Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Новий дєдушкин перл

  • 13.07.14, 15:49
Врем'я щас воєнне, тому дєд продолжає без виходних находиться на стражі світового порядка, хотя особого порядка не наблюдає. Попробуєм у цьому бардаку розібраться, отсєївая фейки і оголяя суть собитій. Заварюйте собі каву, чи чай і вмощуйтеся. Приступаєм.

Надя Савченко находиться в Воронєже подавая нам всім пример мужества, незламності і троллінга ворогів. Потребувавши собі переводчика Надя поступила грамотно - она не обязана знать російську мову. Но фішка в том, шо за законами судовий перекладач має бути сертіфіціруван і мать ліцензію. Так случилося, шо ніде в цілому світі не существує нікого, хто міг би пред'явить діплом українсько-російського переводчика. Наді зачот.

Поступило преложеніє, шоб Порох виписав Наді діпломатічеський паспорт. Дєдушка вже десь в коментах об'ясняв громадянам, шо для полученія діпломатічеського імунітета етого недостаточно - нада, шоб Хуйлостан акредітував Надю в качестве діпломата, а етого, понятно, не случиться. Поетому рассматрюєм цю ініціатіву нє болєє, чем предложеніє потроллить Хуйла. На войнє всі методи хороши.

За защиту Наді взялися вже три адвокати, но уровень нєзавісімості судов в Хуйлостані нам ізвестєн, потому главна задача адвокатов - інформірованіє прогресивного людства про хід дєла і предоставлєніє матєріалов для розкручуванія международного резонанса. Дєдушка щитає, шо єдінственна щас реальна возможность визволить Надю заключається в наращувані такого галасу у світі і такого давлєнія на Хуйла, при якому удєржаніє Наді в тюрмі стане слішком дорогим удовольствієм. Працюємо.

Вчора з Хуйлостана поступила сумна звістка - померла Новодворська. Дєдушка щиро скорбить. Деякі громадяни надіються, шо навіть своєю смертю Валєрія Ільїнішна може допомогти прогресивному людству, якщо її похорони превратяться в мощну маніфестацію проти політіки Хуйла. Було б харашо. Але масові призиви на хуйлостанських форумах "сходить поссать на её могилу" убеждає дєдушку, шо ета страна нєізлєчімо больна. Однако дід надіється, шо в Москві найдеться всьо же достатньо порядних людей, которі віддадуть належну шану цій яскравій свободолюбивій людині. Вічна пам'ять.

Хуйло продолжає літать по странам Латинської Америки, навіщая самих одіозних лідєров современності. Це йому подходяща компанія і в смислі склонності вбахувать гроші в бессмислєнні масштабні прожекти, не заботясь про народ. Хуйло внєзапно залетів у Нікарагуа, де ізвесний прожектьор Ортега начав його іскушать поучаствувать в строітєльстве канала з Атлантіки в Тихий океан, которий був би альтернатівою Панамі. Ето прекрасно. Дєдушка дуже надіється, шо Хуйло спокуситься і і вбухає хуєву тучу мілліардов в ету авантюру.

Сьогодні ожидається появленіє етого чуда косметологічеськой медіціни в Бразілії. Офіціальна цель приєзда Хуйла - прінять естафету по подготовке ЧМ-18. Но ми то знаємо, шо больний мелким тщеславієм Хуйло просто соревнується з Остапом Бендером, шоб потом сказать - он нє смог, а я смог. Но на фонє загорілих мулатов етот ботоксний царьок виглядає откровенно жалко. І хуйзним.

Хуйло преслєдує бундесфрау Меркель с нєпрілічними домоганіями по всьому світу і очередна встреча має состояться прямо во время фінала ЧМ. Думаю, Меркель буде не до Хуйла - от ви би отвлєкалися на всяку хуйню, єслі би в качестве лідера України присутствовали на фінальному матчі ЧМ, де б фаворитом була наша зборна. Дєдушка би любого нахуй послав, хто мішав би йому дивиться такий футбол. А ви нє?

