розташованих абонентів. Розв'язка між антенами забезпечується шляхом рознесення їх на значну відстань, між будівельними конструкціями, та екрануванням методом застосуванням спрямованих антен під кутом незаважаючого випромінювання радіохвиль.

 Крім репитерів деяке поширення набули більш досконалі пристрої - Ретранслятори GSM, в них прийом і передача на антенах виробляються на різних частотних каналах, що виключає можливість виникнення самозбудження. Більшість сучасних репитерів сигналу GSM незважаючи на свою простоту і надійність оснащені системою захисту від самозбудження. Деякі прості моделі повідомляють індикацією про необхідність розносу антен, інші - блокують роботу пристрою на тимчасові проміжки і включаються автоматично через задані інтервали.

Придбати Репітер GSM на сайті: afu.com.ua або за телефоном: (067)784-10-80

Як покращити wi fi сигнал.


Кабельне з'єднання здатне забезпечити високу швидкість передачі даних, проте це не означає, що не можна отримати більшу швидкість передачі для бездротового з'єднання. Wi Fi є радіосигнал, саме тому для того, щоб він подолав більшу відстань, і при цьому приймається потужність залишилася незмінною, необхідно лише поліпшити прийом передавача. Є різні методи, які допоможуть збільшити дальність дії Wi Fi з'єднання, які не потребують жодних витрат.

Природно, багато що залежить від місця розташування маршрутизатора. Якщо ноутбук або настільний комп'ютер, оснащені бездротовим з'єднанням, розміщуються в іншому приміщенні, 
сигналу для того, щоб дістатися до них, необхідно пройти крізь стіни та інші перешкоди. Змініть взаємне розташування приймальних і передавальних пристроїв, забезпечивши їм рівні умови для доступу. 

Наприклад, в умовах відкритого офісного простору замість того, щоб розмістити маршрутизатор в кутку, розташуйте його краще в центрі кімнати. Це дозволить охопити офіс бездротовим зв'язком повністю, і при цьому отримати більш рівномірний распределеніесігнала.Для забезпечення оптимального покриття бездротовим зв'язком багатьох ділянок цілого будинку, також помістіть пристрій в його центрі. Не слід ставити маршрутизатор на підлогу, краще встановіть його на полиці або на книжковій шафі.

 Якщо в наявності тільки один комп'ютер, оснащений Wi Fi з'єднанням, наявний завжди в одному і тому ж місці, логічно буде помістити пристрій ближче до нього, а не в центрі. Однак можете поекспериментувати, оскільки відомі випадки, коли на приймач потрапляв зовсім слабкий сигнал,і причина полягала в тому, що маршрутизатор перебував дуже близько до ПК

У магазинах продаються непогані антени, які збільшують випромінювану потужність. Підключіть її до маршрутизатора, і у вас вийде розширити межі досяжності сигналу. Встановлюється антена безпосередньо до пристрою і забезпечує деяке збільшення потужності випромінюваного сигналу. Для пристроїв бездротового зв'язку компанія Hawking випускає кілька видів таких антен.


Існують маленькі пристрої, які називаються повторювачі, вони приймають бездротовий сигнал зв'язку, потім посилюють його до потрібного рівня і знову випромінюють в ефір. Розміщується цей пристрій на відстані досяжності сигналу передавача маршрутизатора, але недалеко від комп'ютера або ноутбука, яким потрібна цей ретранслюється сигнал зв'язку. Повторювачі для поліпшення сигналу бездротового зв'язку випускаються компаніями D-Link і Linksys. Airport Express виробляє такі пристрої для комп'ютерів Apple.

Як підсилити сигнал зв'язку

У житті майже кожного власника мобільного телефону стандарту GSM виникає ситуація, коли необхідно підсилити сигнал мережі. У зоні дії базової станції будь-якого оператора зв'язку є місця, де сигнал слабкий або зовсім відсутній. Це «мертві» зони. Вони можуть виникати і в приміщенні, і на відкритій місцевості, але є способи підсилити сигнал зв'язку.


