Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Європейський Союз чекає чіткі сигнали з Києва

  • 13.01.14, 22:01

Європейський союз продовжить діалог із Києвом щодо підготовки до підписання угоди про асоціацію між Євросоюзом і Україною, щойно українська влада засвідчить чітке зобов’язання зробити це, заявив сьогодні у Брюсселі Петер Стано, речник комісара ЄС із розширення Штефана Фюле.

При цьому він нагадав про неодноразові заяви в керівництві ЄС, що пропозиція підписати угоду про асоціацію з Україною далі лишається чинною, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».

А у представництві Євросоюзу в Києві заявили сьогодні ж, що дати чергового саміту Україна – ЄС наразі ще не призначали. Тому, заявив речник представництва Давід Стулік, ніякої підготовки до такого саміту не ведуть, інформує це ж агентство.

Сьогодні в Києві перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов знову висловлював сподівання, що Україні вдасться підписати угоду про асоціацію з Європейським союзом уже цього року, і для цього, сказав він, «будемо робити все». Зокрема, за його словами, проводиться робота з Євросоюзом, над угодою далі працює Міністерство економіки.

Наприкінці минулого року влада України відмовилася підписувати вже парафовану і остаточно затверджену угоду про асоціацію з ЄС, заявивши про необхідність залагодити відносини з Росією, які різко погіршила Москва через прагнення Києва до євроінтеграції. В Украні заявляють, що далі віддані ідеї євроінтеграції і прагнуть підписати угоду, але хочуть із ЄС нових переговорів щодо неї. У Євросоюзі ж заявляють, що далі готові підписувати цю угоду, але нагадують, що переговори можливі щодо деяких моментів втілення угоди, але не щодо її вже узгоджених умов.

Більше новина на порталі IPU, там завжди свіжі новини. 

0

Коментарі