Но Хуйлу це і не нада. Йому нада продємонстрірувать, шо он якоби вбиває клин между Германієй і США, шо являється видумкой і полной хуйньой. Нездорова фантазія Хуйла дойшла до того, шо він іскреннє щитає, шо якийто шпіонський скандал способен разрушить стратегіні американо-німецькі відносини. Повірить в таку хуйню може лише человек з мозгами подполковника КГБ.

Нащот проведення ЧМ-18 в Хуйлостанні - дєдушка іскреннє вітає любі масштабні проекти, куди Хуйлостан вбухуватиме мегатонни дєнєг безо всякой відімой пользи. Пример Сочі убіждає, шо вбухають нереально много, а єщо больше спиздять. Так дєржать.

Дєдушка помимо футбола зорко стежить за ходом переговорів у Відні. Там у ці хвилини проходить міністєрстка встреча по поводу ядєрной програми Ірана, і на її результати дєдушка поклада большиє надєжди і сподівається, шо через тиждень договор буде підписано, Іран освободиться із-под санкцій і наконєц-то повноцінно вийде на ринок нєфті со словами: "Шо, блядь, не ожидали?!". І начне ту нєфть поставлять в размере 4 млн. барелєй в день і больше. Ціни должни впасть, шо нам, собственно і нада.

Дєдушку прикололо, як хуйлостанська пропаганден-машін освіща віденську встречу. Утверждають, шо встреча Керрі і Штайнмайра посвящена ісключітєльно шпіонському скандалу. Блядь, тіпа пацанам, які занімаються щас проблємой Ірана, більш і поговорить нема про шо. Дєдушка в етой связі заявля - Хуйлостан питається видать бажане за дійсне і сільно преувелічує стєпень американо-нємецкіх разногласій. Белий дом з дєдушкой соглашається, про шо свідєтєльствує соответствующе офіціальне заявлєніє.

Ізраїль продолжає протівостоять палєстінським зомбі і силами воєнно-морського спецназа провів операцію по обезврежіванію ракетной установки в секторі Газа. Дєдушка сознається, шо раньше якто без особих емоцій ставився до сообщеній про сітуацію в Ізраїлі, а щас не пропускає жодного повідомлення нє скривая своїх симпатій до ізраїльської армії і нєнависть до палєстінських підарасів. Желаєм Ізраїлю успехов і вивчаєм передовий досвід.

Про АТО дєдушка обично не пише, бо уровень достовірної інформації там крайнє нєвелік, для аналіза явно недостаточно. Однако вчора РНБО заявило, шо хуйлостанські воєнні устроїли засаду в 3 км вглубь території України. Сьогодні утром в Хуйлостані заявили, шо український снаряд залетів у місто Донецьк Ростовской області, де повредив два дома і вбив людину. Киів отрицає, шо це був український снаряд. Сообщають также, шо колона бронєтєхніки под хуйлостанськими флагами суне по Луганську. Есть еще ряд похожих інформаційних вбросов, взаімні обвінєнія посилюються, а інформаційне протівостояніє накаляється. Дєдушка призиває громадян сохранять хладнокровіє і тверезий розум - ето война і побіждає той, у кого крепчі нєрви. До любої інформації относимся критично, на провокації не поддаємся. Ясно одно - Хуйло вгамуватися не хоче і пробує все нові і нові види провокацій. Протистояти їм можна лише предоставляя неопровержимі доказатєльства, шо це провокації іменно Хуйла, а ето можуть лише наші воєнні і спецслужби в зоні конфлікту. Інших способів нема, тому желаєм нашим хлопцям всяческіх успехов. І хто чим може помагаєм армії.
Ми обов'язково переможемо, а хто в цьому сумнівається, тому дід прописує "ломотерапію".

Бо парядок должен буть, нахуй! А не те, шо січас.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1511352265765618&id=100006725776067

4

Коментарі

113.07.14, 16:04

    213.07.14, 16:12

    Зачетный дед... и зачетная внучка

      313.07.14, 16:17Відповідь на 2 від boj

        413.07.14, 19:02

        діди вони такі, чьоткі дядьки

          Гість: Стоп_Рашизм

          514.07.14, 09:06