Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Як нам святкується.

Взагалі-то для мене зимові свята починаються з Миколая, навіть трохи раніше, коли тримаю в руках листа, що написаний для Миколая моєю малечою.
Ось, власне, і він. 


Там погано видно, але текст наступний: 
Дорогий Святий Миколай!
Я старалась гарно вчитися, але в мене все виходило навпаки. Я навіть отримувала погані оцінки. Мені мама підказувала, але марно. Але я виправлю всі помилки і я вчитимуся гарно. А ще я хочу на свято плюшевого звірка. З великими очима. "Тут малюнок тих великих звірячих очей та незмінні феї Вінкс, що прикрашають наші будь-які листи.
далі дата 16.12.2014 та підпис.

Ну в якого б Миколая могло не розчулитися серце після такого листа?
Звісно, вона вранці 19 грудня знайшла в ліжечку те, що очікувалаsmile



На центральній ялинці вдалося побувати 29 числа десь в районі 10 ранку, коли там було вільно та малолюдно.

Нам так сподобалося, що мали задум прийти в самий розпал свят!

У вівторок забрали табель у гімназії, середній бал залишає бажати кращого 9,1. В минулому році було 10,5. Але я чомусь її не сварю. 


А далі було 31 грудня і бандерівська вечірка в сусідів, де (о чудо!!) прийшов справжній Дід Мороз і подарував подарунок!! 

Як видно з фото, в діда Мороза вірять всі сусідські дітки віком 3-5 років і моя 10-річна красуня. Ну не знаю я, як їй пояснити... Просто не знайду слів.... 



Власне, Новий рік зустрічали вдома, бо все-таки це одне з домашніх свят. bokali

А ще зробили повторний візит на Софіївську площу. Не дуже сподобалося, бо багато людей, на гірку біля ялинки неймовірна черга, а більшість прийшла, щоб поїсти дорогого шашлика та попити глінтвейну (вдома в мільйон разів смачніше виходить).
Також за свята вдалося позашивати всі дитячі колготки, попришивати помпони, перепрати купу речей, навести порядок в аптечці тощо. 
Завтра відправляю малу на залишок канікул на Дніпропетровщину. Бабусі-дідусі вже склали графік спілкування з дитиною lol. А я до сих пір не придумала собі справу на період до 10 числа. Мабуть, пригадаю всі фільми, що хотіла передивитися. Як добре, що є Інтернет! 

Ось такі в нас домашньо-хазяйновиті свята вийшли.
А! Ще допила-таки сьогодні пляшку шампанського, що відкривала на 12 ударів новорічної ночі. Завтра мала сміття винесе.
З святом podmig, гості блогу! Хай нам всім  пощастить у рік теї дерев"яної кози! 
7

Коментарі

Гість: бухой

14.01.15, 21:38

чудового вам року

    24.01.15, 21:44

    какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))

      34.01.15, 21:45Відповідь на 1 від Гість: бухой

      чудового вам року

        44.01.15, 21:46Відповідь на 2 від helga_

        какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))плануєш розвінчання міфів?

          54.01.15, 21:50Відповідь на 4 від Міс Марпл

          какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))плануєш розвінчання міфів?Нет, я не смогу...одноклассники уже многие не верят....но есть те которые упорно держаться за сказку...пусть верит сколько может...это наверно признак детства еще

            64.01.15, 21:55Відповідь на 5 від helga_

            какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))плануєш розвінчання міфів?Нет, я не смогу...одноклассники уже многие не верят....но есть те которые упорно держаться за сказку...пусть верит сколько может...это наверно признак детства ещеОт я теж не можу.
            В нас у класі ніхто не вірить. Ми з малою домовилися, щоб ніхто не сміявся, нехай вона вірить тихенько, не кажучи про це одноліткам

              74.01.15, 21:59Відповідь на 6 від Міс Марпл

              какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))плануєш розвінчання міфів?Нет, я не смогу...одноклассники уже многие не верят....но есть те которые упорно держаться за сказку...пусть верит сколько может...это наверно признак детства ещеОт я теж не можу.
              В нас у класі ніхто не вірить. Ми з малою домовилися, щоб ніхто не сміявся, нехай вона вірить тихенько, не кажучи про це одноліткам
              ну у нас еще есть верящие) так что пока не скрываемся в подполье)))) а в следующем году, кто его знает

                Гість: Перчинка

                84.01.15, 22:28Відповідь на 2 від helga_

                какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))мой малой почти до14 лет верил))) я и сейчас с серьезным видом говорю ему что дед мороз существует)) он уже смеется надо мной)))

                  94.01.15, 22:32Відповідь на 8 від Гість: Перчинка

                  какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))мой малой почти до14 лет верил))) я и сейчас с серьезным видом говорю ему что дед мороз существует)) он уже смеется надо мной)))пусть лучше в деда мороза верят....чем в наркотики и легкие деньги

                    104.01.15, 22:33Відповідь на 9 від helga_

                    какая сова классная! У меня ребенок тоже верит в деда мороза, и зубную фею....хотя казалось бы...взрослый мальчик))мой малой почти до14 лет верил))) я и сейчас с серьезным видом говорю ему что дед мороз существует)) он уже смеется надо мной)))пусть лучше в деда мороза верят....чем в наркотики и легкие деньгиО так!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна