хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Наближається літо. Час додати кольорів.

Сумка - предмет гардеробу, аксесуар, що доповнює одяг. Замість великих і незручних сумок, саквояжів тощо, які використовувались раніше, асортимент масової продукції поповнюється сумками повсякденними, молодіжними, вечірніми та іншими. Широке застосування сумок не лише як предмету для носіння і зберігання дрібних галантерейних предметів, але й для носіння книг, взуття тощо, змінило їх розміри, форму й матеріали. 
    Повсякденні сумки - вмісткий вид аксесуарів, у який можна покласти косметику, блокнот, ноутбук, невеликі за об"ємом покупки. Тому дуже часто вони мають велику кількість кишень, які несуть у собі в першу чергу практичну функцію. Для зручності їх виготовляють з двома ручками, часто - з трьома, щоб можна було носити у руці або через плече. 

    Що стосовно молодіжної сумки, то в її конструкції визначним є спортивний стиль. Його риси виявляються в яскравості колористого оформлення, у поєднанні матеріалів з різними фактурами і великій кількості різноманітних кишень. Дуже часто вони мають ремінь регулювання довжини. Назва "молодіжна" сумка - досить символічна, оскільки сучасна жінка майже будь-якого віку використовує саме цей вид аксесуару.

    Форми сумок різноманітні: прямокутні, круглі, витягнуті по вертикалі або горизонталі, квадратні, у вигляді коробки, кисета та інших форм - це диктується призначенням. Чималу роль тут грають й прикраси: декоративна строчка, драпірування, накладки шкіряними деталями іншого кольору або металом і навіть камінням, штучним чи у деяких випадках - дорогоцінним.

     Сумка буде виразним доповненням до Вашого ансамблю тільки тоді, коли буде поєднуватись з іншими предметами костюму, що входить у Ваш ансамбль. До сумки підбирають рукавички, пояс, головний убір, парасольку тощо. Взуття і сумка, сумка й пояс, рукавички й сумка можуть відповідати за кольором до одягу, а можуть бути навпаки - контрастними.

5

Коментарі

130.04.14, 09:38

Вспомнила.
Моя бабушка была универсальной портной.Шила всё. и шапки , и лифчики, и ...ну всё!
И нас, семью, тоже обшивала.
И вот я приехала с мамой к ней на каникулы. У них был красивый пляж. Идём мы такие все в одинаковых пляжных халатах, шляпах и сумки из такой же материи .Пришли.коврики тоже из такого же. и купальники.
Все на нас с завистью, а мы, как королевы! К Миле дочка с внучкой приехали.Нас было всегда издалека видно.

    230.04.14, 21:13Відповідь на 1 від Мари_НКа

    Шити одяг цікаво і корисно.
    У більшості випадків, коли працюєш не на виробництві - річ повторити один в один - проблематично, тому є відтінок унікальності.
    Інша тканина, інший виріб,інший фасон, інші елементи...
    про пляж це Ви дуже доречно.
    вже сьогодні задумалась над майбутнім сезоном...

      330.04.14, 23:00Відповідь на 2 від vitannya17

      Я не умею шить.
      Но рада, что пригодилась.

        430.04.14, 23:06Відповідь на 3 від Мари_НКа

        а це насправді не складно. якщо є бажання.

          530.04.14, 23:09Відповідь на 4 від vitannya17

          нє.
          зовсім нема.