хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

БАЛУВАНА ГАНЯ - 2 (Продовження статті)

  • 09.10.23, 17:58
Загальний же ж висновок тут такий: козирна карта балуваної Гані виявилася битою. В суспільстві не створено, на жаль, образу Героя Українця, Героя Оборонця, відважного Захисника Вітчизни. Не вибудовано іміджу героїчного захисника України. Хоча цей образ на устах усього світу. Таке, думаю, завдання ставилося перед пані Маляр, коли вона юрист-криміналіст чомусь бралася за справу інформаційного забезпечення Перемоги у війні з орками. Провалила вона це завдання повністю і безповоротно. Заперечте це моє твердження, якщо хтось може.
Водночас у самому Міноборони йшла скрита гризня за те, в чиїх руках, образно кажучи, залишається перша інформаційна кнопка, хто в Україні зостається колишнім московським інформаційним глашатаєм, грізним бархатом Юрієм Левітаном — Ганна Маляр чи пан міністр — Олексій Рєзніков. І все-таки пальма першості частіше, як мені видається, опинялася в руках останнього. Оскільки він навіть зовнішньо був схожим на кремлівського ’’Юру трубу’’, щоправда його самого величали ’’Олексієм кишенею’’. Ви знаєте чому. І цей прилизаний типаж, як мені здається, мав від когось конкретне завдання — регулярно подавати чітку інформацію про те, яку саме зброю, в якій кількості і коли надали наші союзники Україні. Він регулярно виходив на екрани та радіоефіри і з блаженною усмішкою зачитував усе, як по нотах. Не перестаю дивуватися тому й досі, чому на ці, як мені здається, зрадницькі повідомлення жодного разу не відреагувала СБУ. Невже цим повинен займатися міністр оборони під час війни?
Я тепер уже й сумніваються в тому, чи пані Маляр юрист-криміналіст, чи кандидат юридичних наук. Це з приводу регулярних скандалів щодо закупівлі ’’золотих яєць’’ для харчоблоків ЗСУ, одягу для військових, який чомусь у дорозі до військових частин дорожчав утричі. Щодо пропажі десятків і сотень мільйонів доларів США у Польщі, сумнівним підприємствам яких за вказівкою О. Резникова українські чиновники перерахували на зброю для ЗСУ, але у підсумку не виявилось ні зброї, ні продавців, ні грошей. А тепер і самого міністра, котрий, як свідчить відставний генерал П. Гаращук, вийшовши у відставку (з букетами квітів від малохольних депутатів українофобів ВР) поспішив придбати дві шикарних вілли за кордоном. Можливо, скинимось йому й на третю?
Як могла спокійно жити в цьому корупційному кублі юрист-криміналіст, кандидат юридичних наук? Якщо вона чесний пофі?
…Учора, повернувшись додому з роботи, моя дружина принесла два десятки яєць.
—Поглянь, які крупні, — аж заусміхалася. Давно не бачив усмішки на її милому обличчі. — Аж хочеться заглянути чи там не два жовтки, бува...
—І в яку ж вони ціну? — поцікавився я.
—Та всього чотири гривни за штуку…
—О, і зовсім не сімнадцять, — вирвалося у мене…
—За сімнадцять гривень яєчко для армії без малого рік тому, — висловилась моя дружина…— Треба судити таких покупців.
Ось вам, Ганно Василівно, і відповідь моєї сім’ї на ваші з О. Резниковим пошуки винних у розголошені цін оборутки, тих, хто виніс на світ Божий інформацію про сплачене за ’’золоту’’ солдатську яєшню. За спробу натравити на журналіста СБУ, котрий витягнув корупцію на сторінки видань.
Так ви потрудилися, пані, що навіть немає за що подякувати.
НА ФОТО: Я з Ганною Маляр на презентації моєї книги про початок російсько-української війни "Свічка на вітрі" у Національній спілці письменників України у понеділок, 13 жовтня 2014 року.
На зображенні може бути: 3 людини та Овальний кабінет
0

Коментарі