Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Кузьма «Скрябін» до Путіна: Чуєш, ти, хворий покидьку!

  • 16.07.14, 07:21
Кузьма «Скрябін» до Путіна: Чуєш, ти, хворий покидьку! Україна посилає тебе!

Андрій і далі не соромився різких висловів.

«Над нами нависає біда. Але найбільша біда в тому, що більшість все ще не розуміє, що робиться. Ми не боїмося смерті, але боїмося війни. Бо війна від нас не залежить», — зазначив він.
Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко не став стримуватися на концерті у Тернополі та обізвав російського президента Путіна гумовою бабою. Однак цього Скрябіну здалося замало, і він назвав Путіна ще й гумовою свинею.

Це сталося під час виступу гурту на тернопільському фестивалі «Файне Місто»
.
«Той чоловік, який допоміг зрозуміти, що ми українці єдині, це не чоловік. Це баба, та й то не справжня, а гумова. Ми можемо цього гада надути, а можемо спустити, — зі сцени заявив Кузьма. — І взагалі він просто свиня, гумова свиня» – додав музикант і присвятив Путіну наступну пісню, під час виконання якої виніс на сцену гумову жінку.
Вже десь після першого куплету вона потрапила до рук натовпу, де гумове уособлення Путіна добряче пошматували.

«Чуєш, ти, хворий покидьку! Україна посилає тебе! Тернопіль каже тобі — йди на хєр!» – вигукнув Кузьма, а публіка підтримала.
Також між піснями Скрябін неодноразово звертався до теми політики.
«Над нами нависає біда. Але найбільша біда в тому, що більшість все ще не розуміє, що робиться. Ми не боїмося смерті, але боїмося війни. Бо війна від нас не залежить», — зазначив він.

«Запам'ятайте — нема добрих політиків. П'ять президентів намагалися довести нам, що у нас кльова країна, але вона кльова лише тут, серед простих людей. Великі люди великої країни, не слухайте нікого. Вони всі козли крім тих людей, які ходять по землі і відчувають її ногами», — зазначив Кузьма наостанок.





3

Коментарі

116.07.14, 08:42

Когда то он вместе с могилевской был сторонником януковича.

    216.07.14, 10:27

      Гість: Стоп_Рашизм

      316.07.14, 10:32

        416.07.14, 10:45Відповідь на 1 від old hobbit

        Когда то он вместе с могилевской был сторонником януковича. Багато хто заблуждався.

          516.07.14, 10:46Відповідь на 1 від old hobbit

          Обажаю Кузьму! Кльовий дядько і пісні кльові

            616.07.14, 12:31

            C чувствами Кузьмы согласен - разделяю, НО такое поведение КРАЙНЯЯ глупость...Чего он добьется таким поведением ? - Тупина это еще больше будет злить и он удвоит усилия по эскалации и без того тяжелого положения Украины, а это новые смерти наших граждан, разруха, беды и т.д. Так что такое поведение считаю Тупостью.Пословицу - Не трогай дерьмо- вонять не будет, никто не отменял. Игнорить было бы более правильно в данной ситуации - Собаки лают - караван идет.... а дразнить медведя, особенно, если этот медведь не в клетке - это очень вероятная причина стать его ужином.... Если он такой герой, то почему не на фронте и иже с ним "герои"?! А махать резиновой куклой, особо много ума не надо...

              716.07.14, 13:12

              Після вислову Дещиці не так вражає.