хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Шалі - чудове доповнення до повсякденного костюму

Шаль, звичайно, далеко не новина у світі моди. Що нового внесла сучасність - так це тканину, фасон і спосіб використання. Сучасні шалі дуже часто без бахроми, їх можна носити в будь-якому сезоні, у будь-якому випадку, а різноманітності тканин можна тільки здивуватись. Вони надають чарівності будь-якому костюму. І, окрім того, шаль - чудовий засіб маскування недоліків.


   Шалі чудово відвертають увагу від повних стегон. Вони допомагають врівноважити фігуру з широкими стегнами, надаючи додатковий об"єм верхній частині тіла. Крім цього шалі прекрасно маскують повні руки, широку спину, або просто не дуже гарні руки. уки.

 У холодну погоду виберіть кашемірову чи вовняну шаль, яку можна накинути зверху будь-якого жакету чи пальто і відчути себе затишно.


   Навіть найтонші, прозорі шалі прекрасно приховують всі недоліки рук, і це робить їх незамінними влітку, коли жінці хочеться одягнути відкриту вечірню сукню, а конструкція рук не дозволяє це зробити. В"язані, лляні, шовкові шалі - ще одне розкішне літнє доповнення. Будь-яка тонка шаль чудово пасує до вечірньої сукні. Крім того, що вона приховує недоліки фігури, вона надає Вашому вбранню особливий шик і чарівність.




Легкі шалі з прозорої тканини можна використати не лише за прямим призначенням, але і створити з неї цікавий варіант парео чи спідниці.
2

Коментарі