Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У Раду внесли законопроект про вступ України в НАТО

  • 05.03.14, 16:20
Авторами документа стали депутати від Батьківщини Олександр Чорноволенко, Валентин Королюк та Борис Тарасюк.

У Верховній Раді зареєстрували законопроект на підтримку вступу України в НАТО. Його текст опублікований на сайті парламенту.

Проектом закону передбачається внесення змін до ЗУ Про основи національної безпеки України та ЗУ Про засади внутрішньої і зовнішньої політики, згідно з якими на законодавчому рівні закріплюється євроатлантична інтеграція і вступ до Організації Північноатлантичного договору.

Зокрема, законопроект пропонує внести до статті 6 закону Про основи національної безпеки України, згадку про інтеграцію "у євроатлантичний простір". У статтю 8, де перераховані основні напрями державної політики в галузі безпеки, слідом за словами "набуття членства у Європейському Союзі" пропонується вписати "і Організації Північноатлантичного договору".

Крім того, законопроект передбачає зі статті 11 закону Про принципи внутрішньої і зовнішньої політики виключити пасаж про те, що Україна є позаблоковою державою. У цю саму статтю (у частині, де перераховані принципи зовнішньої політики) пропонується додати пункт про "членство України в Організації Північноатлантичного договору та участі у створенні європейської системи колективної безпеки".

У пояснювальній записці до закону сказано, що " проголошення України у 2010 році позаблоковою державою не призвело до посилення її безпеки, а навпаки - знизило обороноздатність".

"Враховуючи загрози національній безпеці та обороні України, виникає практична необхідність внесення змін до деяких законів України щодо визначення курсу євроатлантичної інтеграції і приєднання України до Організації Північноатлантичного договору (НАТО)", - сказано в повідомленні.

Авторами документа стали депутати від Батьківщини Олександр Чорноволенко, Валентин Королюк та Борис Тарасюк.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3315260-u-radu-vnesly-zakonoproekt-pro-vstup-ukrainy-v-nato


Вот это вовремя,чтобы меньше раздумывали сомневающиеся на Юго-Востоке. Что же они деб"лы делают))

10

Коментарі

415.03.14, 16:41Відповідь на 6 від Гість: Bumsya

для этого государственный переворот и делали, слить страну западу

    425.03.14, 16:42Відповідь на 37 від Гість: Джокки

    тсю, дак при Ющенко пытались вступить и никто не взял. бебебетак и СССР не взяли, а они просились еще в 50какомто

      435.03.14, 16:42Відповідь на 39 від Гість: Ket_ket

      Верх идиотизма,со стороны "властей". Это еще больше усугубит раскол и конфликт.И оставит совсем мало шансов на существования Крыма и Севастополя в составе Украины.Это спецмально что ли?Перед референдумом?Это шпионы Путина!Однозначно ГРУ работаетЧитал и сам в шоке! Агония началасьне агонизируй, тебе оно надо???? подумай о близких!За державу обидно(с)фсем обидно... но обидней всего, что брацкий народ нас сдал...Почему сдал? Россия за целостность Украиныя думала шо наивные перевелись...

        Гість: SchwarzeFront

        445.03.14, 16:43

        Наши желания роли не играют. Известно, что вход в НАТО при Ющенко блокировали не митинги ПР, а позиция прежде всего Германии и Франции. А теперь хз, Путин сам себе на хвост наступил, немцы заинтересованы в России и не очень любят США, но еще больше немцы не любят неадекватов, которые все решают оружием. Если бы Путин не действовал так тупо, то ни о каком НАТО речи бы и не шло

        А вот как это было
        http://www.newsru.com/world/01apr2008/protiv.html

          Гість: Джокки

          455.03.14, 16:43Відповідь на 42 від Aндpey*

          тсю, дак при Ющенко пытались вступить и никто не взял. бебебетак и СССР не взяли, а они просились еще в 50какомтоты смари капризные какие

            465.03.14, 16:43

            Да не сцо Вовка.. Севас без кораблей не останется.. турки будут стоят.. амеры..

              475.03.14, 16:45Відповідь на 45 від Гість: Джокки

              тсю, дак при Ющенко пытались вступить и никто не взял. бебебетак и СССР не взяли, а они просились еще в 50какомтоты смари капризные какиено возможно сейчас пообещают подумать

                485.03.14, 16:46Відповідь на 30 від Гість: Тираъ

                аткуда ардена?хе. 22 жалобы и снесенная заметка))"демократы" лютуют))

                  495.03.14, 16:46Відповідь на 31 від Poroshenko

                  пусть его облизывает расея матушка. они все думают что как с расеей так сразу кисельные берега. Кому то да, но в расее прессуют не так как в украине которую так не любят. А остальным - поднимать дальный восток. Погугли что сказал министр по дальнему востоку. я уже ничего не боюсь. Хотите отвалиться? Скатертью дорога. Но еще не раз вы поплачете за это. Китай уже будет принимать законы об упрощенке приема новых граждан и новых территорий. Посмотри. Вот для этого вы и нужны. А то губу раскатали.Посмотрим.

                    Гість: Тираъ

                    505.03.14, 16:46Відповідь на 48 від Князь Вован

                    а мне только что
                    за публикацию телефонов крымских депутатов

                      Сторінки:
                      1
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна