хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Що визначає долю людини?

 

Замислювалися коли-небудь над тим, що визначає долю людини? Уявіть, що абсолютно усе визначено. Що доля кожного заздалегідь прописана і розпланована. Коли людині покладена по долі визначена порція радості і порція печалі. І ось все в житті відбувається в цих рамках. Ні кроку вправо, ні кроку вліво, ні стрибка на місці. Відчуваєте, як душно стає? Насправді, є 3 фактора, що впливають на долю людини. І два з них дійсно не змінити самому. І навіть не вибрати. А ось третій ... Але давайте по порядку.  

Що
впливає на долю людини? Фактор №1.



  Перший фактор - це зірки. Зірки - це не просто якісь точки на небосхилі. Зірки - це минуле життя людини, тобто його вчинки в минулому. Інакше кажучи, ті реакції і слідства, які він створив своїми власними діями в цьому світі. Момент народження людини - це особливе поєднання планет. Коли планети приходять в певне положення і (як ви знаєте) від кожної планети йде певний енергетичний вплив, пов'язаний з конкретними характеристиками. Якісь планети дають силу, якісь позбавляють нас сили. Деякі планети дають емоційну чутливість. Деякі дають силу волі, здатність концентруватися. Момент народження - не що інше, як певна матриця планетного впливу. І коли всі ці енергії зосереджуються в певній точці, ми з вами народжуємося. Тому момент народження - це зліпок нашої карми.   Власне, звідси береться астрологія як наука. Коли астролог дізнається точку народження і дивиться, які планети діяли в цій точці. Тому що з цього і виникає доля. Отже, перший фактор людської долі - це зірки.

Що визначає долю людини? Фактор №2.



  Другий фактор - це батьки. Батьки, власне, теж є уособленням нашої долі. І батьки не просто так приходять в наше життя. Ми іноді задоволені своїми батьками, іноді - не вдоволені. Але батьки - це ті особистості, долі або карми яких з'єднуються один з одним, і через них ми потрапляємо в цей світ. Інформаційна матриця їхніх долей стає нашою долею. Це другий фактор людської долі.  

Третій
фактор, що визначає долю людини



  Третій фактор - особливий. Це фактор, який дуже сильно впливає на людську долю. І з ним, до речі кажучи, якраз і пов'язана свобода, яка у нас з вами є.  Спілкування, в яке ми вступаємо, воно або викликає нашу деградацію, погіршення нашої долі, або буде розвивати нас як особистість. Цей фактор називається спілкування. Тому розумна людина - вона дуже і дуже педантична у виборі кола свого близького спілкування. Коло близького спілкування - це люди, яким ми відкриваємо своє серце. Люди, у яких ми вчимося. З якими ми обмінюємося. І саме третій фактор долі - спілкування - він і пов'язаний з нашою свободою.   Тому що, зауважте, на попередні фактори ми з вами вплинути не можемо. Вони вже визначають наше життя. Вони вже її як би підштовхують в певному напрямку. В наших силах - вибирати своє спілкування.
3

Коментарі

Гість: Каsсандра

127.12.15, 15:33

В наших силах - вибирати своє спілкування.

    227.12.15, 17:01

    2-й и 3-й фактор конечно безоговорочно.А вот звёзды(1-й фактор) это элемент случайности.Был человек или не был в нужном или в ненужном месте в нужное или ненужное время.Только в третьем факторе человек архитектор своей судьбы.

      327.12.15, 18:15

      как вариант теория подходит,согласна