У приміщенні причиною виникнення «мертвих» зон можуть служити бетонні стіни і перекриття , що заважають проходженню радіосигналу . Особливо це актуально для підвальних приміщень. Допомогти в цьому випадку може установка спеціального підсилювача стільникового сигналу під назвою «репітер» .

2 На даху будівлі встановіть зовнішню антенну, направте її на найближчу і найменш завантажену базову станцію оператора стільникового зв'язку .

3  Відстань між зовнішньою антеною до підсилювача має бути не більш ніж 10-15 м. В залежності від моделі пристрою відстань може буті збільшенною. Використання репітерів особливо актуально для заміських будинків і сільській місцевості.

 4 Зовнішня антена підключається кабелем до підсилювача стільникового сигналу . Прийнятий і посилений сигнал мережі надходить на GSM- пристрій , модем або мобільний телефон. Якщо площа приміщення велика, потрібно встановити декілька внутрішніх антен і дільник потужності. Такі антени зазвичай кріпляться на стелі.

 5 Репітер являє собою антенний підсилювач стільникового сигналу . У комплекті з ним йдуть зовнішня направлена GSM антена, одна або кілька внутрішніх GSM антенн, та в деяких комплектаціях дільник потужності. З'єднується все це обладнання коаксіальним кабелем.

 6 Якщо є необхідність забезпечити сигналом кілька будинків або приміщення площею більше 10 000 кв. м , необхідна встановити репитер підвищеної потужності , а в деяких випадках доведеться використовувати бустер - пристрій для посилення дії основного механізму , в даному випадку репитера .

 7 Підсилювачі сигналу мережі абсолютно безпечні для здоров'я людини. Потужність їх випромінювання в п'ять разів менше потужності звичайного мобільного телефону.

Підсилити сигнал зв'язку в Україні

Комплект: GSM-980-YO для підсилення звязку

Обладнання для підсилення звязку.

Комплект: GSM-980-YO 

для забезпечення стійкого стільникового сигналу 900МГц

Комплектація:

                                                                                                 1шт.  Репітер RF-980 new
                                                                                                 1шт.  GSM антена зовнішня направлена 
                                                                                                 1шт.  GSM антена внутрішня кругова
                                                                                                 15м.  кабель Belden-RG-8
                                                                                                 4шт.  конектора під N-male
                                                                                                 1шт.  кронштейн

Зона обслуговування до 150м. 
Знижує електромагнітне випромінювання стільникових телефонів. 
Збільшує тривалість роботи стільникових телефонів між зарядками. 
Низьке енергоспоживання. 

Ціна: 2700грн

Для замовлення телефонуйте:


тел: (099) 489-39-40 

---------------------------------------------------------------------------------------

GSM репітери значно поліпшать сигнал стільникового зв'язку

Ви, напевно , помічали , що часом ваш мобільний погано ловить ? Це відбувається через те , що в операторів мобільного зв'язку є так звані «мертві зони » - місця , де слабкий сигнал зв'язку або ж він відсутній взагалі. Вони викликані різними особливостями рельєфу природного місцевості або ж архітектурою будівель. Локальне посилення мобільного зв'язку і поліпшення якості передачі - прийому досягається завдяки установці підсилювача , який називається GSM репітер ( ретранслятор ) .

Посилення поганий зв'язку GSM операторів України може стати в нагоді і для бізнесу, і для приватних абонентів. Найчастіше в нашій компанії підсилювачі gsm сигналу набувають для установки в офісах, підвальних приміщеннях, квартирах, магазинах, підземних паркінгах, ресторанах, бари і кафе. Наша організація пропонує свої висококваліфіковані послуги з вибору та професійної установці таких приладів.


