хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

danyo

попередня
наступна

Вентилятори Вентс для побуту і промисловості

Вентилятори ВЕНТС (VENTS), які пропонує львівська компанія Євроклімат, займають лідируючу частку ринку побутових вентиляторів в усьому світі і стрімко збільшують частку промислових вентиляторів. Наслідуючи світові тенденції, ВЕНТС активно розробляє серії енергоефективних і безшумних побутових вентиляторів, які користуються дуже високим попитом у споживачів усього світу. Промислові відцентрові і осьові, дахові та канальні вентилятори, шумоізольовані вентилятори відповідають найвищим світовим вентиляційним стандартам.

Побутові вентилятори ВЕНТС
відрізняються поєднанням високої продуктивності і надійності при малій споживаної потужності і низькому рівні шуму. Ідеально підходять для організації вентиляції ванних кімнат, санвузлів, кухонь, житлових та інших приміщень площею до 30 м2. Діаметр патрубка варіюється від 100, 125, 150, 180 до 230 мм. Опції побутових вентиляторів включають в себе в залежності від моделі шнурковий вимикач, таймер, датчик вологості, датчик руху, зворотний клапан, двигун на шарикопідшипниках, турбо-двигун підвищеної потужності, двигун низької напруги (12 В).
Побутові вентилятори VENTS за типом поділяються на інтелектуальні вентилятори iFan, осьові енергозберігаючі вентилятори з низьким рівнем шуму (Квайт ВЕНТС і Сіленто), осьові канальні вентилятори ВКО / ВКО1, осьові настінні і стельові, декоративні вентилятори, віконні вентилятори і відцентрові вентилятори.
Промислові вентилятори ВЕНТС поставляються для круглих каналів від 80 до 455 мм і прямокутних каналів від 400х200 до 1000х500 мм. За типом пром.вентілятори VENTS поділяються на вентилятори для круглих каналів (повітроводів), для прямокутних каналів (повітроводів), камінні відцентрові вентилятори, шумоізольовані вентилятори, відцентрові, осьові і дахові вентилятори.
0

Коментарі