Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Раду внесли законопроект про вступ України в НАТО

  • 05.03.14, 16:20
Авторами документа стали депутати від Батьківщини Олександр Чорноволенко, Валентин Королюк та Борис Тарасюк.

У Верховній Раді зареєстрували законопроект на підтримку вступу України в НАТО. Його текст опублікований на сайті парламенту.

Проектом закону передбачається внесення змін до ЗУ Про основи національної безпеки України та ЗУ Про засади внутрішньої і зовнішньої політики, згідно з якими на законодавчому рівні закріплюється євроатлантична інтеграція і вступ до Організації Північноатлантичного договору.

Зокрема, законопроект пропонує внести до статті 6 закону Про основи національної безпеки України, згадку про інтеграцію "у євроатлантичний простір". У статтю 8, де перераховані основні напрями державної політики в галузі безпеки, слідом за словами "набуття членства у Європейському Союзі" пропонується вписати "і Організації Північноатлантичного договору".

Крім того, законопроект передбачає зі статті 11 закону Про принципи внутрішньої і зовнішньої політики виключити пасаж про те, що Україна є позаблоковою державою. У цю саму статтю (у частині, де перераховані принципи зовнішньої політики) пропонується додати пункт про "членство України в Організації Північноатлантичного договору та участі у створенні європейської системи колективної безпеки".

У пояснювальній записці до закону сказано, що " проголошення України у 2010 році позаблоковою державою не призвело до посилення її безпеки, а навпаки - знизило обороноздатність".

"Враховуючи загрози національній безпеці та обороні України, виникає практична необхідність внесення змін до деяких законів України щодо визначення курсу євроатлантичної інтеграції і приєднання України до Організації Північноатлантичного договору (НАТО)", - сказано в повідомленні.

Авторами документа стали депутати від Батьківщини Олександр Чорноволенко, Валентин Королюк та Борис Тарасюк.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3315260-u-radu-vnesly-zakonoproekt-pro-vstup-ukrainy-v-nato


Вот это вовремя,чтобы меньше раздумывали сомневающиеся на Юго-Востоке. Что же они деб"лы делают))

10

Коментарі

515.03.14, 16:46Відповідь на 34 від Aндpey*

Вполне ожидаемая реакция.Ну теперь уж точно без нас.А вас кто то спрашивал?)))У нас голос есть))Бас))

    Гість: Phoenix 28

    525.03.14, 16:47Відповідь на 32 від garik134

    И оружие, оружие. Нужно побыстрее начать продажу оружия всем подряд... а то небесная сотня за избавление от рабства как-то мало... нужно небесный миллион. или дваесли надо будет и оружие против взорвавшегося пукина шизоидану конечно, патриоты быстро вооружатся и ликвидируют пукина. согласен. однозначно. здесь двух мнений быть не может. будет так и только так!
    разделенное двумя противоборствующими проп. машинами общество быстро объединится и пойдет пешком на крэмль пуцькина вбываты..
    уррраааааааа

      535.03.14, 16:47Відповідь на 22 від Гість: Phoenix 28

      да...оружие...хочу ствол, собственный, дабы защитить свою жизнь...к сожалению страна на это не способна...да и ваша ната не способна...

        545.03.14, 16:47Відповідь на 38 від Гість: Эмре

        Всё предсказуемо.Путин с Меркель поделили страну.Вот в чём расклад ИМХО.

          555.03.14, 16:48

          нормуль.

            565.03.14, 16:48Відповідь на 40 від garik134

            Тебе хрен,сами со своим НАТО тусите,без нас.и слава богу а вы служите царьку который сошол с ума он потерялся во времени он думает шо то еще саюз нерушимий

              Гість: Джокки

              575.03.14, 16:48Відповідь на 47 від Aндpey*

              тсю, дак при Ющенко пытались вступить и никто не взял. бебебетак и СССР не взяли, а они просились еще в 50какомтоты смари капризные какиено возможно сейчас пообещают подуматьа может Украине еще внешние долги спишут ) это было бы логичней кредитов тем более Польше же в свое время списали

                585.03.14, 16:48Відповідь на 51 від Князь Вован

                Вполне ожидаемая реакция.Ну теперь уж точно без нас.А вас кто то спрашивал?)))У нас голос есть))Бас))Да? И что вы этим басом сказали? Главное кому? когда и как?

                  595.03.14, 16:49Відповідь на 55 від ДімкаLvivsky

                  нормуль.Вот это уже действительно два различных лагеря.Тут общего мнения уже не будет.

                    605.03.14, 16:49Відповідь на 58 від Aндpey*

                    Вполне ожидаемая реакция.Ну теперь уж точно без нас.А вас кто то спрашивал?)))У нас голос есть))Бас))Да? И что вы этим басом сказали? Главное кому? когда и как?на референдуме скажемВсем и по всякому))

                      Сторінки:
                      1
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      21
                      попередня
                      наступна