Підсилювачі GSM сигналу поставляються зі складу в Києві

Ми реалізуємо якісні GSM репітери з нашого складу в Києві. Крім підсилення сигналу стільникового зв'язку, дане устаткування, яке ви можете купити у нас, позбавляє споживачів від підвищеної випромінювання СВЧ, яке робить негативний вплив на організм людини. Також репітер стільникового зв'язку економить заряд акумулятора телефону - до 5 %. Поліпшення сигналу GSM збільшує рівень всіх вихідних сигналів на абонента і на базову станцію. За допомогою додаткових налаштувань можливо посилювати дію приладу відразу в обох напрямках і уникнути виникнення перешкод. Посилення зв'язку відбувається завдяки сучасним ретрансляторам gsm, які функціонують від мережі 180 -240В. Загальна потужність випромінювання, створюваного підсилювачем, становить близько 0,25 Вт - в два рази нижче, ніж у мобільного телефону. Такі електронні прилади істотно підсилюють GSM сигнал.

Розширення зони покриття за допомогою підсилювача можна виробляти в будь-якому ( великому чи маленькому ) населеному пункті нашої країни за умови, що на відстані 15-35 км є впевнений сигнал базової станції. 

Якщо ж сигнал GSM відсутній, то придбання апаратури стане нераціональним. Для того, щоб монтувати і налаштувати систему, необхідні спеціальні інструменти, технічні знання та вимірювальні прилади. Все це є в наявності у наших фахівців. Підсилити сигнал GSM можна тільки у випадку правильного налаштування gsm репитера, інакше може виникнути погіршення сигналу або навіть збій роботі базової станції мобільного оператора.

Підсилювачі сигналу стільникового зв'язку, які ви можете придбати у нас за прийнятною ціною, чудово допомагають у тих випадках, коли під час розмови пропадала зв'язок або ж не були чутні окремі фрази. Поганий GSM зв'язок може бути причиною зриву дуже важливих переговорів або ж просто приносить незручності. GSM репітери, реалізовані нашою компанією, гарантують посилення сигналу мобільних телефонів, а також 3G модемів, які в наш час користується великою популярністю. Репітери, на відміну від інших способів підсилення мобільного зв'язку, практично позбавлені будь-яких недоліків.

У нас можна придбати GSM репітер з установкою і налаштуванням в зручний Вам час

Процес посилення сигналу мережі можна розбити умовно на чотири етапи :

- Виїзд майстра додому або в офіс ;

- Підбір обладнання , відповідного для вашої ситуації ;

- Установка системи;

- Настройка монтованої обладнання.

Наша компанія займається на професійному рівні продажем і установкою мобільних підсилювачів для збільшення прийому стільникового сигналу будь-якого мобільного оператора України. Наші висококваліфіковані майстри приїдуть до вас з усім необхідним обладнанням та інструментами для того , щоб зробити оцінку існуючого сигналу , підбір підсилювача gsm сигналу і подальшу його налаштування.

Використання репитеров є головним способом забезпечити безперебійний сигнал стільникового зв'язку в різних підземних спорудах, наприклад, метро і нижніх рівнях торгових центрів. Найчастіше репітер розрахований тільки на один стільниковий діапазон, наприклад, GSM- 900, CDMA, або GSM -1800

Наші фахівці відповідально допомагають кожному клієнту підібрати необхідну установку. За свої рекомендації вони несуть фінансову відповідальність. Завдяки тому, що ми маємо прямі відносини з виробниками підсилювачів gsm, наші клієнти можуть купувати дане обладнання за дуже привабливою ціною і не переплачувати за посередницькі послуги.

Наші клієнти - великі торговельні підприємства, мережі, а також індивідуальні замовники. Компанія "АФУ" є офіційним партнером багатьох виробників. У разі необхідності ми забезпечимо в найкоротші терміни високоякісне сервісне обслуговування.

Придбати GSM репітер в Україні

Использование ретранслятора, усилителя сотового сигнала

  • 29.03.14, 07:38
В течение дня возникает множество ситуаций, когда просто жизненно необходимо позвонить: если мы задерживаемся на работе и должны предупредить своих домашних об этом, или если мы застряли в огромной пробке, а начальник уже рвет и мечет …

Представьте, что было бы, если бы в этот момент наш мобильный телефон не работал! Просто кошмарный сон! Именно для того, чтобы постоянно быть на связи,  специалисты разработали усилитель сотового сигнала, который позволяет забыть про проблемы, связанные с плохой связью.

