хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Снова Харьков-

Активісти поставили ультиматум міліції.
 "Правий сектор" погрожує сам звільняти своїх активістів У Харкові активісти "Правого сектора" поставили міліції ультиматум: або звільняють їхніх активістів, або організація сама їх звільнить. Таку заяву вони зробили після кривавої бійні, яка сталася в ніч з 14 на 15 березня. "Будуть акції протесту, форма яких залежить тільки від реакції міліції. В умовах агресії з боку Росії ми проти того, щоб вносити деструкцію і з'ясовувати відносини. Але влада і силовики просто змушують нас реагувати. Адже більшість заарештованих хлопців стояли на столичному Євромайдані, мають бойові поранення і відстоюють територіальну цілісність країни", - заявляють у "Правому секторі" в коментарі Сегодня.
 Але міліція посилається на рішення суду та запевняє, що нікого відпускати не буде. Нагадаємо, що харківські сепаратисти розтрощили місцевий офіс "Правого сектору". Постраждало і приміщення організації "Просвіта".
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-harkovi-pislya-krivavoyi-biyni-praviy-sektor-zayavlyaye-scho-bude-sam-zvilnyati-aktivistiv-z-miliciyi-340588.html
7

Коментарі

анонім

119.03.14, 09:55

....... і відстоюють територіальну цілісність країни............--- пусть народ сам решает -КАК? С КЕМ? И ЗАЧЕМ?? -- а не сектор который думает что он правый

    анонім

    219.03.14, 10:13

    Где в Харькове Бандеровцы? Их нет! Нет, я сказал нет! Вы будите верить своим брехливы глазам или честным Евромайдановцам?

      анонім

      319.03.14, 10:20Відповідь на 2 від анонім

        анонім

        419.03.14, 10:27Відповідь на 3 від анонім

        Та даже не смешно уже как-то Украинская пропаганда переплёвывает российскую.

          анонім

          519.03.14, 10:37Відповідь на 4 від анонім

          это горький смех -- смотришь Укр тв -- там провокация -там титушки -- там сепаратисты --- и не кто не обвиняет и не задерживает действительно преступников -- а если и задержали то сразу --вот У Харкові активісти "Правого сектора" поставили міліції ультиматум: або звільняють їхніх активістів, або організація сама їх звільнить.
          Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-harkovi-pislya-krivavoyi-biyni-praviy-sektor-zayavlyaye-scho-bude-sam-zvilnyati-aktivistiv-z-miliciyi- 340588.html

            619.03.14, 10:41Відповідь на 4 від анонім

            Она не переплевывает-она отсутствует. А то что по ТВ это не пропаганда -это замалчивание правды + помои в сторону России.

              анонім

              719.03.14, 11:15Відповідь на 6 від JulAntoshka

              Она не переплевывает-она отсутствует. А то что по ТВ это не пропаганда -это замалчивание правды + помои в сторону России.может и так, я не спец в пропоганде.

                819.03.14, 11:26Відповідь на 7 від анонім

                Тут и спецом быть не надо. Вспомни последние фильмы росийского производства, особенно исторические -пропаганда высший класс. А у нас? "Москалыв на гылляку"-вот и все

                  анонім

                  919.03.14, 11:32Відповідь на 8 від JulAntoshka

                  Тут и спецом быть не надо. Вспомни последние фильмы росийского производства, особенно исторические -пропаганда высший класс. А у нас? "Москалыв на гылляку"-вот и всеНе созрели наши националисты. Они живут по учебникам Донцова. Поэтому у них ничего и не получается.