хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Нерухомість в оае приваблює до себе інвесторів

  • 13.01.14, 22:07
Інвестувати в нерухомість завжди було розумно. Хіба тільки в період перед кризою 2008 року це було б не правильно, хоча під час кризи, багато будівлі сильно впали в ціні. Але ось в ОАЕ, ціни зростали, а зараз зростання дуже динамічний. Тому й інвестувати в нерухомість цієї країни так привабливо для багатьох. 

Є така компанія як Tasweek Real Estate Development and Marketing, і ось вони в кінці минулого року провели дослідження, за яким стало ясно, що інвестиції в нерухомість країни постійно збільшуються, подали деякі факти з цифрами, а так само розкрили деякі причини даного явища.

Так от, інвестиції в 2012 році в нерухомість ОАЕ склали майже 29 мільярдів доларів США, а от вже в 2013 зросли до 30 млрд. У 2014 році знову прогнозують зростання до 32 вже мільярдам, повідомляє biz-rielt.net

Причини цього дуже прості. Якщо європейський і американський ринок після кризи ще тільки стає на ноги, то в ОАЕ, а саме в Дубаї та Абу-Дабі, постійно багато нових, дуже цікавих проектів. Тому вкладати сюди поки що більш ніж вигідно. Прекрасний клімат цілий рік, іноді навіть занадто прекрасний. Спокійне море, спокійна економіка країни. Відсутність терактів, і стабільність в плані збільшення роботи. А значить і плюс в робочих місцях, плюс податки і так далі. Такими темпами, скоро в Дубаї та Абу-Дабі одна висотка буде крутіше іншого.
0

Коментарі