    


Ретранслятор усилитель сотового сигнала существенно улучшает качество мобильного сигнала, поступающего с вышки мобильного оператора, и обеспечивает качественный уровень связи в зоне своего действия. Если вы все еще не уверены, стоит вам покупать этот усилитель или нет, ознакомьтесь с теми преимуществами, которые вы получите после приобретения этого прибора:
  • Вне зависимости от того, сколько человек  разговаривают по мобильным телефонам в зоне действия усилителя, все они получают качественное соединение, при условии нахождения в зоне действия прибора.
  • Установка усилителя сотового сигнала достаточно простаВам не понадобится помощь специалиста по его сборке, всю работу вы сможете сделать самостоятельно, внимательно прочитав инструкцию.
  • Усилитель сотового сигнала поставляется в комплекте со всеми необходимыми деталями, поэтому вам не потребуется приобретать дополнительные аксессуары. Более того, беспроводные технологии делают соединение гораздо более удобным и простым.
  • Существует широкий выбор усилителей сотового сигнала, которые отличаются в зависимости от зоны покрытия, цели (стационарные и передвижные) и частоте использования.
  • Обратите внимание на то, что усилители мобильного сигнала от компании  Picocell могут работать в любых погодных условиях - допустимые температурные пределы от -25 до +55 градусов, а влажность воздуха от 5 до 95 процентов. Так что, за исключением использования прибора в узких промышленных или военных целях, вы можете не беспокоиться  об особенностях окружающей среды.
  • Что еще не менее важно, усилитель сотового сигнала увеличивает срок службы аккумулятора, т.к. телефон не тратит энергию на поиск слабого сигнала. В результате - чем сильнее сигнал, тем дольше работает батарея.
  • Одно из самых важных преимуществ усилителя в том, что он уменьшает уровень радиации, которая излучается вашим мобильным телефоном. Используя ретранслятор, вы не только улучшаете уровень GSM сигнала, но и защищаете свое здоровье.
Если вы все еще не уверены, стоит ли покупать усилитель, и еще есть вопросы, мы с радостью на них ответим. Наши специалисты помогут вам разобраться во всем и сделать правильный выбор при покупке.

Как работает усилитель мобильной связи

Сотовая связь существенно улучшила качество нашей жизни. Теперь мы можем звонить нашим друзьям, близким людям, партнерам по бизнесу в любой момент, даже если находимся в это время не дома. Тем более нельзя недооценить важность мобильного телефона, когда человек попадает в критическую ситуацию, ведь порой своевременный звонок может спасти чью-то жизнь.

К сожалению, есть немало мест, находясь в которых, мы оказываемся вне зоны действия сети мобильного оператора. Обычно это либо территории, удаленные от базовой станции мобильного оператора, либо помещения внутри многоэтажных зданий или подземных конструкций. 

Например:

-Автостоянки, тоннели

-Крупные магазины, офисные здания

-Машины, корабли и др.

-Дома, расположенные в удаленных областях

Чтобы поддерживать необходимый для нормального использования уровень сигнала, был разработан такой прибор как усилитель сотового сигнала. Это специальное устройство, которое усиливает сигналы, поступающие с базовой станции мобильного оператора на телефон абонента и усиливает их. Другими словами, он создает улучшенную «копию» сигнала и передает ее на мобильный телефон. Расстояние от базовой станции до усилителя должно быть меньше 35км при усилении рабочей частоты на 900МГц

В комплект с усилителем мобильной связи входят:

1 – Внешняя антенна (вместе со  стандартным коаксиальным кабелем длиной)

2 – Внутренняя всенаправленная антенна

3 –Стандартного коаксиального кабель для внутренней антенны

4 – Блок электропитания (DC 10v)

5 – Инструкция пользователя

6 – Усилитель мобильной связи

Внешняя антенна улавливает слабый сигнал, поступающий с вышки мобильного оператора, и передает его на усилитель мобильной связи по коаксиальному кабелю.

После того, как усилитель мобильной связи принял сигнал, он его усиливает.

Затем Усиленный сигнал передается по другому кабелю на внутреннюю антенну.

Следом усиленный сигнал транслируется на мобильный телефон.

Все усилители мобильной связи в нашем интернет-магазине полно-дуплексные, т.е. не только получают слабый сигнал с вышки, усиливают его и передают на мобильный телефон, но также принимают сигналы с мобильного телефона, улучшают его и отправляют обратно..

Установленный усилитель мобильной связи позволит вам поддерживать разговор даже в тех местах, которые всегда считались недоступными для мобильного сигнала.

Модели усилителей мобильной связи различаются в зависимости от зоны покрытия и мощности.

Стоит обратить внимание на то, что зона покрытия усилителя мобильной связи зависит от типа здания, в котором оно будет применяться. Увеличить радиус покрытия можно, установив несколько усилителей (бустеров) мобильной связи в разных местах здания. Мощность усилителя мобильной связи не влияет на то, сколько абонентов могут обслуживаться одновременно.

Купить усилитель мобильной связи

Репитеры Picocell-900МГц, обзор

PicoCell 900 SXB

Маломощный репитер для небольших помещений площадью до 150 кв.м. Коэффициент усиления 55 дБ, выходная мощность 10 мВт. 

 Репитер PicoCell 900 SXB предназначен для решения проблем  некачественной связи внутри помещений

  • Самое экономичное решение
  • Имеет регулировку усиления
  • Более компактный размер ( 140 х 90 х 20мм)
  • Автоматическая регулировка усиления делает соединение стабильным
  • Применяется в помещениях малых размеров: магазины, бары, кафе, комнаты и пр.
PicoCell 900 SXA


Репитер PicoCell 900 SXA предназначен для решения проблем некачественной связи внутри помещений

  • Экономичное решение для обеспечения связи в помещениях среднего размера
  • Встроенная система защиты сотовой сети от помех и самовозбуждения
  • Двухстрочный ЖК дисплей с меню управления дают дополнительные возможности при установке
  • Применяется в помещениях малых и средних размеров: магазины, офисы, загородные дома, бары, рестораны, ночные клубы и пр.
PicoCell 900 SXL


Самая распространённая модель для загородных домов на 300-600 кв.м., также подходит для покрытия сигналом подземных паркингов. Имеет ЖК дисплей.

Репитер PicoCell 900 SXL предназначен для решения проблем некачественной связи внутри помещений в сотовых сетях 900 МГц

  • Экономичное решение для обеспечения связи в помещениях среднего размера
  • Встроенная система защиты сотовой сети от помех и самовозбуждения
  • Графический дисплей и расширенное меню управления дают дополнительные возможности при установке
  • Применяется в помещениях средних размеров: магазины, офисы, загородные дома, бары, рестораны, ночные клубы, складские помещения и пр.

Прежде чем купить GSM репитер

GSM Репитер купить Киев
repeator-kupit-kievПеред тем как купить gsm репитер необходимо учесть ряд факторов.
Выбирая ретранслятор следует знать на какой частоте работает нужный вам оператор  мобильной связи. Для того что бы узнать частоту оператора, достаточно прописать в google – "частота мобильного оператора." Например если вы планируете купить gsm репитер Киев и соответственно заказать монтаж gsm репитера Киев, следует ввести в строку поиска  фразу "частота мобильного оператора Украина"
 
Ознакомимся с применением gsm репитера, ведь это тоже не маловажный фактор при выборе подходящей модели. Многолетний опыт специалистов нашей компании показывает, что многие клиенты перед тем, как заказать GSM репитер не задаются вопросами куда будет, устанавливаться gsm усилитель? Внутри дома или офиса, автомобиля или судна? Ведь для каждого случая, существует конкретный тип усилителя. Поэтому мы консультируем наших клиентов и помогаем им именно тот купить GSM репитер который максимально соответствует требованиям данного объекта 
  
Когда вы решите купить gsm репитер, не забывайте, что одни предназначены для улучшения сигнала в небольшом помещении скажем комнате, другие способны покрывать целые здания, ну а третьи например для загородного дома. Для этого вам следует рассчитывать, какие дистанции вам нужно охватывать в квадратных метрах. Это действительно сложная задача, так как к этим условиям еще прилагается знать какой мощности входящий сигнал с базовой станции и на какой частоте работает оператор в данном периметре.  
 
Как выбрать и купить подходяжий gsm репитер? Теперь, когда вы вооружены всеми знаниями, которые просто необходимы, для того что бы купить gsm репитер Киев, модель которого будет соответствовать вашим потребностям. Вам остаётся только набрать номер (067)-784-10-80, Вам предоставят информацию по ценам, предложат сразу несколько вариантов комплектов оборудования с разных ценовых категорий и обязательно подберут для Вас подходящую модель. 

В нашем интернет магазине Вы всегда можете купить gsm репитер самого высокого качества, а так же бюджетные модели лучшие из недорогих которые соответствуют всем международным нормам и стандартам. Мы предоставим для вас самый большой модельный ряд gsm репитеров в Украине! Вы убедитесь в качестве обслуживания нашего сервиса! Только у нас вы сможете, купить gsm репитер по приемлемым ценам! Доставка: Киев, бесплатно!

Что такое GSM усилитель и где купить.

GSM Усилитель мобильной сотовой связи, купить Украина
А так же рекомендации к применению

Редкий человек сегодня не пользуется мобильным телефоном. Этот современный прибор очень упрощает жизнь, ведь в любой момент можно связаться с дорогими тебе людьми или бизнес-партнерами например.

усиление-сотовой-мобильной-связи

К сожалению, наличие телефона не всегда гарантирует возможность связи с человеком, который необходим. Дело в том, что сигнал мобильных операторов не везде одинаково сильный. А его отсутствие и вовсе может принести много неудобств. Хорошо, что данную ситуацию можно исправить.

Почему сигнал мобильной связи может быть слабым?

Существует несколько  причин.
·  Отсутствие покрытия. Обычно подобная ситуация наблюдается в загородных районах, лесах и горах.
·  Перегруженностей сетей. Она может возникнуть из-за появления огромного количества новых пользователей мобильной связью.
·  Препятствия. К ним можно отнести толстые стены, какие бывают в старых зданиях, и расположение объектов в полуподвальных и подвальных помещениях.

Кому будет полезено купить GSM усилитель мобильной сотовой связи?

Данный прибор просто необходим некоторым людям и организациям.
1. Кафе и рестораны в полуподвальных помещениях, подземные паркинги. Плохой сигнал в таких заведениях можно приравнять  к плохому сервису. Сегодня люди не идут даже туда, где нет wi-fi. Поэтому усилитель мобильной сотовой связи практически равен вложению средств и привлечение клиентов.
2. Цокольные этажи торговых центров и офисных помещений, офисы, расположенные в старых зданиях с толстыми стенами, промышленные здания. Практически никто сегодня не может работать без доступа к мобильной связи. Поэтому ее отсутствие в вышеперечисленных помещениях фактически равно снижению эффективности работы.
3. Частные дома, загородные коттеджи, виллы. Зачем необходимо GSM усилитель купить Украинав доме? Да чтобы чувствовать себя комфортно. Чтобы всегда иметь возможность связаться со своими коллегами и родными. На сегодняшний день мобильная связь – это не роскошь, а необходимость.

GSM усилитель купить Украина

Возможно ли усиление мобильной связи Киевстар, МТС, LIfe в загородном доме? Да и сделать это намного проще, чем кажется.
Усилить сигнал мобильной связи можно при помощи специального прибора – ретранслятора. Как он работает? Это приспособление способно усилить сигнал, исходящий от базовой станции мобильного оператора в сторону телефона. То же самое ретранслятор делает в обратном направлении – от телефона к базовой станции.

Данный прибор, который отвечает за усиление связи операторов в загородном доме и не только, является двунаправленным антенным GSM усилителем который можно купить Украина. Его использование имеет еще одно преимущество помимо улучшения сотового сигнала. Использование ретранслятора позволяет снизить количество СВЧ-излучения, которое исходит от телефона и тем самым уменьшить наносимый организму вред. Также применение данного прибора помогает использовать заряд батареи более экономно. 

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна